Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bıktım artık bu kayalardan taşlardan
Yav nereye gitsem kurtulamıyorum bu kayalardan atıyorum oltayı ne güzel balıklar vuruyor oltayı çekerken oraya buraya takılıyor sinir olmamak elde değil :S biraz saçma oldu ama sizinlede paylaşmak istedim
Bul
erkan balıklar genelde kayalık ve taşlıklarda bulunur kıyıdan balık yakalamanın en zor yanıda budur, doğru merayı bulana kadar takım bırakacaksın mecburen Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Balıkcılıkta bunlarda var Erkan,bu türlü yerlerde oltaya balık vurduğunda tasmaladın tasmaladın tasmalayamadın takımı kıyıya al tekrar at derimGulumse
Bornova - izmir
Bul
taslik meraya kiyidan olta attiginda,olta suya dustugunde..yerinden hic oynatma..balik tutuldugunda veya tekrar yemlemek icin disari alacagin zaman seri olarak hic ara vermeden cek..
bu arada taslik meralar guzel balik yapar...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Erkan hep kayalık olan yerlerde olta atıyorsan doğru meralardasın demektir .. yavaş yavaş öğrenirsin baloığı taşa sokmadan çekmeyi..bana takıl biraz öğreteyim kardeşimSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Erkan hep kayalık olan yerlerde olta atıyorsan doğru meralardasın demektir .. yavaş yavaş öğrenirsin baloığı taşa sokmadan çekmeyi..bana takıl biraz öğreteyim kardeşimSmile
erkan barış abini kaçırma hemen git rast gele.Alkis
Bul
Erkan kayalık veya bol midyeli bir merada avlanmak için önce suyun derinliğini anlaman gerek kayalık yerde avlanmak istiyor ve takım bırakmak istemiyorsan şamandra kullanmalısın
[Resim: seabass.gif]
Bul
erkan benim neler çektiğimi bir bilsen o kayalardan Baby
Bul
Erkan çok haklısın Hi bende çok çektim ama denemek ve yanılmak ile doğru yeri bulabilirsin. Benden tavsiye temiz yerleri bulana kadar kalın takımlar kullanırsan daha sağlıklı sonuçlar alabilirsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
[Resim: fishz][Resim: fishyy.png]

Erkan sana tavsiyem bu sistemi uygulamandır.Genellikle iğneler takılıp çekince köstekle beraber gider.100tane iğne 3liraya geliyor yani kurşundan çok daha ucuz.Hemde denizi kirletmemiş olursun.Ayrıca iğneleri taktırmaman için:
-Sararken çok hızlı sar
- // kamışı kaldırabildiğin kadar yüksekten sar
-Oltayı attıktan sonra kıpırdatmaNayirolamaz
-Balığı tasmalamaya çalışıp beceremediysen orada bırakma,yine sar
-Kurşunu çok büyük takma
not=Bu arada takımdaki kurşun gezer,normal kurşun takmayasınHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artık izinsiz olta sallamak yasaklanıyor! nihatkr 27 5,389 30-11-2013, 19:20
Son Yorum: HAŞİM77
  Görünmezlik artık yakın... redsniper 12 2,901 05-06-2007, 10:07