Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5. Mordoğan belediyesi levrek tutma yarişmasi (21-22 aralik 2013)
MORDOĞAN BELEDİYESİ LEVREK TUTMA YARIŞMASI (21-22 ARALIK 2013)

5. MORDOĞAN BELEDİYESİ LEVREK TUTMA YARIŞMASI (21-22 ARALIK 2013)

YARIŞMA KOŞULLARI :

1. Yarışma; tüm halkımıza ve amatör balıkçılara açıktır,

2. Mordoğan 1 nolu Balıkçı barınağı içinde, karadan ve kıyıya (açılmadan) bağlanmış tekneler üzerinden avlanılabilecektir

3. Yarışmada hedef balık Levrektir. Yakalanan balıklardan 30 cm’in altında olanlar değerlendirme dışı olacağından denize tekrar bırakılması sağlanacaktır

4. Yarışmada paragadi (paragat, parakat, parakete), ağ yasaktır. Bunların Harici iğne ile yapılmış bütün araçlar ve teknikler(olta-bırakma- kurşunsuz, zoka- atçek vb) kullanılabilir

5. Yarışmacılar Ayni anda 2 adet ten fazla olta kullanamazlar. Olta başına iğne sayısı altı (6) adedi geçemez. Her bir yapay yem, üzerindeki tüm donanımlarıyla 1 olta iğnesi eşdeğeri olarak değerlendirilir

6. Yarışmacılar kendi yemlerini kendileri temin etmek zorundadırlar. Yem cinsi konusunda sınırlama bulunmamaktadır

7. Yarışma 21 Aralık 2013 Cumartesi günü saat 21.00’de başlayacak, 23 Aralık Pazar günü saat 07.30’da son bulacaktır. Yarışma bitiş saatinde (07:30) oltaya takılmış olan balık çekilene kadar beklenir

8. Yarışmacılar tutulan balıkları muhafaza etmek için yanlarında uygun ölçülerde kova bulundurmak zorundadır. Tutulan balıkların yarışma sonunda canlı veya ölü olmaları, sonucu etkilemeyecektir

9. Yarışma şartnamesine uymayan yarışmacılar diskalifiye edilecektir. Avlanma sırasında kural dışı yapılacak hareketler gözlemciler tarafından, masa hakemlerine bildirilecektir

10. Yarışma süresince levrek harici tutulacak balıklar 3/2 nolu Amatör balıkçılığı düzenleyen tebliğ'e uygun olduğu taktirde yarışmacılar tarafından alıkonulabilir. Ancak yarışma dışı kabul edilecektir

11. Yarışma boyunca tutulacak balıklar için ön görülen 30 cm altı sınırlamasının dışındaki diğer hususlarda 3/2 nolu tebliğ hükümleri geçerlidir

12. Günlük limit olan 5 kg. ın aşılması durumunda tutanak hazırlanarak balıklar salınacaktır

13. Yarışmacılar tuttukları balıkları yarışmanın bitiminden sonra, masa hakemlerine teslim edecek, ağırlıkları ve boyları kaydedildikten sonra balıklar yarışmacıya iade edilecektir. Masa hakemlerince yapılacak puanlama neticesinde dereceye girenler belirlenerek ilan edilecektir

14. Ağırlıkların eşit olması durumunda boy uzunluğu dikkate alınır

15. Yarışmacılar yarışma dışından kimseden hiçbir yardım alamazlar, ancak diğer yarışmacılardan kepçe kakıç konusunda yardım alabilirler

16. Yarışmaya katılanlar yukarıdaki katılma koşullarını ve hakem kararlarını kabul etmiş sayılır

5. MORDOĞAN BELEDİYESİ LEVREK TUTMA YARIŞMASI MÜRACAAT FORMU

ADI SOYADI :

DOĞUM TARİHİ :

ADRESİ :

TELEFON NUMARASI :

E-POSTA ADRESİ :

KAN GRUBU :

SİSTEMATİK BİR RAHATSIZLIĞININ (Solunum,kalp,böbrek)OLUP OLMADIĞI:

DÜZENLİ KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR :

ACİL BİR DURUMDA ULAŞILABİLECEK YAKINLARINIZIN

ADI SOYADI :

TELEFON NUMARASI :

21-22 Aralık 2013 tarihlerinde Mordoğan’da düzenlenen Gece Levrek Tutma Yarışmasına katılmak istiyorum.

Yarışma şartnamesini okudum, şartnameye aynen uyacağımı, kabul ve taahhüt ediyorum. …./…../2013

İMZA

Yarışmaya katılabilmek için; 20 Aralık Cuma Günü saat 16.30'a kadar senlik@mordogan.bel.tr adresine e-posta yada 0.232.737 71 08 nolu telefona faks çekebilirsiniz.
Bornova - izmir
Bul
Karaburun - Mordoğan 5. Levrek Tutma Yarışması bu yıl 21 Aralık 2013 tarihinde yapılacaktır.Geleneksel hale gelen ve birbirinden değerli amatör levrek avcılarına ev sahipliği edecek.Bu güzel gecenin onur konuğu olarak,İspanya'dan değerli arkadaş Walter TANERO yu aramızda görecek olmamız,biz levrek avcılarını bir hayli heycanlandırmakta....
Bu güzel oluşuma emek veren başta Mordoğan Belediyesi ve sevgili Hür Mol üstadımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Ayrıca bu güzel gecede bizleri Walter TANERO ile buluşturma imkanı sağlayan KARAN RANT A CAR kuruşluşuna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Şahsım adına böyle büyük bir avcıyı yakından görmek ve tanımak benim için hayalini bile kuramadığım bir olaydı ki,bunun gerçekleşicek olmasından dolayı çok mutluyum...

Gracias, Walter...
Él te ama Mordoğan....

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
iyiymiş Gulumse tahsin abi,barış,spinci murat tam size göre bu yarışma Gulumse
Bul
hayırlı olsun katılan arkadaşlara bol şanslar.rast gele.AlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:iyiymiş Gulumse tahsin abi,barış,spinci murat tam size göre bu yarışma Gulumse

Valla okurken bu sene ilk defa bir yarışmaya girsem mi acaba dedim.. Bakalım nasip işlerimi ayarlayabilirsem neden olmasın.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
mordogana her gittiğimde kesin levrek yakalarım ufak veya buyuk bu yarışmayı kaçırmam Smile)
sistem belli iddialiyim Smile)
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
benim bile katılasım geldi Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
[quote=orhanekmekci]Karaburun - Mordoğan 5. Levrek Tutma Yarışması bu yıl 21 Aralık 2013 tarihinde yapılacaktır.Geleneksel hale gelen ve birbirinden değerli amatör levrek avcılarına ev sahipliği edecek.Bu güzel gecenin onur konuğu olarak,İspanya'dan değerli arkadaş Walter TANERO yu aramızda görecek olmamız,biz levrek avcılarını bir hayli heycanlandırmakta....
Bu güzel oluşuma emek veren başta Mordoğan Belediyesi ve sevgili Hür Mol üstadımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Ayrıca bu güzel gecede bizleri Walter TANERO ile buluşturma imkanı sağlayan KARAN RANT A CAR kuruşluşuna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...
Şahsım adına böyle büyük bir avcıyı yakından görmek ve tanımak benim için hayalini bile kuramadığım bir olaydı ki,bunun gerçekleşicek olmasından dolayı çok mutluyum...

orhan abi bu yarışmada ödül nedir biliyormusun Smile
Bul
fish or die yazdı:benim bile katılasım geldi Gulumse

nasip olursa kaçalım benim arabayla murat reis Smile
Bul
Mordoğan baya bereketli bi bölge anlaşılan Smile Yaban tv de falan şu meşhur kıyı balıkçısının programları falan vardı Smile Yarışmaya katılacak olan arkadaşlara,abilere şimdiden bool bool bereketli avlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2013 - Piri Reis Yılı Woiwodia 10 2,470 21-02-2013, 11:12
Son Yorum: orhanekmekci
  Yalova Belediyesi'nin 'Temiz Deniz, Temiz Çevre, Temiz Yalova' LeVrEkCi 11 4,020 29-04-2011, 09:20
Son Yorum: yycolak
  Avrupalılar en çok levrek ve çipuramızı seviyor… LeVrEkCi 3 1,263 10-06-2010, 00:39
Son Yorum: orhanekmekci
  Ağlara levrek bereketi tatar35 18 3,568 22-04-2009, 18:53
Son Yorum: LeVrEkCi
  Kuşadasında Balık Yarışması SerenaY66 8 1,548 10-12-2007, 11:08
Son Yorum: SerenaY66
  dünya sazan avı yarısması.. blue_zaire 2 2,998 18-10-2007, 17:41
Son Yorum: rusan
  SAZAN TUTMA YARIŞMASI - 4/08/2007-KOCAELİ mrs303 18 3,603 28-07-2007, 01:57
Son Yorum: yalova tatar
  Kocaeli' de Turna Avı Yarışması. Boğaziçi 4 2,195 21-06-2007, 22:54
Son Yorum: rusan
  Heykelin Oltasında Kurutulmuş Levrek LeVrEkCi 7 1,833 21-06-2007, 10:38