26-06-2014, 15:20
bu kilit bende var faruk abi,bunuda söktüler komşumun teknesini çalarken.şimdi bende araştırıyordum ne gibi önlem almak lazım diye.alarm takılabilirmi diye bakınıyorum.
mercury-tohatsu
|
26-06-2014, 15:20
bu kilit bende var faruk abi,bunuda söktüler komşumun teknesini çalarken.şimdi bende araştırıyordum ne gibi önlem almak lazım diye.alarm takılabilirmi diye bakınıyorum.
26-06-2014, 21:27
LeVrEkCi yazdı:bu kilit bende var faruk abi,bunuda söktüler komşumun teknesini çalarken.şimdi bende araştırıyordum ne gibi önlem almak lazım diye.alarm takılabilirmi diye bakınıyorum. ciddimisn Nihat...inanmiyorum hayret bir sey ya bu kilit icin dukkanci bana..biri anahtari kirmis..yarisi kilidin icinde kalmis..ve kilidi bozmak icin tum aletlerim ile 40 dakika yaptim dedi...demek ki yalan soylemis o zaman .... baska zamanda konusmutuk..motoru teknenin uzerine fix yapmak..fakat bu size uyarmi bilmem(istedigin zaman ckaramiyorsun) benimki oyle vidalayip..vidalarin pasolarini bozuyorsun..hatirlamissindir .. asagidaki fotodaki gibi
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-06-2014, 22:15
Hayırlı, uğurlu olsun, güle güle kullan , avların bol olsun.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]()
26-06-2014, 22:33
Albatros-gr yazdı:ciddimisn Nihat...inanmiyorum hayret bir sey ya hatırlıyorum abi de buda garanti gelmiyor bana.alarm buldum harika bişey ama 600usd fiyatı var.şimdi motorbisiklet alarmlarını araştırıyorum.40-50 tl arası fiyatları.
26-06-2014, 23:22
LeVrEkCi yazdı:hatırlıyorum abi de buda garanti gelmiyor bana.alarm buldum harika bişey ama 600usd fiyatı var.şimdi motorbisiklet alarmlarını araştırıyorum.40-50 tl arası fiyatları. 1. cok pahalli Nihat.. ![]() fakat 2. yazdigin olabilir ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-06-2014, 23:34
(Son Düzenleme: 26-06-2014, 23:36, Düzenleyen: night fisher.)
Albatros-gr yazdı:cevabi biraz gecikmeli gordum Nihat.. Motoru teknenin üzerinde bırakmanın riskleri sadece komple çalınması ile sınırlı değilki. İlk motorumun(sahilde dururdu) başına ,çoluk çocuğun vitesi ileri geri yaparken,kolun,ayna mahruti dişlilerinin kırılması sonucu geldi. Bir arkadaşımın kapağını yürttüler Bu yıl limanda duran teknemdeki tohatsunun,benzin giriş soketini söküp çaldılar(yedek parça lazım oldu herhalde) Hırsız motorun beynini de söker,karbüratörünü de marşınıda,pervaneyide.HEP RİSK,TAM RİSK YANİ!!! liman diyosun bekçi var diyosun tekneni bırakıyorsun,çapanda gidiyor,küreğinde,ıskarmozunda, boşuna demiyolar TEKNEN VAR DERDİN VAR diye...
27-06-2014, 02:19
Teknenin içine bi kurt köpeğimi bağlasak
![]()
27-06-2014, 16:16
LeVrEkCi yazdı:benim tohatsuda made in japan yazıyor,çinde üretilse japan tegnology falan yazardı yani kesin japonya üretim. Japonlar çini bu taklitlerine acayip kafayı taktılar ve aman vermiyorlar. Nihat iznik gölünde kullanılan su motorları genelde hondadır fakat çin taklitini yapınca çine çok büyük darbe vurdu honda şimdi taklit edemiyor deniz motorlarıda aynı. ![]() LeVrEkCi yazdı:Teknenin içine bi kurt köpeğimi bağlasak Köpeğide çalarlar. ![]() ![]()
28-06-2014, 01:11
HAŞİM77 yazdı:Japonlar çini bu taklitlerine acayip kafayı taktılar ve aman vermiyorlar. Nihat iznik gölünde kullanılan su motorları genelde hondadır fakat çin taklitini yapınca çine çok büyük darbe vurdu honda şimdi taklit edemiyor deniz motorlarıda aynı. Haydarı bağlamak olmazmı ![]()
02-08-2014, 18:02
30 yıldır bu iş içindeyiz. Tohatsu sattığımız motorlar servise pek uğramıyorlar. çok sağlam makinalardır.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|