Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalamar nasil avlanir?
orhanekmekci yazdı:Tebrikler MustafaAlkisdenemelere devam inşallah devamında bolca kalamar olur.Bana göre sübye hem yumuşak hem daha lezzetli,un yumurta karışımına bula kızgın yağda iki dakika afiyet olsunSeerf
Avlarnı fotolarsan daha güzel olacak,rasgele.

fotoyu çekecektim aklımdaydı ama son dakika tuttuğumdan dolayı çekemedim. sonraki sefere inşallah.

bu arada orhan abim sübye yada kalamarı kızaartmadan önce sodaya falan yatırmaya gerek yokmu? heryerde farklı tarif var bende deniyecem birini.
Bul
kalamare yazdı:fotoyu çekecektim aklımdaydı ama son dakika tuttuğumdan dolayı çekemedim. sonraki sefere inşallah.

bu arada orhan abim sübye yada kalamarı kızaartmadan önce sodaya falan yatırmaya gerek yokmu? heryerde farklı tarif var bende deniyecem birini.

Tarifler çok,buzluktan cıkartıktan sonra soda ile ovalayıp bekletmek bunlardan biri denemelerim çok olduGulumseen güzeli avdan dönerken kalamarı temizleyip kova içinde deniz suyuyla köpüğünü atıncaya kadar ovalayıp eve geldiğinde hemen tavaya balıkcı işiHappyafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Tarifler çok,buzluktan cıkartıktan sonra soda ile ovalayıp bekletmek bunlardan biri denemelerim çok olduGulumseen güzeli avdan dönerken kalamarı temizleyip kova içinde deniz suyuyla köpüğünü atıncaya kadar ovalayıp eve geldiğinde hemen tavaya balıkcı işiHappyafiyetleSeerf

olabilir, ama bekletmek gerekir diyolar. yumuşaması içinmi neymiş sodalayıp işte maden suyunda bekletin gibisi. köpürmesini çok merak ediyom valla. tarif çok ama sizinkinide denerim. artık hangisini beğenirsek burda bir gün paylaşırım inşallahSeerf
Bul
kalamare yazdı:olabilir, ama bekletmek gerekir diyolar. yumuşaması içinmi neymiş sodalayıp işte maden suyunda bekletin gibisi. köpürmesini çok merak ediyom valla. tarif çok ama sizinkinide denerim. artık hangisini beğenirsek burda bir gün paylaşırım inşallahSeerf

[SIZE="4"]tarife birayı unatmayın[/SIZE] .7676SeerfSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]tarife birayı unatmayın[/SIZE] .7676SeerfSeerf

KAFAMDA SODAYLA YIKADIKTAN SONRA ŞARABTA BEKLETMEK VAR AMA BAKALIM Smile OLMAZSA BİRA ZATEN FİX Smile HATTA KALAMARDAN VEYA SÜBYEDEN ÖNCE BİRAYI YAZMAK LAZIM LİSTEYE Seerf
Bul
kalamare yazdı:KAFAMDA SODAYLA YIKADIKTAN SONRA ŞARABTA BEKLETMEK VAR AMA BAKALIM Smile OLMAZSA BİRA ZATEN FİX Smile HATTA KALAMARDAN VEYA SÜBYEDEN ÖNCE BİRAYI YAZMAK LAZIM LİSTEYE Seerf

Biraya'da yatırdım olan biraya olduHadiordanelimdeki tariflerden yatırmadığım süt kaldıHappybuzluktakileride bu şekilde deneyecemSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Biraya'da yatırdım olan biraya olduHadiordanelimdeki tariflerden yatırmadığım süt kaldıHappybuzluktakileride bu şekilde deneyecemSeerf

afiyet olsun abimSeerf sütüde duydum birgün de öyle deneriz
Bul
kalamare yazdı:KAFAMDA SODAYLA YIKADIKTAN SONRA ŞARABTA BEKLETMEK VAR AMA BAKALIM Smile OLMAZSA BİRA ZATEN FİX Smile HATTA KALAMARDAN VEYA SÜBYEDEN ÖNCE BİRAYI YAZMAK LAZIM LİSTEYE Seerf

[SIZE="4"]mustafa ilk sıralaman harika[/SIZE].SeerfSeerf
Bul
bu arada hafta sonu çok kısa süreliğinede olsa olta atmayı denedim. bende tık yoktuda yanımda biri vardı tam topladım oltayı ayrılacam 2 tane peş peşe çekti biri sübye biri kalamar. kalamar büyük geldi gözüme. valla afiyet olsun diyecem ama gözüm kaldıDribble hala aklımda Smile
Bul
orhanekmekci yazdı:Biraya'da yatırdım olan biraya olduHadiordanelimdeki tariflerden yatırmadığım süt kaldıHappybuzluktakileride bu şekilde deneyecemSeerf

Orhan abicim,
güzelce temizledikten sonra
1 adet kesme şeker
1 çay kaşığı içme sodası
1 şişe maden sodası
birlikte güzelce karıştır, 4-5 dk kadar
buzdolabında 1 gün beklet.
ertesi gün, süzdükten sonra unla ve kızart,
ben böyle yapıyorum, süper oluyor Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kıyıdan Palamut Avı nasıl yapılır ? mrs303 24 24,796 05-03-2012, 22:52
Son Yorum: YaKaMoZ
  canlı yemleri nasıl takabilirim abraxsaz 25 4,555 16-12-2010, 10:58
Son Yorum: abraxsaz
  Kırlangıç Avı Nasıl Yapılır. nihatkr 15 9,037 19-10-2010, 14:35
Son Yorum: nihatkr
  ilk deniz balığımı yakalamak istiyorum.. (ama nasıl) Marjan 30 5,191 27-06-2007, 10:47
Son Yorum: Marjan
  fethiye de ne avlanir... silver1701 4 3,201 28-12-2006, 12:30
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi