Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krakermi balıkmı(2. organizasyon hakkında)
evet son durum:
---------------------------------------------------------
karedesler :ozan ayarlıyacak
tüp :harun getirecek bendede var bende yedek getiririm
mangal kömürü :cilingöz1 getirecek
mangal :harun ve rapalacı getirecek
tencere :rapalacı getirecek
çorba malzemesi :levrekci getirecek
çorbalık balık :oradan tutulacak Boboayrıca tedbir olarak aliçoda agcılardan ayarlamaya çalışacak
kamera fotograf :herkes ne varsa getirsin
içecek :isteyen istedigini getirecek
tabak bardak çanak :herkes kendi getirecek
ayrıca bende ufak bir portatif masa var onu getirecegim bir bidonda tatlı su balık yıkamak için getirecegim.birtek şu resim çektirirken logomuzu koyacaktık o eksik onun için printer lazım yapabilen yapsın lütfen
Bul
çıkarabilirsek ozan kurtta çıkaralım bakarsın karagözde vardır yedekte bulunsun erol abilere soyleyelim halletsinler
Bul
Başladımı bilmiyorum ama karagöz oluyor.kiloluk tutanlar var (geçen yıllar da daha yşeni sezon da görmedim)
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
rusan yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:gel rusan gel konuşur dertleşir kafanı dagıtırız biz senin böyle sıkıntın oldumu en azından konuşarak halledebilecegimiz durumlarda bi telefon aç rahatlarsın en azından veya müsait olabilirsem atlar gelirim iki laklak ederiz kafan dagılır sıkma hiçbişeye canını

Abi keske sorunum konusarak halledılebılecek olsa.1 haftadır yasamaktan sogudum.Ayyasın tekı oldum cıktım.Gene de tesekkurler.Olayları oluruna bırakmaktan baska carem yok Sad

kardeşim benim...nedir senin canını sıkan..problemini bilmiyorum ama çaresiz hiç bir şey yoktur ölüm haricinde...sağlığına dikkat et yeter..kendini alkole verme bak yazık ciğerine...daha önünde ne günler yaşanacak neler var neler..bak biz varız bundan sonra da olmaya devem edicez..kardeşim senle sabaha kadar konuşuruz,muhabbet edriz,gereken ne varsa yaparız...hayatın acı gerçekleri ne karşı zamanla alışır insanoğlu,tecrübe ile bazı duygularını bastırırsın...zaman gelir yüreğin taş gibi olur...gönlün rahat olsun...balıkçı kardeşim benim..senle çok balık tutucaz..bu sene balık adına çok şeyler yapıcaksın..sonrası zaten gelicek,bak bunu unutma..ben ve tüm dostlar yanındayız..allaha emanet ol..

Tesekkurler Ozan abı.Sızın gıbı ınsanlar tanıdıgım ıcın kendımı cok sanslı hıssedıyorum.Ins gelırız yarın aksam.
Bul
İnanıyorum çok ama çok eğlenceli bir birliktelik olacak,
hepinize iyi avlar, güzel ve eğlenceli zamanlar,,
Niyazi - 1967 - 0+
ibrahim abi bi tarif yazsan yaww nereden gelinecek oraya nereyi takip etmek lazım pratik bi tarif varsa iyi olur
Bul
belki yardımcı olur
Bul
Bobook harun anladım ben onu direk çevreyolundan gelirim arabaya anlatıyım getirsin beni Bobo
Bul
Gelenler "RÖNE PARK'ı" sorsunlar.yeşilköyde nerkes bilir. bulması zor bir yer değil. Yav adam yalavadan geydi (tatar) elinle koymuş gibi buldu. Sizler bari: istanbul kaldırımı çiğnemişsiniz.BoboBoboBobo
Bul
RaPaLaCı yazdı:Gelenler "RÖNE PARK'ı" sorsunlar.yeşilköyde nerkes bilir. bulması zor bir yer değil. Yav adam yalavadan geydi (tatar) elinle koymuş gibi buldu. Sizler bari: istanbul kaldırımı çiğnemişsiniz.BoboBoboBobo

tamam abi buluruz hatta ele geçiririz sen merak yeşilköylü say bizi hehehe
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,224 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,232 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,348 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda organizasyon 34lonely 2 1,185 09-09-2012, 00:20
Son Yorum: 34lonely
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,601 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Organizasyon oguzhan47 29 3,659 13-07-2012, 16:10
Son Yorum: yycolak
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,326 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,941 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  26 Eylül Pazar İzmir Organizasyon Detayları fish or die 215 22,320 01-10-2010, 14:50
Son Yorum: Uzun_ahmet
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 9,542 08-03-2010, 23:24
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi