Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artık izinsiz olta sallamak yasaklanıyor!
Sokrates yazdı:Arkadaşlar Şimdi bu Belge Gereklimi gerekli İse İstanbulda Nerden Alabiliyoruz Bilgi verirseniz Sevinirim.

refik şu anda gerekli değil ama ileride gerekli olabilecekmiş,tarım bakanlığından alınıyor.ben geçen hafta internete girdim adresler var.bağlı oldugun tarım bakanlığı şubesine gidip alabiliyorsun.1 resim nüfus cüzdanı fotokopin ve orada dolduracağın dilekçeyle 20tl verip 5 senelik hemen 5 dakikada alıyorsun.ben gittiğimde 5 tane kaldı dediler bu ara herkes alıyormuş.
almakta fayda var kanunlaşırsa bulunamıyabilir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:refik şu anda gerekli değil ama ileride gerekli olabilecekmiş,tarım bakanlığından alınıyor.ben geçen hafta internete girdim adresler var.bağlı oldugun tarım bakanlığı şubesine gidip alabiliyorsun.1 resim nüfus cüzdanı fotokopin ve orada dolduracağın dilekçeyle 20tl verip 5 senelik hemen 5 dakikada alıyorsun.ben gittiğimde 5 tane kaldı dediler bu ara herkes alıyormuş.
almakta fayda var kanunlaşırsa bulunamıyabilir.

Nihat ben bir ay önce aldım belgeyi.Fotoğraf 2 adet,ikametgah ve nüfus cüzdan fotokopisi bunları tamamladıktan sonra tarım il müdürlüğüne gidiyorsunuz orada 20 tl. yatırıp 5 yıllık belgeye sahip oluyorsunuz.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Nihat ben bir ay önce aldım belgeyi.Fotoğraf 2 adet,ikametgah ve nüfus cüzdan fotokopisi bunları tamamladıktan sonra tarım il müdürlüğüne gidiyorsunuz orada 20 tl. yatırıp 5 yıllık belgeye sahip oluyorsunuz.

haşim abi ben arayıp gittim ikemetgah istemediler resimde 1 tane olur dediler öylede oldu.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:haşim abi ben arayıp gittim ikemetgah istemediler resimde 1 tane olur dediler öylede oldu.Seerf

Abi peki İstanbulda nerden alıcaz
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
Bul
nerede oturuyorsun refik?
Bul
Yönetim Ve İletişim

buradan bakabilirsin.
Bul
Çok çok Teşekkürler
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
Bul
LeVrEkCi yazdı:haşim abi ben arayıp gittim ikemetgah istemediler resimde 1 tane olur dediler öylede oldu.Seerf

Nihat banada ikametgah deyince şok oldum biliyorsun oturduğum yer ile yalovanın arası 20 km dedim git gel yapıcam bana gerek yok buradaki nüfustan alabilirsin dediler bende oradan aldım.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta sallama yardım.... muradaydogan 5 2,099 23-12-2012, 20:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Bıktım artık bu kayalardan taşlardan Erkan123 16 4,942 05-10-2011, 03:37
Son Yorum: merttekol
  EGE'DE OLTA BALIKÇILIĞI Lapsetur 16 13,656 04-11-2009, 19:51
Son Yorum: HAŞİM77
  Görünmezlik artık yakın... redsniper 12 2,734 05-06-2007, 10:07
Son Yorum: Marjan