Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
perfspot.com duyurusu
perfspot.com dan msn listemdekilere arkadaşlık teklifi gitmiş ben o siteye facebook tan dolayı istem dışı üye oldum ve istem dışı herkese email gitmiş kabul etmeyin arkadaşlar.virüs olma ihtimali var.
Bul
HiBen kabul ettim.Birde diğer arkadaşlara yolladımSnifsinf
Bul
orfoz17 yazdı:HiBen kabul ettim.Birde diğer arkadaşlara yolladımSnifsinf
önemli değil virüs değil ali abi sadece ben yollamadım kendisi otomatik yollamışi facebook da çetesavaşları diye bir oyun var onun sponsor baglantısı perfspot onu tıklayınca koruma kazanıyorum ve suikast yapma hakkım doguyor onun için ben girdim orada bir bölüm var orada uyanamadım herkese email gönder tuşuymuş sonra baktım birer birer üye olanlar var uyarı yapma ihtiyacı duydum.şimdi oradaki üyeligi iptal etmeye çalışıyorum dün puan için girdim bugün silemiyorum Gulumse
sonuçta virüs değil yani.
ama zaten bu tip gelen emailleri sormadan lütfen kimse açmasın virüsler bu şekilde yayılıyor.
Bul
LeVrEkCi yazdı:perfspot.com dan msn listemdekilere arkadaşlık teklifi gitmiş ben o siteye facebook tan dolayı istem dışı üye oldum ve istem dışı herkese email gitmiş kabul etmeyin arkadaşlar.virüs olma ihtimali var.
yapma ya abi bende sen gönderdin diye düşünmeden üye oldum neyse bakarız bir çözümüne
Bul
LeVrEkCi yazdı:önemli değil virüs değil ali abi sadece ben yollamadım kendisi otomatik yollamışi facebook da çetesavaşları diye bir oyun var onun sponsor baglantısı perfspot onu tıklayınca koruma kazanıyorum ve suikast yapma hakkım doguyor onun için ben girdim orada bir bölüm var orada uyanamadım herkese email gönder tuşuymuş sonra baktım birer birer üye olanlar var uyarı yapma ihtiyacı duydum.şimdi oradaki üyeligi iptal etmeye çalışıyorum dün puan için girdim bugün silemiyorum Gulumse
sonuçta virüs değil yani.
ama zaten bu tip gelen emailleri sormadan lütfen kimse açmasın virüsler bu şekilde yayılıyor.
SmileSmile
Bul
uyarı için teşekkürler nihat abi
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Uyarına teşekkür ederim Nihat.Bana da gelmiş.Ama mail'i açmazdım.''Nihat sizi arkadaş listesine eklemek istiyor''diyor.Sen zaten listemde varsın.Açmazdım doğrusu..
Bul
Uyarı için teşekkürler Gulumse
Bul
uyarı alınmıştır. teşekkürler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Forum duyurusu LeVrEkCi 18 2,671 29-01-2015, 15:33
Son Yorum: Lapsetur
  moderatör duyurusu LeVrEkCi 47 4,701 21-06-2014, 11:41
Son Yorum: YaKaMoZ
  yeni uygulama duyurusu... LeVrEkCi 18 2,741 18-02-2012, 14:14