Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuzularla dans...
YaKaMoZ yazdı:Sevgili CAHİT abicim Tebrikler özlemişim senin raporlarını ellerine sağlık...Siteminde kesinlikle haklısın bende zannetmiyorum abi bu insanlarımızın duyarlı olacağını. ..

Teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum,sevgili Murat.
Bul
bucalı yazdı:Cahit abi kralsın sen tebrikler daha büyüklerine rastgele.

Teşekkürler ediyorum sevgili Barış.Avlarını yakınen takip ediyorum ve seninle iftihar ediyorum.İnanılmaz derecede güzel avlara imza atıyorsun.İşte azim ve sabrın en güzel örneği.

Kendine çok iyi bak.O güzel yavrunu benim için koklaya koklaya öp.Sağlıcakla kal..
Bul
Cahit abi maşallah abim raporlarını okudukça insanın içi kıpır kıpır oluyo nediyim bu güzel raporlarının devamını bekliyoruz abi daha irilerinin rasgelmesi dileklerimle.Alkis
ismail 1984 pendik ist
Bul
bucalıfikret yazdı:tebrikler abim eline sağlık daha bollarına rast gele.AlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kal,kendine iyi bak..Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abim sayende güne keyifle başladım,şiir tadındaki raporunu okudum ve kendimi deniz kenarına at dedim içimden Gulumseabi balık raporlarını bizlerden eksik etmediğin için teşekkür ederiz,senin gibi doğa aşığı,deniz anasını seven,balığa saygılı büyüklerimizden tüm balık camiasının öğreneceği çok şeyler var.bereketli olsun abi kuzularla vals yapmışsın MAŞALLAH.GulumseAlkisSeerf

Keşke deniz anayla kucaklaşsaydın.Ona bakıp çayını yudumlasaydın.Şeker gibi karşılardı seni.Güne daha da keyifli başlayabilirdin.

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.İyi ki dostumsun,arkadaşımsın..Kendine iyi bak..
Bul
sefer yazdı:bir av bukadar güzel anlatılır anca abı eline diline sağlık Alkis

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kal,kendine iyi bak,Sefer.
Bul
poyraz14 yazdı:Cahit abi maşallah abim raporlarını okudukça insanın içi kıpır kıpır oluyo nediyim bu güzel raporlarının devamını bekliyoruz abi daha irilerinin rasgelmesi dileklerimle.Alkis

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Sağlıcakla kal,İsmail.Herşey gönlünce olsun.
Bul
Raporunu keyifle okudum Cahit abi, tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Bereketli olsun Cahit bey,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
rusan yazdı:Raporunu keyifle okudum Cahit abi, tebrikler AlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum.Sanada rast gelsin.Avların bereketli olsun...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 3,881 02-11-2013, 22:17
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi