Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İzmir inciraltı çupraları
Yaklaşık 10 gün kaldığım İzmirde ne yazıkki balığa gidecek kimseler bulamadığımdan (hoş gerçi kimseyide arayıp balığa gidelim diyemedim sebebi ise benim boş vaktim onların iş vakti olabilir düşüncesiyle) bende 4 paket boru kurdu alıp daha önceden bildiğim yere saat 14.00 civarı vardım ve yaklaşık 4 saatlik avlanmanın neticesinde bir çok vuruşa rağmen nasibimdekileri alabildim.
Yem : Boru kurdu
Kullanılan takım gezer kurşunlu 2 li takım
Makina: Okuma
Kamış : 1.60 ve 3.00 lineafe

Daha bolları ve daha irileri sizlere rastgelir inşallah.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abi maşallah sessiz sedasız sen işi bitirmişin balıkları önce kovaya, sonra tavaya sokmuşun afiyet olsun balıklarda tavaya sığmamış kuyruk dışarda kalmış.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Hay maşallah uzunum bereketli olsun Affet Tavayı 2 numara büyük al balıklar içine sığmıyor.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bende diyorum bu izmirli arkadaşlar rapor koyamıyor yazık balık yok galiba oralarda diyordum,demekki balık var ama ya balık tutmayı bilmiyorlar,ya balık tutup rapor yapmıyorlar...hepsinin balık ttmayı bildiğinden emin olduğumuza göre rapor yapmıyorlar seçeneği geliyor akıllara.
sen kalk eskişehirden hemde tatlı su avcısı olarak git çupraları tut ve raporla,valla helal olsun ahmet abi yürekten helal olsun.tebrik ederim.afiyet olsun AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
monawar yazdı:abi maşallah sessiz sedasız sen işi bitirmişin balıkları önce kovaya, sonra tavaya sokmuşun afiyet olsun balıklarda tavaya sığmamış kuyruk dışarda kalmış.

Teşekkür ederim ali hemde aynı günün akşamı bir güzel götürdük babalı oğlanlı.

Tavaya gelince öğrenci evinin tavası biraz küçük geldi.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
HAŞİM77 yazdı:Hay maşallah uzunum bereketli olsun Affet Tavayı 2 numara büyük al balıklar içine sığmıyor.Siyirdim

Teşekküler haşimim,
Öğrenci evinde anca bu tavayı bulabildim Wink
uzunum tebrikler eline sağlık güzel çupra almışsın bayramdan sonra senin merayı ziyaret ederim.AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bende diyorum bu izmirli arkadaşlar rapor koyamıyor yazık balık yok galiba oralarda diyordum,demekki balık var ama ya balık tutmayı bilmiyorlar,ya balık tutup rapor yapmıyorlar...hepsinin balık ttmayı bildiğinden emin olduğumuza göre rapor yapmıyorlar seçeneği geliyor akıllara.
sen kalk eskişehirden hemde tatlı su avcısı olarak git çupraları tut ve raporla,valla helal olsun ahmet abi yürekten helal olsun.tebrik ederim.afiyet olsun AlkisAlkisAlkisSeerf

Yok Nihat bildiğin gibi değil var balıkta arkadaşların hep işleri var gidebilirse hafta sonu anca giderler onuda sanırım program oluşturup bir araya gelemiyorlar.,
Valla ben baktım olmayacak kendim bari gideyim dedim abartmıyorum eğer sabah erken saatlerde gideydim bir kova balık yapardım orada. Gerçi yine yapılabilirdi ama biliyosun ben deniz avından fazla çakmıyorum, ama yemleri kaptırdıkça öğreniyoruzSmile
bucalıfikret yazdı:uzunum tebrikler eline sağlık güzel çupra almışsın bayramdan sonra senin merayı ziyaret ederim.AlkisSeerf

Ya bırak Allahını seversen hadi gidelim dedikçe kaçtın..Hadiordan

Şaka şaka bencede orayı boş bırakma derim.Wink
uzunum gelecek cumartesi bodrumdayım şekerimle beraber kesin geliyor teyit etti geldikten sonra senin meraya gidebilirim .Wink76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir körfezde çipura sinyali verdi SpinAvcısı 22 3,482 11-04-2013, 10:39
Son Yorum: fish or die
  İzmir Urlada 15 dakikalık spin avım SpinAvcısı 34 6,156 09-04-2013, 13:07
Son Yorum: SpinAvcısı
  İzmir urlada kafadan bacaklı avımız :) SpinAvcısı 18 2,856 18-02-2013, 13:22
Son Yorum: xfisher
  4 izmir'li balıkta bucalıfikret 84 9,608 19-09-2011, 23:25
Son Yorum: merttekol
  inciraltı kaba lidakileri bucalıfikret 41 5,327 12-06-2010, 11:49
Son Yorum: bucalıfikret
  İzmir tatilim ve balıkavı Tropheus 73 7,736 14-08-2009, 14:37
Son Yorum: Tropheus
  İzmir Seferihisar barajı av raporu adembaba 28 7,052 08-01-2009, 17:06
Son Yorum: Albatros-gr
  25 Ağustos 2008 Özbek İzmir Salih Reis 23 3,897 04-09-2008, 00:08
Son Yorum: aahmet
  İZMİR istavritleri yalova tatar 44 5,557 10-05-2008, 00:09
Son Yorum: yalova tatar
  23 Nisan 2008 İzmir, Urla - Özbek kavak yelleri :) Salih Reis 19 3,652 25-04-2008, 21:10
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi