Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krakermi balıkmı(2. organizasyon hakkında)
gürhan senden nevar ne yok ne gün geliyorsun sen belli oldumu krakerleri senin için getirecem bak Bobo
Bul
evden izin nasıl alacagımızı dusunuyoruz erdemle kı alırız heralde.Buyuk ıhtımalle gelırız.Zaten ne zamandır balıga gıdemıyorum.Hem benım ıcın de degısıklık olur.zaten kamp ısı de yattı sımdılık.
Bul
iyi olmuş kampa başka zamanda gidersiniz evdekilere burayı okutun izin verirler bence Smile) sevindim gelmenize
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:iyi olmuş kampa başka zamanda gidersiniz evdekilere burayı okutun izin verirler bence Smile) sevindim gelmenize

Nihat abi kampa gidememiz aslında cok kotu oldu.Cunku 1 haftadır cok kotu gunler gecırıyorum.Orda kafamı dagıtabılecegımı dusunuyordum ama oldu ıste kısmet degılmıs belkı bır ıhtımal 2 gunlugune gıderız.Neyse artık organızasyon kacırılmaya gelmez
Bul
gel rusan gel konuşur dertleşir kafanı dagıtırız biz senin böyle sıkıntın oldumu en azından konuşarak halledebilecegimiz durumlarda bi telefon aç rahatlarsın en azından veya müsait olabilirsem atlar gelirim iki laklak ederiz kafan dagılır sıkma hiçbişeye canını
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:gel rusan gel konuşur dertleşir kafanı dagıtırız biz senin böyle sıkıntın oldumu en azından konuşarak halledebilecegimiz durumlarda bi telefon aç rahatlarsın en azından veya müsait olabilirsem atlar gelirim iki laklak ederiz kafan dagılır sıkma hiçbişeye canını

Abi keske sorunum konusarak halledılebılecek olsa.1 haftadır yasamaktan sogudum.Ayyasın tekı oldum cıktım.Gene de tesekkurler.Olayları oluruna bırakmaktan baska carem yok Sad
Bul
rusan yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:gel rusan gel konuşur dertleşir kafanı dagıtırız biz senin böyle sıkıntın oldumu en azından konuşarak halledebilecegimiz durumlarda bi telefon aç rahatlarsın en azından veya müsait olabilirsem atlar gelirim iki laklak ederiz kafan dagılır sıkma hiçbişeye canını

Abi keske sorunum konusarak halledılebılecek olsa.1 haftadır yasamaktan sogudum.Ayyasın tekı oldum cıktım.Gene de tesekkurler.Olayları oluruna bırakmaktan baska carem yok Sad

kardeşim benim...nedir senin canını sıkan..problemini bilmiyorum ama çaresiz hiç bir şey yoktur ölüm haricinde...sağlığına dikkat et yeter..kendini alkole verme bak yazık ciğerine...daha önünde ne günler yaşanacak neler var neler..bak biz varız bundan sonra da olmaya devem edicez..kardeşim senle sabaha kadar konuşuruz,muhabbet edriz,gereken ne varsa yaparız...hayatın acı gerçekleri ne karşı zamanla alışır insanoğlu,tecrübe ile bazı duygularını bastırırsın...zaman gelir yüreğin taş gibi olur...gönlün rahat olsun...balıkçı kardeşim benim..senle çok balık tutucaz..bu sene balık adına çok şeyler yapıcaksın..sonrası zaten gelicek,bak bunu unutma..ben ve tüm dostlar yanındayız..allaha emanet ol..
Bul
ruşan hayırdır yaww bu hadar büyük sorun nedir aman haa alkole vurmak yok öyle pazartesi akşamı konuşalım dertleşelim neyse sorun halletmeye çalışalım sakin ol bakalım bi
Bul
Ruşeeeeeen ayyaş olmak ne demek.Alkol sorunları çözmek için yöntem değildir.Alkolle sorunlar çözülmez,dahada büyür.
Bul
rusan'ın sorunları benıde dertlı yaptı.ben neden canımı sıkıyom bukadar anlamadım.

nıhat abı sana ozel mesajda yazdıgım gıbı oldu.(ısallah bı aksılık cıkarda kampa gıdemezsek organızasyona gelıcez)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,225 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,238 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,348 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda organizasyon 34lonely 2 1,185 09-09-2012, 00:20
Son Yorum: 34lonely
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,613 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Organizasyon oguzhan47 29 3,661 13-07-2012, 16:10
Son Yorum: yycolak
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,327 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,943 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  26 Eylül Pazar İzmir Organizasyon Detayları fish or die 215 22,351 01-10-2010, 14:50
Son Yorum: Uzun_ahmet
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 9,543 08-03-2010, 23:24
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 11 Ziyaretçi