Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
abi bune yaww
ismi neymiş balğın.
Bul
orhanekmekci yazdı:Üst gagasıda uzunsa (Scomberesox saurus) zurna balığıdır.Bu balıkta süveyşden gelen balıklardan.Üsteki yazılı hanos.Rasgele.

evet şimdi hatırladım selimiyede görmüştüm balıkçılara sordum zurna dediler.76
Bul
bucalıfikret yazdı:evet şimdi hatırladım selimiyede görmüştüm balıkçılara sordum zurna dediler.76

fikret abi zurna murna Smile yedik valla güzelde tadı vardı.
saygılar abi GulumseGulumse
Bul
Tebrikler adaş kefallerin yerini tahmin edebiliyorum daha iyi avlarina...
Bul
O kefallerden ne yap et yakala Murat.Mangalı süper oluyor. Afiyet olsun GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:O kefallerden ne yap et yakala Murat.Mangalı süper oluyor. Afiyet olsun GulumseSeerf

ufuk abi onları bi yakalasam biliiyorum ben onlara ne yapacagımıdaGulumseGulumse
Bul
muratkahraman yazdı:ufuk abi onları bi yakalasam biliiyorum ben onlara ne yapacagımıdaGulumseGulumse

Taktik değiştir Murat.Mutlaka yakalanırlar Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Taktik değiştir Murat.Mutlaka yakalanırlar Seerf

ufuk abi eger etkili bir yöntem biliyorsan.
paylaşırsan cizili vs sevinirim hafta sonu yine ordayımSiyirdimSiyirdim
Bul
Şu anda çizim işi zor Murat. Genelde bilinen yöntemler yörelere göre değişiklik gösteriyor. Ben balığı yakalayana kadar hepsini denerim Siyirdim Kıbrıs oltası denilen(bomba) oltadan tut da 4 -5 köstekli dip oltasına kadar.
Buna bir bak istersen Finike'de Kefal Avı - Amatör Balıkçı
Bul
ufuktan26 yazdı:Şu anda çizim işi zor Murat. Genelde bilinen yöntemler yörelere göre değişiklik gösteriyor. Ben balığı yakalayana kadar hepsini denerim Siyirdim Kıbrıs oltası denilen(bomba) oltadan tut da 4 -5 köstekli dip oltasına kadar.
Buna bir bak istersen Finike'de Kefal Avı - Amatör Balıkçı

eyvallah ufuk abi sagol.
senin kefalde süper görünüyor daha irileri rastgeleGulumseGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  herkes nerede balıktamı yaww LeVrEkCi 8 2,837 18-09-2006, 01:46
Son Yorum: phaedrus

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi