Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazirliksiz çikilan av
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Murat,
Resmen mırmır şov olmuş. Harika.AlkisSeerf
Salkım saçak dizilmiş halleri ise meyve dalı gibi.
Bereketli olsun. Herdaim rastgele...
Sevgi ve selamlar.
Teşekkürler BAHADIR abicim sizin gibi üstatlarımızdan bu yorumları duymak güzel...
oguzcanagca yazdı:Güzel bir av olmuş tebrikler daha iuileri olur inşallahAlkisAlkisAlkis
Teşekkürler OGUZ abi daha iyileri sizlerin olsun...
doktor yazdı:Tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız bi de hazırlıklı olsamışsınız mırmır ların vay haline afiyet olsunAlkis.
Teşekkürler ŞERİF abi daha iyilerine rastgele...
Albatros-gr yazdı:vay Murat,helalin var..mirmirlar cok guzel..tebriklerSeerf
baliklari boyle dizdiginizden ilk aklima gelen ,biZIm burada kiraz vaktinde kirazlari bir dala oyle siralarlar...gulme ama o aklima geldi..gece geceSiyirdimHappy
bu arada hazirliksiz avlari bende cok severim..suprizler ile dolu olur..
daha da bollarina
rastgele
Teşekkür ederim FARUK abicim daha iyileri sizlerin olsun rastgele...
ANTALYALI07 yazdı:[quote=YaKaMoZ]Teşekkürler AYTEKİN kardeşim ben sana gel beraber bir gün gidelim flan demiyorum artık kaç senedir aynı şehirdeyiz daha tanışmadık bile bir gün arayacaksın ben şu gün musaitim diyeceksin ben seni gelip alacagım tekrar aldıgım yere bırakacagım hepsi buGulumse

eyvallah allah razı olsun,çok teşekkürler.gerçekten bir gün buluşmak nasip olmadı yav,mutlaka ayarlayalım,düşüncen için çok teşekkürler.
Her zaman ne demek...
Bul
Murat tebrikler kardeşim güzel av.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Murat tebrikler kardeşim güzel av.

Teşekkürler BARIŞ kardeşim daha iyileri sizlerin olsun rastgeleSeerf
Bul
Hayatımda unutamadığım vede çok keyif aldığım olaylara bakınca gördüğüm tek şey hepsinin spontane (gayrimüşrik) gelişmeler sonunda olduğudur Wink
Seninkide aynen bu şekilde olmuş ve muhteşem bir şekilde sonuçlanmış AlkisAlkis

O özel not ise beni fazlasıyla mutlu etmiştir Smile çok teşekkür ederim, işe yaradığına sevindim Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hayatımda unutamadığım vede çok keyif aldığım olaylara bakınca gördüğüm tek şey hepsinin spontane (gayrimüşrik) gelişmeler sonunda olduğudur Wink
Seninkide aynen bu şekilde olmuş ve muhteşem bir şekilde sonuçlanmış AlkisAlkis

O özel not ise beni fazlasıyla mutlu etmiştir Smile çok teşekkür ederim, işe yaradığına sevindim Seerf

SeerfSeerfSeerfTeşekkürler kardeşim...
Bul
Hazırlıklı gidip boş döndüğümüz avları düşündüğümdeMahcupkeyfi,bereketi bir arada yaşadığın av olmuş maşallah,devamında daha bollarına inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Uzun zamandır gördüğüm en güzel av raporlarından biri.Şansınız daim olsun,rastgele.Alkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Hazırlıklı gidip boş döndüğümüz avları düşündüğümdeMahcupkeyfi,bereketi bir arada yaşadığın av olmuş maşallah,devamında daha bollarına inşallah.AfiyetleSeerf
Teşekkür ederim ORHAN abi...
yalnız balıkçı yazdı:Uzun zamandır gördüğüm en güzel av raporlarından biri.Şansınız daim olsun,rastgele.Alkis

Teşekkür ederim kamil abi sizlerede rastgele...
Bul
Maşallah Ne güzelmiş mırmırlar Afiyetle.Alkis
Bul
helal olsun güzel av
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi