Yorumları: 147
Konuları: 0
önce evli çiftlere mutluluklar dilerim bir yastıkta kocamalarını temenni ederim ayrıca rapor ve fotolar için teşekkürlerimi bildirerek devamlarının gelmesi dileği ile rasgeleyin
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gençlere mutluluklar dilerim,darısı bizim çocuklarımızın başına inşallah.
bereketli olsun cahit abim,sezona iyi başladın maşallah.balıkların tadı nasıl?bu ayda lezzetli olmadıgını düşünüyorum.afiyet olsun abi rastgele.
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
antika mayın yazdı:önce evli çiftlere mutluluklar dilerim bir yastıkta kocamalarını temenni ederim ayrıca rapor ve fotolar için teşekkürlerimi bildirerek devamlarının gelmesi dileği ile rasgeleyin
Güzel temennileriniz için teşekkürler ediyorum.Herşey dilediğiniz gibi olsun.Sağlıcakla kalın.
LeVrEkCi yazdı:gençlere mutluluklar dilerim,darısı bizim çocuklarımızın başına inşallah.
bereketli olsun cahit abim,sezona iyi başladın maşallah.balıkların tadı nasıl?bu ayda lezzetli olmadıgını düşünüyorum.afiyet olsun abi rastgele.
Evet Nihat,darısı senin yavrularının başına.Allah'ım onlarında bahtlarını açık etsin.Balıklar düşündüğün gibi Nihat.O yüzden tava yaptım biraz lezzetli olsun diye.Balığın lezzetine baktığım yok aslında.Bütün derdim onu avlamak.Geceleri artık uyuyamaz oldum.Bu durum uzun müddet devam edecek.Bütün gece Boğaz'da onu peşinden koşacağım.Bıkana kadar.Sence bıkar mıyım bu sultanlardan.?
Kendine çok iyi bak.Sağlıcakla kal..
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bıkılırmı abi,lüfer bu tüm dünyadaki balıkların sultanı
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Genç çiftlere mutluluklar ACUN abicim...
İmrenerek okuyorum raporlarını abicim daha iyi avlarına rastgele...
levrekci yazdı:bıkılırmı abi,lüfer bu tüm dünyadaki balıkların sultanı
bencede....
YaKaMoZ yazdı:Genç çiftlere mutluluklar ACUN abicim...
İmrenerek okuyorum raporlarını abicim daha iyi avlarına rastgele...
Sağ ol sevgili Murat.Teşekkürler ediyorum.Seninde avların bereketli olsun.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Abicim kardeşlerime bir ömür sağlık, mutluluklar dilerim. Balıklar harika, ellerine sağlık. afiyetler olsun.