Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mercury-tohatsu
yeni aldığım motoru araştırırken mercury ve tohatsunun tamamen aynı motor olduğunu ve aynı fabrikada üretildiğini öğrendim.ikiside japon malı.ikisinin parçaları birebir uyuyor.servisleri aynıdır.
tohatsu markası ülkemizde yeni yeni duyulmasına rağmen dünyada geçmişi eskilere dayanıyormuş.
fiyat olarak tohatsular normalde daha pahalı olup Türkiyede tanınmamış olmasından dolayı ve çin motorlarıyla karıştırılıyor olmasından dolayı daha uygundur.
senelerdir mercury kullanıcısı olarak tohatsu motorları çok araştırdım ve hep olumlu sonuçlara ulaştım.
mercury nin koldan vites olması normalde avantajken bizim gibi uzunoltacılar için dezavantaja dönmektedir.koldan ve yandan vitesliler uzun oltacılıkta sıkıntılıdır.tohatsu vitesi ortadan vitesli oldugu için balık vurdugunda vites el altında oldugundan boşa atması daha kolaydır.
benim gibi tohatsuyu tanımayanlar için paylaşmakta fayda gördüm.Seerf
Bul
Benimde aklımda Çin malı olarak kalmışGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Benimde aklımda Çin malı olarak kalmışGulumse

yok abi tamamen mercury aynı fabrikada üretiliyormuş,motor geldi üzerindede japan yazıyor.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok abi tamamen mercury aynı fabrikada üretiliyormuş,motor geldi üzerindede japan yazıyor.Seerf

Güle güle,kazasız belasız inşallah.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Güle güle,kazasız belasız inşallah.

saol abi,inşallah.
Bul
Güle güle kazasız belasız kullan abicim...
Bul
yeni motorunla hayırlı avların olsun.güle güle kullan.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
kazasiz belasiz ..bol balikli avlarda kullan Nihat
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
hayırlı olsun nihat.Affet
Bul
teşekkür ederim,inşallah hayırlı olur kazasız belasız kullanmak nasip olur Gulumse
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi