Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şafak Levrek'leri
[B]Sevgili arkadaşlarım,,,

Sizlerden, geçirdiğim ameliyat nedeniyle oldukça uzak kaldım.Ameliyat sonrası Hastane,ilaç,doktor,bakım,istirahat derken ayrılığımız iki ayı buldu nerdeyse..Ameliyata girerken aklım yine denizdeydi.Ameliyat korkusu mudur nedir,bilemiyorum ama,ameliyata giderken,sanki bir daha Lüfer ve Levrek avına çıkamayacak mışım gibi tedirgin oldum.Ameliyat işte..Berbat bir şey.Neyseki eşimin ve yavrularımın güzel bakımı ile,artık sağlığıma kavuştum ve sizlerle beraberim.Çok mutluyum, sizlerle bir raporumu daha paylaşacağım için.

Artık ayaklandım ve alış-verişe gideyim istedim.Amaç,dışarı çıkıp biraz olsun havalanmak.Çarşıda yürürken telefonum çalmaya başladı.Telefondaki ses çok sevdiğim kardeşim Altuğ Erkurt.Beni hastalığım boyunca devamlı arayıp soran,hiç yalnız bırakmayan gerçek dostum Altuğ.Altuğ,benim Balıkesir'den yazlık komşum.Evlerimiz birbirine oldukça yakın.İstanbul'da da çok sık görüşüyoruz."Ağabey,Cumartesi sabahı Balıkesir'e gidiyorum.Gelmek ister misin? Senin içinde bir değişiklik olur ha ne dersin" deyince balıklama atladım bu güzel teklife.Cumartesiyi iple çektim.Bütün takımları şöyle bir gözden geçirdim.Bavulumu neşe içinde hazırladım.Aklımın yüzde doksanbeşi Levrek'te idi.En güzeli ise,bana küskün olan deniz anamla buluşacaktım.Onun yüzünü görecek ve elimi onun saçlarına sürecektim.Onu nasıl özledim,bilemez siniz..

Balıkesir'e geldiğimizde hava oldukça sıcaktı,İstanbul'a göre.Alış-verişimizi yaptıktan hemen sonra,paketleri eve bırakır,bırakmaz,kendimizi deniz anamızın kucağında bulduk.Onunla güzel bir muhabbetten sonra, oltamı onun kucağına bıraktım.İlk iki gün pek birşey yapamadım ama boş atıp-çekmek bile çok çok güzeldi.Herşeyi o kadar çok özlemişim ki...Üçüncü gün sabahın erken saatlerinde muhteşem vuruşlar başladı.Kamışım öyle bir yamulduki anlatamam.O güzellik yaşanmalı.Altuğ,"aman ağabey bu ne güzellik böyle.Oldukça iri bir Levrek.Dikkat et ne olur.Al onu yukarı" derken yüzündeki mutluluğu görmeliydiniz.Onu aldığımda inanılmaz bir mutluluk yaşadım.Tekrar denizlere döndüğüm gündü bu gün.Aradan yarım saat geçmişti ki,ikinci bindirme geldi.Bu daha muhteşem bir paşa idi.Kendini benden kurtarmaya çalışıyor ama ne mümkün.Onu avladığımda,yüzünü öptüm.Yüzünü yüzüme sürdüm.Kokusunu özlemişim.Balık kokmak istedim.Deniz kokmak istedim.Hava aydınlanmaya başladığında avı bıraktım.Nasibim bu kadar.Diretmenin anlamı yok diyerek,oltalarımı bırakarak sevgili kardeşimle muhabbete başladık.Hem denizi seyrettik,hemde Levrek'leri.Deniz anamıza "Allahaısmarladık" deyip,evimizin yolunu tuttuk.Hepinizi çok özlemişim.Bu satırları yazarken çok mutluyum,sizlerle buluştuğum için.Sağlıcakla kalın.Sevgimle kalın...

KULLANILAN TAKIM...

KAMIŞ......DAİWA JİG CASTER 10-60 ATARLI SHORE JİGGİNG+SPİN

MAKİNA....SHİMANO SUSTAİN 5000 FE

İP MİSİNA....SPİDER WİRE 20 MM YEŞİL

KULLANILAN RAPALA..SEA SPİN BUGİNU 140 CM 28 GRAM,DERİNLİK,60-120 CM
Bul
[Resim: img2013042200055.jpg]

[Resim: img2013042200058.jpg]
Bul
[Resim: img2013042200056.jpg]

[Resim: img2013042200052.jpg]
Bul
[Resim: img2013042200057.jpg]
Bul
cahit abi çok geçmiş olsun,ameliyat olacağından haberim yoktu bilsem sık sık arar bilgi alırdım.seni levreklerle görmek çok güzel.bereketli olsun abi Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:cahit abi çok geçmiş olsun,ameliyat olacağından haberim yoktu bilsem sık sık arar bilgi alırdım.seni levreklerle görmek çok güzel.bereketli olsun abi Alkis

Teşekkürler ediyorum sevgili Nihat.Ameliyat için kimseye haber vermedim.Basit bir ameliyat diye girdim ama, hiç düşündüğüm gibi olmadı.Oldukça zor bir ameliyat geçirdim.Sağlık olsun.İşte yine beraberiz.Yanaklarından öpüyorum.Sağlıcakla kal.Kendine iyi bak...
Bul
Cahit abi büyük geçmiş olsun, umarım kısa sürede eskiden daha sağlıklı olursun. Haftasonu bizlerde Erdek tarafında idik. Birlikte av güzel olabilirdi. Balıklar harika, afiyetler olsun, Alkis
Bul
murki yazdı:Cahit abi büyük geçmiş olsun, umarım kısa sürede eskiden daha sağlıklı olursun. Haftasonu bizlerde Erdek tarafında idik. Birlikte av güzel olabilirdi. Balıklar harika, afiyetler olsun, Alkis

Teşekkürler ediyorum.Evet,birlikte av güzel olurdu ama herşey kısmet.Sağlıcakla kal.Sevgiler...
Bul
abicim önceliklle geçmişler olsun.raporunuz çok keyifli aldığınız hazzı bizlere yaşatığınız için çok teşekkürler.devamını diliyorum rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:abicim önceliklle geçmişler olsun.raporunuz çok keyifli aldığınız hazzı bizlere yaşatığınız için çok teşekkürler.devamını diliyorum rastgeleAlkisAlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum,sevgili İsmail.Raporumu beyendiğine sevindim.İnşallah sanada nasip olur.Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,581 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,795 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,421 01-10-2014, 23:29
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,849 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,812 03-09-2013, 08:41
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 19,889 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 8,764 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,696 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 8,929 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,326 26-12-2010, 23:09

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi