Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros -gr sirti avi
Gectigimiz pazar gunu teknenin altini temizleyip,zehir surmustum.Teknenin altini hic bu kadarHi tuttugunu hatirlamiyorum.Albatros`un hizi uzerinde 1 kisi ,7 mileSnifsinf dusmustu.Bu gun tekne uzerinde 2 kisi 20 mil hiza ulasti.

12/5/2013 Fener limani

Saat 10:00..Ayhan ile limandan sirti avi yapmak icin acildik,bir arkadas avini sonlandirmis limana giriyordu.Sordugumuzda,yuzeyde istavrit oldugunu soyledi.Meramiza gelip,sirtileri su ile bulusturdugumuzda,agirliklar koyup sirtilerin dipten seyretmesini sagladik.Ilk sinagrit benim sirtime takildi.Devaminda 2 saat kadar dolsatik.Bir yazili hanosHadiordan disinda baska balik vurmadi.
Saat 12:30..Artik limanin yolunu tutmustuk ki,Ayhanin sirti hareketlendi.Boylece 2. baligimiz da tekneye almis olduk.
Uzun zaman sonra ,az balik ta olsa,kahveKahve esliginde guzel bir 2 saat gecirmis olduk.

Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
76
Ufak bir video...iyi seyirler

[DM]xzt5sf[/DM]
ayhan-sinagrit - Video Dailymotion

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi harikasınız..çok güzel balıklar..teknenin hızının artmasıda iyi olmuş..resmen teknenin altı orman gibi olmuş..daha nice güzel avlar yapman dileğiyle.saygılar rastgele.AlkisSeerf
Seerf
Bul
Tebrikler Faruk Alkis 2 saat de olsa keyfiniz tavan olmuş yine Seerf
Teknenin altı balıklara adeta yuva olmuş.Son hali ise süper.Alkis Bol trofeli avlar dileğiyle rastgele.. Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Tebrikler FARUK abi daha iyi avlarınıza...
Bir sorum olacak abi tekne devamlı denizde durdugu içinmi bu şekilde oluyor...
Bul
BALIK and OZAN yazdı:faruk abi harikasınız..çok güzel balıklar..teknenin hızının artmasıda iyi olmuş..resmen teknenin altı orman gibi olmuş..daha nice güzel avlar yapman dileğiyle.saygılar rastgele.AlkisSeerf

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Faruk Alkis 2 saat de olsa keyfiniz tavan olmuş yine Seerf
Teknenin altı balıklara adeta yuva olmuş.Son hali ise süper.Alkis Bol trofeli avlar dileğiyle rastgele.. Gulumse

YaKaMoZ yazdı:Tebrikler FARUK abi daha iyi avlarınıza...
Bir sorum olacak abi tekne devamlı denizde durdugu içinmi bu şekilde oluyor...

tesekkurler beyler
evet Murat,devamli suda durdugu icin,yilda bir defa en azindan bu zehiri surmek istiyor
sizlerede bol balikli avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler beyler
evet Murat,devamli suda durdugu icin,yilda bir defa en azindan bu zehiri surmek istiyor
sizlerede bol balikli avlar dilerim

Benim öyle bir sorunum yok allahtan balkondayım şu anda alttada benim tekne duruyor iyi geceler abicimGulumse
Bul
YaKaMoZ yazdı:Benim öyle bir sorunum yok allahtan balkondayım şu anda alttada benim tekne duruyor iyi geceler abicimGulumse

iyi geceler Murat
Bul
Tekneyi bu kez kumda gezdirmedinmiHiHappyellerine sağlık tekne yeni sezona hazır,hayırlı balık avı sezonu dilerim kazasız belasız inşallah.Başlangıç için sınaritler fena sayılmazlarAlkisafiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
faruk abi 2 saatte süper av olmuş 2 adet sinarit süper,şansınız daim olsun,tekne ileşkenlerden kurtulunca sevincinden havalara uçmuşSmilekazasız belasız hayırlı avlar dilerim faruk abi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Faruk abi balığın kralını yakalamışsınız tebrikler ..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,355 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,120 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,068 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,142 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,361 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,764 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 2,821 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,091 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 2,774 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 2,754 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi