Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krakermi balıkmı(2. organizasyon hakkında)
sabah ta ereglide yagmış hanımla konuştum demekki sabah eregli şimdi samatya geliyor bu tarafa dogru
Bul
inşallah abi de buralarda çok araştırdım gerçi hiç denemedim ama ne bilim abi hiç duymadıgım gormedıgım için olmaz diye düşündüm buarada tekirdağda kıyıdan alabilirmiyiz levreği yoksa açıkdanmı abi
Bul
kıyıdanda alan oluyor hatta ben birgün tekneye binecegim sabah saat 5 te baktım ufak balıklar atlıyor 4-5 metre önümden levrek suyun üstüne çıktı bi salındı hiç unutmam onu olur kıyıdanda olurda çok ugraşmak lazım ama istanbul avcılar da iskele varmış orada kesin çıkıyormuş iskele olan heryerde çıkabilir levrek
Bul
bilgiler için çok saol abi avcılara bi bakmak lazım dedigin gibi ama son bir soru daha abi malum yaz geldi hafta sonları tekirdağa denize gideriz levrek için bir yer söylersen bana bir cumartesinden gider takılırım abi
Bul
gökhan kıyıdan tekirdaga giderken daha gerideki tüm sahillerde levrek tutulabilinir ama dedigim gibi sabah çok erken hava aydınlanırken hatta gece oltalar denizde olması lazım mürefte vardır orada özallikle levrek lüfer çok çıkar kıyıdan yeni çiftliktende kıyıdan levrek alındıgını duydum özellikle denize dkülen dereler vardır arabayla yada otobüsle giderken derelerin üzerinde köprüler vardır o köprülerin altından dere denize dökülür o dere deniz birleşimlerinde levrek olma ihtimali yüksektir.
Bul
bilgiler için çok tesekkuredrim abi saol
Bul
ogün resim çektirirken logomuzu önümüze koyup çektirmek için baskıyı yapabilecek varmı aramızda printırı uygun olan varsa bi bildirsin lütfen
Bul
Nihat,en son aldığım duyumlara göre;iskorpit çorba ve iskorpit şiş menüyü duyan arkadaşlar şimdiden yeme içmeyi kesmiş. Kendilerini pazartesi akşamına saklıyorlarmış.Her ihtimale karşı birkaç koli kraker buluhdursak iyi olur. Yoksa bizi denize atmasınlar.BoboBoboBobo
Bul
ibrahim abi harunu burada doyuramadım orada nasıl doyuracaz onu bilmiyorum çok iskorpit tutmamız lazım çokkkk bu arada ışık varmı orada kalmayalım dımdızlak
Bul

buluşma yerimiz                           :yeşilköy(röne parkın altındaki sahil kısımı yeşilköy karakolunun karşısı)
buluşma tarihimiz                         :25/6/2007 akşamı
getirilecek malzemeler                   :oltalar,takımlar,çorba için kupa,
yem                                          :istavrit  oradan tutulacak
canlı yem                                    :karedes ozan ayarlayacak
----------------------------------------------------------------
tencere rapalacı ayarlayacak büyüklerinden,tüp harun ayarlayacak,
balık için sebze malzemesi levrekçibaba ayarlayacak mangal
-----------------------------------------------------------------
kömür işini çilingöz1 halledecekmiş.
pazar günü levrek tutarsam tepside levrek yapıp getirecegim orada sadece pişirmesi kalacak
yenecek yemek:tuttugumuz iskorpitlerden iskorpit çorbası ve kömürde şiş ızgarası yapacagız merada kiloluk iskorpitler çıkıyormuş.
takım olarak:
2 numara bronz iğne,60 gr kurşunve 30 gram kurşun,0,35 sağlam misina.okadar kurşun 10.15 tane olursa iyi olur ..çok takılyor mevkii.3 köstekli takım köstek uzunlğu 20 cm,köstek araları 30 cm olsun..birde oltanın ucuna fosfor lazım..
------------------------------------------------------------------
gelecekler listesi
----------------------------------
1-levrekcibaba+kardeşi
2-ali
3-rapalacı
4-harun
5-gürhan
6-yalova tatar
7-balık and ozan ve en az 5 kişi daha(isimleri yazacagım)
8-rusan
9-h2o4
10-pardallian
11-erdekli yücel(baba martı)
12-gokhan_27
13-istavritci
14-instinc
15-cilingoz1
16-afala
17-

bu kadarmöıyız yaww yokmu ahmet abi kaya abi ceyhanbalık neredesiniz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,224 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,238 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,348 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda organizasyon 34lonely 2 1,185 09-09-2012, 00:20
Son Yorum: 34lonely
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,613 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Organizasyon oguzhan47 29 3,661 13-07-2012, 16:10
Son Yorum: yycolak
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,327 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,943 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  26 Eylül Pazar İzmir Organizasyon Detayları fish or die 215 22,350 01-10-2010, 14:50
Son Yorum: Uzun_ahmet
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 9,542 08-03-2010, 23:24
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi