Yaklaşık 10 gün kaldığım İzmirde ne yazıkki balığa gidecek kimseler bulamadığımdan (hoş gerçi kimseyide arayıp balığa gidelim diyemedim sebebi ise benim boş vaktim onların iş vakti olabilir düşüncesiyle) bende 4 paket boru kurdu alıp daha önceden bildiğim yere saat 14.00 civarı vardım ve yaklaşık 4 saatlik avlanmanın neticesinde bir çok vuruşa rağmen nasibimdekileri alabildim.
Yem : Boru kurdu
Kullanılan takım gezer kurşunlu 2 li takım
Makina: Okuma
Kamış : 1.60 ve 3.00 lineafe
Daha bolları ve daha irileri sizlere rastgelir inşallah.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi maşallah sessiz sedasız sen işi bitirmişin balıkları önce kovaya, sonra tavaya sokmuşun afiyet olsun balıklarda tavaya sığmamış kuyruk dışarda kalmış.
bende diyorum bu izmirli arkadaşlar rapor koyamıyor yazık balık yok galiba oralarda diyordum,demekki balık var ama ya balık tutmayı bilmiyorlar,ya balık tutup rapor yapmıyorlar...hepsinin balık ttmayı bildiğinden emin olduğumuza göre rapor yapmıyorlar seçeneği geliyor akıllara.
sen kalk eskişehirden hemde tatlı su avcısı olarak git çupraları tut ve raporla,valla helal olsun ahmet abi yürekten helal olsun.tebrik ederim.afiyet olsun
monawar yazdı:abi maşallah sessiz sedasız sen işi bitirmişin balıkları önce kovaya, sonra tavaya sokmuşun afiyet olsun balıklarda tavaya sığmamış kuyruk dışarda kalmış.
Teşekkür ederim ali hemde aynı günün akşamı bir güzel götürdük babalı oğlanlı.
Tavaya gelince öğrenci evinin tavası biraz küçük geldi.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:bende diyorum bu izmirli arkadaşlar rapor koyamıyor yazık balık yok galiba oralarda diyordum,demekki balık var ama ya balık tutmayı bilmiyorlar,ya balık tutup rapor yapmıyorlar...hepsinin balık ttmayı bildiğinden emin olduğumuza göre rapor yapmıyorlar seçeneği geliyor akıllara.
sen kalk eskişehirden hemde tatlı su avcısı olarak git çupraları tut ve raporla,valla helal olsun ahmet abi yürekten helal olsun.tebrik ederim.afiyet olsun
Yok Nihat bildiğin gibi değil var balıkta arkadaşların hep işleri var gidebilirse hafta sonu anca giderler onuda sanırım program oluşturup bir araya gelemiyorlar.,
Valla ben baktım olmayacak kendim bari gideyim dedim abartmıyorum eğer sabah erken saatlerde gideydim bir kova balık yapardım orada. Gerçi yine yapılabilirdi ama biliyosun ben deniz avından fazla çakmıyorum, ama yemleri kaptırdıkça öğreniyoruz