bizim SABATUDER elemanları pazar için bir abimizin çiftliğinin dibinden geçen kanal için plan yapmışlar,Pazar sabahı meraya varmadan yemliğimizi sakarya nehrinden tutup mekana geldik,daha oltayı atar atmaz bir eleman balığı çekti,5 dakika geçmeden bizim müdür yakışıklı bir tane daha aldı,sabah 10 dan öğleden sonra 4 e kadar toplamda 5 adet turna yakaladık, yakaladık derken bende siftah yok,son tuttuğum turnanın tarihini bile unuttum,belki bende yakalarsam daha hevesle hazırlanmış bir rapor yazabilirim,cümleten rastgele,,
Yem;gümüş,
iğne;1-3 no,
Balık;5 adet turna
LeVrEkCi yazdı:vayy ortağım tebrikler valla gözlerim yaşardı
eyvallah abi, mendilini hemen getiriyorum
MaVrUşGiL yazdı:Vay vayy senide bu şekilde gördüm ya ölsemde gam yemem.
Umarım daha büyüklerini sen tutarsın
dur be yaw ,ölüpte iş çıkarma başımıza,sağolasan
HAŞİM77 yazdı:Balık tutamasanda oradaki kıymetli dostlarla geçen zaman yeter be ömerim
sağol abi,özellikle tereyağlı turna hazır olduğu zaman en güzeliydi
YaKaMoZ yazdı:Tebrikler ÖMER kardeşim turnayla birlikte ne kadar uyumlu çıkmışsınız QUOTE]
balinayla turna hesabı mı eyvallah sağolasın
[quote=rusan]Ömer abi, senden de bekliyoruz en büyüğünden QUOTE]
turna varmışta biz mi tutamadık bahanesi de kalmadı artık,nasip deyip geçeceğiz,yeni bahanem
[quote=doktor]Balık tutulsa da tutulmasa da. önemli olan ortam dostlar la güzel keyifli zaman geçirmek ötesi yalan paylaşım için teşekkürler.
sağolasın abi,amacı balık olanın en başta bu ortamlarda yeri olamaz zaten,hürmetler
Bravo Ömer arkadaşlarla nehir kenarında güzel bir Pazar günü geçirmen harika olmuş sen balık tutamamışsın ama hiç olmasa turna balığıyla poz vermişsin o yeter , , rastgele