15-01-2015, 12:19
valla bencede verilecek en güzel ceza
2015 Türkiye organizasyonu
|
15-01-2015, 12:19
valla bencede verilecek en güzel ceza
15-01-2015, 12:51
Haşim abiyle yatmanın neresi ceza
Böyle cezaya can kurban
15-01-2015, 13:08
arkadaşlar yasinin bu lafını unutmayalım onu haşim abinin çadırda ağırlayalımmm
![]()
15-01-2015, 13:18
Arkadaşlar fotokopici erol abiden hiç ses yok nerelerde o
15-01-2015, 13:24
sonosmanlı1111 yazdı:Eyvallah nihat bu takimlari oradan tekneden salmayi deneriz veya gidenler denerler inşallah işe yarar arkadaşlar bilecikden bir isteğiniz varmi gelirken getirelimSiz gelin yeter ![]() sonosmanlı1111 yazdı:şarapları unutma hatasını yapmam fikret abi sen merak etme ben gelemesemde yasin den oda gelemezse arap hüsoyla bağlantıya geçerim ondan gnderirim size Ecelinemi susadın sen arap hüsoyla şarap haa ![]() ![]() LeVrEkCi yazdı:canınsaolsun deriz haşim abinin çadırına atarız orada uyursun Yav biz beraber yayıcaktık ya ![]() ![]() yaser2sultan yazdı:Haşim abiyle yatmanın neresi ceza ![]() ![]() ![]()
15-01-2015, 14:15
Haşim abi ona zemzem suyu deriz bizde
15-01-2015, 16:09
sonosmanlı1111 yazdı:Arkadaşlar fotokopici erol abiden hiç ses yok nerelerde o erol abinin işi belli olmaz pat diye gelir organizasyona.eminim gelmek için elinden geleni yapacaktır.iş güç kovalıyor şu sıralar.arada sıradada balık kovalıyor anadolu yakası sahillerinde ![]()
15-01-2015, 17:57
İyi akşamlar arkadaşlar
Rüyanızda balık yakalayın
15-01-2015, 22:02
LeVrEkCi yazdı:Murat sarozda bu tekne meselesi canımızı sıkmıştı.baştan söyledikleriyle orada söyledikleri çok farklıydı.sorabilecek birileri olursa önceden bilinebilirse iyi olur.hatta dayının teknenin cüzisini bile konuşmak iyi olur.evet nihatım çok haklısın baştan konuşmakta yarar var derim. ![]() HAŞİM77 yazdı:Yeterki sarhoş olam elbet biri tutar elimden[SIZE="4"]yakından uzaktan halakam yok küllüyen yalan[/SIZE] ![]() fish or die yazdı:Yok nihat abi burasi sorun olmaz dayİ tekneyi bile birqkir gider ticari turistik biyer olmadigi icin sadece koy halkindan uc bes kisi var oda sorun olmaz. Hatta bayramda baliga cikacakken gittik dayiyla tekne yok koyun gencleri almis baliga cikmis[SIZE="4"]eyvallah muratım sağol [/SIZE] sonosmanlı1111 yazdı:Eyvallah nihat bu takimlari oradan tekneden salmayi deneriz veya gidenler denerler inşallah işe yarar arkadaşlar bilecikden bir isteğiniz varmi gelirken getirelim[SIZE="4"]var sağsalim gelmeni [/SIZE] sonosmanlı1111 yazdı:şarapları unutma hatasını yapmam fikret abi sen merak etme ben gelemesemde yasin den oda gelemezse arap hüsoyla bağlantıya geçerim ondan gnderirim size[SIZE="4"]sağol abim benim ama seni bekliyoruz.[/SIZE] ![]() yaser2sultan yazdı:Abilerim ben içmiyorum ya hadi yolda giderken dökersem ne olur acaba merak ettim [SIZE="4"]yasin sakın hata yapayım deme dökersen doğru istikamet geldiğin yer[/SIZE]. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-01-2015, 00:15
bucalıfikret yazdı:evet nihatım çok haklısın baştan konuşmakta yarar var derim. inşallah abi aksi bir durum olmaz ise oradayız inşallah sizleri özledim valla ne yalan söyleyeyim balık bahane ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|