Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum duyurusu
mariner8 yazdı:Gulumse Hayırlısı olsun Smile
o zaman yeni sene seftesi raporunu yeni servere yazarım ,76

iki sabır birden ağır gelmesin sevgili arkadaşım.
Bul
göndermiş olduğumuz resimler silinirmi silinirse kopyalama yapayım.76
Bul
bucalıfikret yazdı:göndermiş olduğumuz resimler silinirmi silinirse kopyalama yapayım.76

işte bu bilinmiyor fikret abi,yazı karakterinde sıkıntı olabilirmiş,resimlerin durumu belirsizmiş.
facebook için cep telefonumdan çektiğim resimleri facebookla senkronize ettim.çektiğim tüm resimler face de paylaşılmayacak şekilde face e gidiyor.sonra oradan alıp istediğimi paylaşabiliyorum,depolayabiliyorum veya siliyorum.oradan aldığım resimler ölçülendirilmiş oldugundan direk burayada ekleyebiliyorum dolayısıyla facede resim albümüm olmuş oluyor.tavsiye ederim Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:işte bu bilinmiyor fikret abi,yazı karakterinde sıkıntı olabilirmiş,resimlerin durumu belirsizmiş.
facebook için cep telefonumdan çektiğim resimleri facebookla senkronize ettim.çektiğim tüm resimler face de paylaşılmayacak şekilde face e gidiyor.sonra oradan alıp istediğimi paylaşabiliyorum,depolayabiliyorum veya siliyorum.oradan aldığım resimler ölçülendirilmiş oldugundan direk burayada ekleyebiliyorum dolayısıyla facede resim albümüm olmuş oluyor.tavsiye ederim Seerf

sağol nihat resimleri facebook'ta kopyalama yapayım.Alkis
Bul
Server Taşıma da her an her şey olabilir demedi demeyin Siyirdim
yycolak yazdı:iki sabır birden ağır gelmesin sevgili arkadaşım.

yaaa sabır sonu hayırdır inşallah 76
Bul
Arkadaşlar şu şekilde bir bilgilendirme yapayım;
Ben birçok foruma üyeyim ama sadece bizim formumuzda direk foruma resim yüklemek var.
onun yerine herkes ve bütün forumlara sadece hizliresim.com gibi adreslere fotoğrafları yüklüyor ve linkini yapıştırıyor.
fotoğraf yüklenmesi ve bunların serverda tutulmasını çok gereksiz görüyorum açıkcası.
forum database deki bütün fotoları ve videoları silin bakın server hızı ve maliyeti nasılda düşüyor.

sürdürülebilirlik açısından fotoğraf ve videolarınızı forma yüklemeyin sadece linklerini ekleyin.

saygılar sevgiler hürmetler Smile
taner
04/12/1979 istanbul
daimi erenköy

Bir yerde kısa adamların gölgeleri uzuyorsa,orada güneş batıyor demektir.

Bul
instinct yazdı:Arkadaşlar şu şekilde bir bilgilendirme yapayım;
Ben birçok foruma üyeyim ama sadece bizim formumuzda direk foruma resim yüklemek var.
onun yerine herkes ve bütün forumlara sadece hizliresim.com gibi adreslere fotoğrafları yüklüyor ve linkini yapıştırıyor.
fotoğraf yüklenmesi ve bunların serverda tutulmasını çok gereksiz görüyorum açıkcası.
forum database deki bütün fotoları ve videoları silin bakın server hızı ve maliyeti nasılda düşüyor.

sürdürülebilirlik açısından fotoğraf ve videolarınızı forma yüklemeyin sadece linklerini ekleyin.

bu konuda yorum yapamayacağım taner,bilgim yok nedir nasıl olur bende anlamam.
bildiğim şey şu server a 3-4 senedir ayda 50 tl ödüyoruz,google tıklamalar ve sitedeki google aramadan gelen reklam paraları bu parayı eskiden çok rahat karşılıyordu.eskiden 3 ayda 1 kez 100 usd alıyorduk oda server parasını rahat rahat karşılıyordu şimdi 8 ayda 100 usd alamaz olduk.ya google kastı kendini fiyatları düşürdü yada tıklamalar ve aramalar azaldı.Seerf
Bul
instinct yazdı:Arkadaşlar şu şekilde bir bilgilendirme yapayım;

Upload'ların DB'ye ve Server'a yük getireceğini bildiğim için Eklentileri database'den ayırdım ve harici olarak server localhost bölümünde depolanıyorlar.

Ayrıca harici sitelere verilen linkler açılma sürelerine bağlı olarak sayfa açılmasını etkiler ayrıca harici linklerdeki resimlerin silinme olasılığı hayli yüksek.

Tek sorun bu kadar resmi server değiştirirken taşıması beni geriyor.

Şuan kullandığımız server herşey sınırsız ve Epey bi disk alanımız da var Smile ( Kısaca dedicated server gibi )
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  moderatör duyurusu LeVrEkCi 47 4,334 21-06-2014, 11:41
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama duyurusu... LeVrEkCi 18 2,604 18-02-2012, 14:14
Son Yorum: ufuktan26
  *** Forum hakkında 2 *** Lapsetur 20 3,612 12-11-2011, 18:28
Son Yorum: Marduk
  ***forum hakkında*** LeVrEkCi 16 3,082 11-11-2011, 09:35
Son Yorum: yycolak
  reklam duyurusu LeVrEkCi 19 2,544 18-01-2009, 13:34