27-02-2013, 09:46
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Murat,Teşekkürler BAHADIR abicim sizin gibi üstatlarımızdan bu yorumları duymak güzel...
Resmen mırmır şov olmuş. Harika.
Salkım saçak dizilmiş halleri ise meyve dalı gibi.
Bereketli olsun. Herdaim rastgele...
Sevgi ve selamlar.
oguzcanagca yazdı:Güzel bir av olmuş tebrikler daha iuileri olur inşallahTeşekkürler OGUZ abi daha iyileri sizlerin olsun...
doktor yazdı:Tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız bi de hazırlıklı olsamışsınız mırmır ların vay haline afiyet olsunTeşekkürler ŞERİF abi daha iyilerine rastgele....
Albatros-gr yazdı:vay Murat,helalin var..mirmirlar cok guzel..tebriklerTeşekkür ederim FARUK abicim daha iyileri sizlerin olsun rastgele...
baliklari boyle dizdiginizden ilk aklima gelen ,biZIm burada kiraz vaktinde kirazlari bir dala oyle siralarlar...gulme ama o aklima geldi..gece gece
bu arada hazirliksiz avlari bende cok severim..suprizler ile dolu olur..
daha da bollarina
rastgele
ANTALYALI07 yazdı:[quote=YaKaMoZ]Teşekkürler AYTEKİN kardeşim ben sana gel beraber bir gün gidelim flan demiyorum artık kaç senedir aynı şehirdeyiz daha tanışmadık bile bir gün arayacaksın ben şu gün musaitim diyeceksin ben seni gelip alacagım tekrar aldıgım yere bırakacagım hepsi buHer zaman ne demek...![]()
eyvallah allah razı olsun,çok teşekkürler.gerçekten bir gün buluşmak nasip olmadı yav,mutlaka ayarlayalım,düşüncen için çok teşekkürler.