Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mey olsun ahmet abi yeterki
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 105
Konuları: 1
muratım valla benim getireceğim mey değil ev yapımı olacak bileciğin üzümlü köyünde yapılıyor şuan daha söylemedim mümkün olursa mahsenlerinden kendilerine hazırladıklarından getirmeye çalışacağım
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
hayırlısı be fikocum.gün doğmadan neler doğar.
sonosmanlı1111 yazdı:muratım valla benim getireceğim mey değil ev yapımı olacak bileciğin üzümlü köyünde yapılıyor şuan daha söylemedim mümkün olursa mahsenlerinden kendilerine hazırladıklarından getirmeye çalışacağım
onu diyorum abi bende işte ev yapımı köy yapımı mey olsun yeterki
[SIGPIC][/SIGPIC]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bence kıyıdan yapılacak av için 3 köstekli mırmır takımları mutlaka olsun.yeem olarak midye,teke,boru kurdu,kum kurdu,sülünes,mamun bulursak kıyıdan kesin balık tutarız.tekne ile açılma imkanı olursada kolyoz çaparileri yeterli olacaktır.akıntılı bölge olduguna göre ağır kurşun olmalı herkesin yanında.
Yorumları: 560
Konuları: 19
LeVrEkCi yazdı:bence kıyıdan yapılacak av için 3 köstekli mırmır takımları mutlaka olsun.yeem olarak midye,teke,boru kurdu,kum kurdu,sülünes,mamun bulursak kıyıdan kesin balık tutarız.tekne ile açılma imkanı olursada kolyoz çaparileri yeterli olacaktır.akıntılı bölge olduguna göre ağır kurşun olmalı herkesin yanında.
Tatlısu avcısı olduğum

için 3 köstekli mırmır takımı hakkında bilgi veren olursa sevinirim.ağır kurşun olarak 200 gr yeterlimidir? ona göre kurşun dökmeye çalışacağım da

.
Şimdiden teşekkürler.
Kiyida yeterli olabilir ama teknede zor
[SIGPIC][/SIGPIC]
kıyıda duruma göre 100 ila 200 arası yeterli olacaktır.tekne için 300 hatta 350 bile olsa iyi olur.hele tekne akarak gideceğini düşünürsek tek taraftan atılacak demektir.ağır kurşun atan balığı alır.bu durumda el oltası kullanan daha az yorulur.0.70 numara misinadan 200 metre gamını alıp mantara sarıp el oltası hazır bulundurmak iyi olur.
bu arada tekne işi kesin değil.muratın dayısı ayarlıyacak gibi görünüyor ama kaç kişilik teknelerdir kaç tekne var,tekne günlük ücreti nedir gibi sorularıda çözsen iyi olur murat.
hayrettin abi 3 köstekli çapari olacak ama kancalar tüysüz sadece kanca olarak bağlanacak.kanca numaraları 5-6 numara kullananda var 3-4 kullananda var.sonuçta her türlü kanca herkeste olacağından olan olmayana verecek artık

..
bu arada mırmır tavuk göğsünede gelir.