Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Sokrates yazdı:Arkadaşlar Şimdi bu Belge Gereklimi gerekli İse İstanbulda Nerden Alabiliyoruz Bilgi verirseniz Sevinirim.
refik şu anda gerekli değil ama ileride gerekli olabilecekmiş,tarım bakanlığından alınıyor.ben geçen hafta internete girdim adresler var.bağlı oldugun tarım bakanlığı şubesine gidip alabiliyorsun.1 resim nüfus cüzdanı fotokopin ve orada dolduracağın dilekçeyle 20tl verip 5 senelik hemen 5 dakikada alıyorsun.ben gittiğimde 5 tane kaldı dediler bu ara herkes alıyormuş.
almakta fayda var kanunlaşırsa bulunamıyabilir.
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
LeVrEkCi yazdı:refik şu anda gerekli değil ama ileride gerekli olabilecekmiş,tarım bakanlığından alınıyor.ben geçen hafta internete girdim adresler var.bağlı oldugun tarım bakanlığı şubesine gidip alabiliyorsun.1 resim nüfus cüzdanı fotokopin ve orada dolduracağın dilekçeyle 20tl verip 5 senelik hemen 5 dakikada alıyorsun.ben gittiğimde 5 tane kaldı dediler bu ara herkes alıyormuş.
almakta fayda var kanunlaşırsa bulunamıyabilir.
Nihat ben bir ay önce aldım belgeyi.Fotoğraf 2 adet,ikametgah ve nüfus cüzdan fotokopisi bunları tamamladıktan sonra tarım il müdürlüğüne gidiyorsunuz orada 20 tl. yatırıp 5 yıllık belgeye sahip oluyorsunuz.
HAŞİM77 yazdı:Nihat ben bir ay önce aldım belgeyi.Fotoğraf 2 adet,ikametgah ve nüfus cüzdan fotokopisi bunları tamamladıktan sonra tarım il müdürlüğüne gidiyorsunuz orada 20 tl. yatırıp 5 yıllık belgeye sahip oluyorsunuz.
haşim abi ben arayıp gittim ikemetgah istemediler resimde 1 tane olur dediler öylede oldu.
Yorumları: 22
Konuları: 3
LeVrEkCi yazdı:haşim abi ben arayıp gittim ikemetgah istemediler resimde 1 tane olur dediler öylede oldu.![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Abi peki İstanbulda nerden alıcaz
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
nerede oturuyorsun refik?
Yönetim Ve Ä°letiÅim
buradan bakabilirsin.
Yorumları: 22
Konuları: 3
Çok çok Teşekkürler
Hiç Bir Yengece Düz Yürümesini Öğretemezsin...
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
LeVrEkCi yazdı:haşim abi ben arayıp gittim ikemetgah istemediler resimde 1 tane olur dediler öylede oldu.![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
Nihat banada ikametgah deyince şok oldum biliyorsun oturduğum yer ile yalovanın arası 20 km dedim git gel yapıcam bana gerek yok buradaki nüfustan alabilirsin dediler bende oradan aldım.