Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krakermi balıkmı(2. organizasyon hakkında)
LeVReKCiBaBa yazdı:gürhan senden nevar ne yok ne gün geliyorsun sen belli oldumu krakerleri senin için getirecem bak Bobo

Benim programda şu an bir aksama yok.P.tesi inşallah oradayım ama olurya bir aksilik olsa bile sen yine de kraker getir derim. Hehehehe nasıl olsa balıksız balıkcı muhabbeti olacak. BoboBobo
Bul
GURHAN yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:gürhan senden nevar ne yok ne gün geliyorsun sen belli oldumu krakerleri senin için getirecem bak Bobo

Benim programda şu an bir aksama yok.P.tesi inşallah oradayım ama olurya bir aksilik olsa bile sen yine de kraker getir derim. Hehehehe nasıl olsa balıksız balıkcı muhabbeti olacak. BoboBobo

yok öyle olmaz gürhan bu sefer bence balık garanti en azından iskorpit garanti şahsen ben ilk ibrahim abi ozan onur buluşmamızda sohbet etmeye gitmiştim 2. dede olta yeni geldi falan tutamam demiştim ama bu sefer balık tutmak istiyorum.
bu arada ozan tekeye gerek yok istavrit fleto ile tutacagız nasıl olsa
Bul
Nihat kardeşim şu krakerin susamlısı, susamsızı ,baharatlısı hepsi mevcutmudur.
Bul
istavritci yazdı:Nihat kardeşim şu krakerin susamlısı, susamsızı ,baharatlısı hepsi mevcutmudur.

mehmet abi balık kraker işi gürhanın ihtisas alanına giriyor o bu soruna daha ayrıntılı detaylı bir cevap verecektir Bobo
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:
istavritci yazdı:Nihat kardeşim şu krakerin susamlısı, susamsızı ,baharatlısı hepsi mevcutmudur.

mehmet abi balık kraker işi gürhanın ihtisas alanına giriyor o bu soruna daha ayrıntılı detaylı bir cevap verecektir Bobo

Hehe ben bir liste çıkarayım bari gelmeden.Bobo
Bul
ya aklım sizde kalacak pazartesi bizim yeşilköye yetişme şansımız yok yani mekana varışımız geç olur sabah iş var ya benim için bol resim gönderin siteye bu arada toplu resimleri tab ettirelimde hatırası kalsın
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:
GURHAN yazdı:

yok öyle olmaz gürhan bu sefer bence balık garanti en azından iskorpit garanti şahsen ben ilk ibrahim abi ozan onur buluşmamızda sohbet etmeye gitmiştim 2. dede olta yeni geldi falan tutamam demiştim ama bu sefer balık tutmak istiyorum.
bu arada ozan tekeye gerek yok istavrit fleto ile tutacagız nasıl olsa

Ozan siz gelirken biraz teke getirin.Marinanın suyu çok pislenmiş,ben geçen gün bir tane bile çıkartamadım.
Bul
ibrahım abı bu organızasyonun olacagı yer sızınle bırlıkte balık tuttugumuz yer mı tam olarak.
Bul

buluşma yerimiz                           :yeşilköy(röne parkın altındaki sahil kısımı yeşilköy karakolunun karşısı)
buluşma tarihimiz                         :25/6/2007 akşamı
getirilecek malzemeler                   :oltalar,takımlar,çorba için kupa,
yem                                          :istavrit  oradan tutulacak
canlı yem                                    :karedes ozan ayarlayacak
----------------------------------------------------------------
tencere rapalacı ayarlayacak büyüklerinden,tüp harun ayarlayacak,
balık için sebze malzemesi levrekçibaba ayarlayacak mangal
-----------------------------------------------------------------
kömür işini çilingöz1 halledecekmiş.
pazar günü levrek tutarsam tepside levrek yapıp getirecegim orada sadece pişirmesi kalacak
yenecek yemek:tuttugumuz iskorpitlerden iskorpit çorbası ve kömürde şiş ızgarası yapacagız merada kiloluk iskorpitler çıkıyormuş.
takım olarak:
2 numara bronz iğne,60 gr kurşunve 30 gram kurşun,0,35 sağlam misina.okadar kurşun 10.15 tane olursa iyi olur ..çok takılyor mevkii.3 köstekli takım köstek uzunlğu 20 cm,köstek araları 30 cm olsun..birde oltanın ucuna fosfor lazım..
------------------------------------------------------------------
gelecekler listesi
----------------------------------
1-levrekcibaba+kardeşi
2-ali
3-rapalacı
4-harun
5-gürhan
6-yalova tatar
7-balık and ozan ve en az 5 kişi daha(isimleri yazacagım)
8-rusan
9-h2o4
10-pardallian
11-erdekli yücel(baba martı)
12-gokhan_27
13-istavritci
14-instinc
15-cilingoz1
16-afala
17-fotokopici
18-aahmet
19-big fish onur
durum budur ali gelenler buradan ibaret sadece ozan sürüncemede
Bul
levrekçi baba bizim burdan getirmemizi istediğiniz bişeyler varmı.. teke işi bizim için kolay burdan getiririz mümkün oldukca çok...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,225 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,239 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,349 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda organizasyon 34lonely 2 1,185 09-09-2012, 00:20
Son Yorum: 34lonely
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,614 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Organizasyon oguzhan47 29 3,661 13-07-2012, 16:10
Son Yorum: yycolak
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,327 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,943 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  26 Eylül Pazar İzmir Organizasyon Detayları fish or die 215 22,353 01-10-2010, 14:50
Son Yorum: Uzun_ahmet
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 9,543 08-03-2010, 23:24
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi