28-12-2014, 21:25
LeVrEkCi yazdı:yok öyle yer seçmek.yerleri yönetim belirleyecek.özelikle haşim beye özel yer ayarlanacak
neresimi?mümkün olan en uzak koyda bir yer olabilir
Oh kafa dinlemek için ideal.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![[Resim: 24az5mo.gif]](http://i29.tinypic.com/24az5mo.gif)
2015 Türkiye organizasyonu
|
28-12-2014, 21:25
LeVrEkCi yazdı:yok öyle yer seçmek.yerleri yönetim belirleyecek.özelikle haşim beye özel yer ayarlanacak Oh kafa dinlemek için ideal.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
28-12-2014, 21:42
fish or die yazdı:Tahsin abi denk getireceksin artik caresi yok tamamdır muratım hazırız. ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
28-12-2014, 22:34
Birisi oralarde ne balık çıkar soylesede. Ona göre takım hazırlasak. Balıkta tutmak lazım gece gunduz
![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
28-12-2014, 23:11
nihatkr yazdı:Birisi oralarde ne balık çıkar soylesede. Ona göre takım hazırlasak. Balıkta tutmak lazım gece gunduz adaşım gece kıyıdan atmak için 3 köstekli takımlar olması lazım,tekneyle açılınca atmak için kolyoz ve istavrit çaparileri lazım,muratın akrabaları orkinos çıkıyor diyorlar,ben tekneye balık bulucuyu bağlayıp öyle getireceğim ne bulursak atacağız oltaları.orkinos gibi büyük balıklara atacak makine ve kamış düzeneği yok ancak eldiven takıp 100 lük misinayla şansımızı deneyebiliriz ![]() tekne için yanında mantara sarılı 0.70 misinan olsun (gerçi onada gerek yok bende hazırda zaten sarılı 4-5 tane var)ona rapalada bağlarız yemlide bağlarız.gelibolu balıkçı görsün beeee ![]() ![]()
28-12-2014, 23:41
LeVrEkCi yazdı:adaşım gece kıyıdan atmak için 3 köstekli takımlar olması lazım,tekneyle açılınca atmak için kolyoz ve istavrit çaparileri lazım,muratın akrabaları orkinos çıkıyor diyorlar,ben tekneye balık bulucuyu bağlayıp öyle getireceğim ne bulursak atacağız oltaları.orkinos gibi büyük balıklara atacak makine ve kamış düzeneği yok ancak eldiven takıp 100 lük misinayla şansımızı deneyebiliriz adaş bende bir yerle de buyuk balık için birtane kamış var. ![]() ![]() de ayık kalabilecekmiyiz balık için ) ![]()
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
28-12-2014, 23:42
Orkinos morkinos tanımam
![]() ![]() ![]() ![]()
28-12-2014, 23:58
nihatkr yazdı:adaş bende bir yerle de buyuk balık için birtane kamış var. gece bayılır gündüz ayılırız yahu ![]()
29-12-2014, 00:01
LeVrEkCi yazdı:gece bayılır gündüz ayılırız yahu Benim zaten öyle alışkanlıklarım yok kullanmam ![]() ![]() ![]()
29-12-2014, 00:16
HAŞİM77 yazdı:Benim zaten öyle alışkanlıklarım yok kullanmam sen gündüz bayılıp gece ayılıyorsun yahuu ![]() ![]() aaaa buldum bile ben teknede uyurum ![]() ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|