Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hazirliksiz çikilan av
Geçen günkü yoklama konusunda cumartesi için tekne ile gidecegimiz balık planından bahsetmişitim nitekim çeşitli bahanelerle gidememiştik dün mesaim bitmiş mahallemizdeki kahveye uğramıştım oyun oynayan arkadaşların yanına oturdum bir çay içmek bahanesiyle 5 dakika sonra telefonum çaldı arayan arkadaşım DAVUT nerdesin kahvedeyim dedim balıga gidelimmi dedi bana uyar dedim ama yem bulabilecekmiyiz benim elimde 4 gün öncesi aldıgım boru kurdu ve sülünez var dedi durumları iyi dedi 10 dakikaya oradayım dedi ani bir karar vermiştik uzun zamandırda raporum yoktu karne zamanı da roparlardan kötü admindenSiyirdim sıfır almıştık umarım iyi geçer düşüncesiyle hemen yola koyulduk benim eve ugradık motoru eve bırakıp arabaya malzemelerimizi koyduktan sonra marketti vs ihtiyaçlarımızı giderdikten sonra yola koyulduk koyulduk koyulmasına ama benim ayaklarım titriyordu sabırsızlıktan ölecektim tek istegim bir an önce meramıza varıp oltalarımızı deniz anayla buluşturmak için sabırsızlanıyordum içim kıpır kıpırdı ve nihayet avlak yerindeydik saat 19:20 ışıklarımızı taktık bütün hazırlıklarımız tamamdı işte beklenen an gelmişti havada oldukça güzeldi deniz anaya merhaba demiştik çok geçmeden oltam hareket vermeye başlamıştı heyecanım bir kat daha artmıştı var birşeyler demekki diye düşünürken güçlü bir şekilde asılmıştı evet evet işte çoktandır özledigim ilk aşkım sonunda oltamdaydı büyük bir heyecanla ilk mırmırı almıştım bu böyle elimizdeki boru kurtları bitene kadar devam etti bir kez daha anladımki gece avında ve mırmırda akdeniz bölgesinde boru kurdunun üstüne yem tanımıyorum12:10 gibi avımızı sonlandırıp geri dönmeye karar verdik avımı iki kamışla birlikte yapmıştım balıkların 10 tanesini SERKAN kardeşimden aldıgım makinayla yakalamış olmakta bana ayrı bir mutluluk verdi...
Raporlarınız bol olsun saygılar...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Bu da son resimSmile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
murat tebrikler kıyıdan neredeyse 2 senedir doğru düzgün av yapamadım,gittiğim bütün avlardan boş döndüm,sen süper bir av yapmışsın tebrikler,şansın bol olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bayılıyorum şu mırmırlara harikasınız şu güzelliklere bak...bu avların devamını bekliyoruz..denizin kenarına gelirken ki heyecan bambaşka..tebrikler.AlkisAlkisSeerf
Seerf
Bul
Murat abi hazırlıksız da olsanız çok keyifli ve güzel bir av olmuş, afiyet olsunGulumse
Sazanları özledim...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:murat tebrikler kıyıdan neredeyse 2 senedir doğru düzgün av yapamadım,gittiğim bütün avlardan boş döndüm,sen süper bir av yapmışsın tebrikler,şansın bol olsun rastgele.
Teşekkürler AYTEKİN kardeşim ben sana gel beraber bir gün gidelim flan demiyorum artık kaç senedir aynı şehirdeyiz daha tanışmadık bile bir gün arayacaksın ben şu gün musaitim diyeceksin ben seni gelip alacagım tekrar aldıgım yere bırakacagım hepsi buGulumse
BALIK and OZAN yazdı:bayılıyorum şu mırmırlara harikasınız şu güzelliklere bak...bu avların devamını bekliyoruz..denizin kenarına gelirken ki heyecan bambaşka..tebrikler.AlkisAlkisSeerf
Teşekkürler OZAN kardeşim daha iyileri sizlerin olsun inşallah bir gün ANTALYA ya gelirsin misafirim olursun beraber giderizAlkis
rusan yazdı:Murat abi hazırlıksız da olsanız çok keyifli ve güzel bir av olmuş, afiyet olsunGulumse
Teşekkürler RUŞAN kardeşim daha iyileri sizlerin olsun...
Bul
Murat abim süpersin daha irilerine rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Murat harika bir av olmuş. Zaten bu av olayı böyledir. Hazırlanırsın hersey tamam ama balık tutamazsın.

Hazırlıksız gidersin boş iğneye balık atlar.

Bereketli olsun. Afiyet olsun. Daha buyuk ve bolları olsun inşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
hay maşşallah.telefonda söylediğin kadar varmış mırmırlar helal olsun valla.afiyetle kardeşim.
Bul
murat her ikinizide tebrik ederim, mırmırlar ışıl ışıl çıkmış afiyet olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi