Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çupra ızgara
ızgara çupra
[YOUTUBE]mQm3Nw6N24U[/YOUTUBE]
Bul
Tolga yüklemek istediğin videonun bulunduğu sitenin Türkiye'de yasaklandığını bilmeyen kalmadı sanırım.Bu nedenle oradaki videolarımızı artık paylaşamıyoruz.Bizlerin de orada birçok videosu vardı maalesef orada kaldı.
Video kendizin ise dailymotion.com.tr 'ye yüklemenizi tavsiye edeceğim.Yok eğer YouTube'daki herhangi videodan biri ise burada paylaşmaya gerek yok net ortamında zaten binlercesi mevcut.Forumumuzda daha çok kendi videolarımızı paylaşmamız en güzeli..[Resim: icon7.gif]
Rastgele..

(Aynı nedenlerle bugün YouTube'tan eklediğiniz diğer videolu paylaşımlarınızı kaldırıyorum..)
Bul
genelde mangal terciğimdir uğraşmayı severim paylaşım için teşekkürler.AlkisSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Tolga yüklemek istediğin videonun bulunduğu sitenin Türkiye'de yasaklandığını bilmeyen kalmadı sanırım.Bu nedenle oradaki videolarımızı artık paylaşamıyoruz.Bizlerin de orada birçok videosu vardı maalesef orada kaldı.
Video kendizin ise dailymotion.com.tr 'ye yüklemenizi tavsiye edeceğim.Yok eğer YouTube'daki herhangi videodan biri ise burada paylaşmaya gerek yok net ortamında zaten binlercesi mevcut.Forumumuzda daha çok kendi videolarımızı paylaşmamız en güzeli..[Resim: icon7.gif]
Rastgele..

(Aynı nedenlerle bugün YouTube'tan eklediğiniz diğer videolu paylaşımlarınızı kaldırıyorum..)
hocam türkiyede yasak youtube ama girmeyen varmı acaba merak ediyorum Happy yinede no problem canın sağolsun

konularıda kapat istersen millet boşa girmesin
Bul
TOLGA34 yazdı:hocam türkiyede yasak youtube ama girmeyen varmı acaba merak ediyorum Happy yinede no problem canın sağolsun

konularıda kapat istersen millet boşa girmesin
tolga ne olursa olsun kanunen yasak olan şeyleri sitemizde kullanmıyoruz ve zaten internette olan şeyleri buraya taşımaya gerek görmüyoruz yani şimdi google balık yazsan binlerce video çıkar hepsini buraya taşımamıza gerek yok.
forum kurallarımıza göre hepimiz hareket etmekteyiz.,anlayışına teşekkürler.Seerf
Bul
tamam hocam Siyirdimnedemek yahu dedğim gibi at çöpe gitsin konuyu Bobo
Bul
Balığın her türlüsü sağlık zaten çuprasıda sazanıda..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bak yine çipura.Kafayı kıracağım en sonunda.HiFursFrownSuper96Dovs
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  zeytineli org çupra avı bucalıfikret 24 9,277 25-07-2013, 22:50
Son Yorum: bucalıfikret
  zeytineli org çupra videosu bucalıfikret 134 21,233 01-02-2013, 22:27
Son Yorum: Antepli 27

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi