26-02-2013, 17:20
Geçen günkü yoklama konusunda cumartesi için tekne ile gidecegimiz balık planından bahsetmişitim nitekim çeşitli bahanelerle gidememiştik dün mesaim bitmiş mahallemizdeki kahveye uğramıştım oyun oynayan arkadaşların yanına oturdum bir çay içmek bahanesiyle 5 dakika sonra telefonum çaldı arayan arkadaşım DAVUT nerdesin kahvedeyim dedim balıga gidelimmi dedi bana uyar dedim ama yem bulabilecekmiyiz benim elimde 4 gün öncesi aldıgım boru kurdu ve sülünez var dedi durumları iyi dedi 10 dakikaya oradayım dedi ani bir karar vermiştik uzun zamandırda raporum yoktu karne zamanı da roparlardan kötü adminden
sıfır almıştık umarım iyi geçer düşüncesiyle hemen yola koyulduk benim eve ugradık motoru eve bırakıp arabaya malzemelerimizi koyduktan sonra marketti vs ihtiyaçlarımızı giderdikten sonra yola koyulduk koyulduk koyulmasına ama benim ayaklarım titriyordu sabırsızlıktan ölecektim tek istegim bir an önce meramıza varıp oltalarımızı deniz anayla buluşturmak için sabırsızlanıyordum içim kıpır kıpırdı ve nihayet avlak yerindeydik saat 19:20 ışıklarımızı taktık bütün hazırlıklarımız tamamdı işte beklenen an gelmişti havada oldukça güzeldi deniz anaya merhaba demiştik çok geçmeden oltam hareket vermeye başlamıştı heyecanım bir kat daha artmıştı var birşeyler demekki diye düşünürken güçlü bir şekilde asılmıştı evet evet işte çoktandır özledigim ilk aşkım sonunda oltamdaydı büyük bir heyecanla ilk mırmırı almıştım bu böyle elimizdeki boru kurtları bitene kadar devam etti bir kez daha anladımki gece avında ve mırmırda akdeniz bölgesinde boru kurdunun üstüne yem tanımıyorum12:10 gibi avımızı sonlandırıp geri dönmeye karar verdik avımı iki kamışla birlikte yapmıştım balıkların 10 tanesini SERKAN kardeşimden aldıgım makinayla yakalamış olmakta bana ayrı bir mutluluk verdi...
Raporlarınız bol olsun saygılar...
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
Raporlarınız bol olsun saygılar...