Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
inciraltı kaba lidakileri
arkadaşlar evlerin badanasına ara verip stresimi ve yorgunluğumu atmak için inciraltına balığa gitmeye karar verdim bir gün önce Yalçın arkadaşımızla konuştuk gelemeyeceğini söyledi ben de dün kemeraltına gidip org.da mavruşgil(Serkan) arkadaşımızın bana vermiş olduğu kamışı tamir ettirdim ve yem aldım bu sabah saat 07.00de evden çıktım İnciraltı'na vardığımda hava süt limandı bugün de balık olmayacak diye geçirdim içimden çünkü hafif denizden karaya doğru rüzgarın gelmesi gerekir diye düşündüm yarım saat sonra istediğim oldu ilk lidakimi aldım yarım saat sonrada ikinciyi aldım saat 10.00dan 11.00e kadar 5 tane daha aldım 12.00den sonra balık kesti havanın sıcak olmasından dolayı bugün deniz ana bana nasibini ve bereketini gösterdi daha bolları sizlerin olsun...
NOT: Mavruşgil in vermiş olduğu kamışla bütün balıkları aldım teşekkürler Serkan'ım kulaklarını çok çınlattım bugün...
Yem: boru kurdu
İğne: 2 numara çapraz siyah
Misina: 0.30
Takım: Klasik 2'li

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
maşallah fikret abi maşallahı var balıkların,akşam mezelikler çıkmış afiyet olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
güzel alyanaklar almışsın,tebriklerAlkis
Bul
Maşallah maşallah bereketli olsun fikret abi.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
[quote=LeVrEkCi]maşallah fikret abi maşallahı var balıkların,akşam mezelikler çıkmış afiyet olsun rastgele
sağol nihatım afiyetle işlem tamamlanmıştır.Seerf

[quote=Dr.Güner]güzel alyanaklar almışsın,tebriklerAlkis
güner çupraya dönmeye başladılar 15 gün sonra cupra başlar.
[quote=HAŞİM77]Maşallah maşallah bereketli olsun fikret abi

teşekkürler haşim.
Bul
Fikret abi eline sağlıkAlkis, yanlız o balıkları kargoyla bana yolla kamış ortak nede olsa Siyirdimafiyetle abiSeerf
Bul
Alkis
Bereketli olsun Fikret..
Bul
Fikret bereketli ve afiyet olsun..Seerf
ligdakiler nerede ise cipura olmuslarAlkis
Serkan`ada kamis icin senin adina tesekkurler....ugurlu kamis misAlkis
bir dahakine daha da bollarina
rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler FikoAlkisYakupta cupraları yine fotoda görecekSiyirdimavlağa balık girmişken boş bırakma.Bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Fikret abi,
Yalçın abiyi de götürebilsen iyiymiş, çatır çatır çupra çekecekmişSiyirdim
Bir dahakine inşallah.
Afiyetle, iyi süslenmelerAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir inciraltı çupraları Uzun_ahmet 38 3,844 17-10-2014, 00:43
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi