Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zeytineli org çupra avı
zeytineli hala verimli mi? 4-5 sene evvelki gibi değildir herhalde.eskiden çok avcı giderdi oraya,çok güzel balıklar verirdi.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:zeytineli hala verimli mi? 4-5 sene evvelki gibi değildir herhalde.eskiden çok avcı giderdi oraya,çok güzel balıklar verirdi.

Bence şimdi daha güzel. eskiden hep kaçkınlar vardı şimdi orjinal takozlar var. yerini bilmek önemli.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Bence şimdi daha güzel. eskiden hep kaçkınlar vardı şimdi orjinal takozlar var. yerini bilmek önemli.

yoklamak lazım.76Alkis
Bul
İçerde ne kıyıda ne de tekne ile eskiye göre pek bir şey yok diyorlar.Esas balık dışardaymış...
Benim bir çuval çupra yakaladığım gün değilmi bu abi HappyHappy
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:Benim bir çuval çupra yakaladığım gün değilmi bu abi HappyHappy

ne bir çuvalmı.Siyirdim6 taneydi günün adamı sendin fevzi
nerelerdesin özletiyorsun.arada bir pencereden alo de.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:ne bir çuvalmı.Siyirdim6 taneydi günün adamı sendin fevzi
nerelerdesin özletiyorsun.arada bir pencereden alo de.AlkisAlkis

buralardayız be abı iş güç ugrasıyoruz bende ozledım sızı goruselım en yakın zamanda abım Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
ishak BALLICA yazdı:İçerde ne kıyıda ne de tekne ile eskiye göre pek bir şey yok diyorlar.Esas balık dışardaymış...

İshak,esas balık dışarıda demişsin bir şey anlamadım.
teknedede, kıyıdan avdada koyun içinde avlanılırdı.yani koy dışında açıklardamı demek istedin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:İshak,esas balık dışarıda demişsin bir şey anlamadım.
teknedede, kıyıdan avdada koyun içinde avlanılırdı.yani koy dışında açıklardamı demek istedin.

tahsinim açık denizde balık senin filika gider.Wink71
Bul
tahsinmersin yazdı:İshak,esas balık dışarıda demişsin bir şey anlamadım.

Tahsin im, eskiden içeride bir sürü kafes vardı biliyorsun.Ama kıyıdan gidenler, ama tekne ile açılanlar asla boş dönmezdi.Çok güzel günler yaşadık oralarda zamanında.Çünkü,koyun içindeki kafesler sık sık yemlendiği için gün boyu balık eksik olmazdı.

Tabi bu anılarda hoş bir seda olarak kalacak hepimiz için...2008 den sonra gittikçe kurudu koca koyun içi.Biz de 4,10 polyesteri oradan ıldıra taşımak zorunda kaldık.Gerçi o taraflarda günü gününe uyumuyor ama.Yine de şükür.

kardeşim kafesler açığa yani koyun dışına çıkınca balıkta eskisi gibi girmez oldu.Çok ama çok uzun süre beklemek lazım.Eğer balık girerse güzel deniz çupraları alan arkadaşlarım var.Ama balık girmezse kıyıdan da, tekne ile de kırıntı ile didişir durulur hep.

Gelelim esas konuya, balık dışarda kafesler civarında ve oralardan ayrılmıyor.Dalan arkadaşlar ile görüştüm ve bilgiyi onlardan aldım.Ama dışardaki kafeslerin değil yanına, yakınına bile yaklaştırmıyorlar.Kafeslerin bayağı bir uzağına çapa atmayı planlamıştık geçen sene.Yem teknesi, teknesini üstümüze sürdü ve az daha yaptığı manevralardan bizi ters yüz edecekti.Bizde ne şeytanı gör, ne de selavat getir deyip orayı defterden sildik gibi bir şey...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zeytineli org çupra videosu bucalıfikret 134 21,233 01-02-2013, 22:27
Son Yorum: Antepli 27
  çupra ızgara TOLGA34 7 2,820 05-10-2010, 08:35
Son Yorum: yycolak
  15.03.2009 zeytineli org. bucalıfikret 47 6,349 17-03-2009, 23:46
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi