Yorumları: 7
Konuları: 2
Herkese merhaba arkadaşlar ben yeni üyeniz emre aranıza yeni katıldım. Balık tutmayı bu uğraşı kendime hobi edinmek istiyorum ve bazı araştırmalar yaptım fakat herşeyi doğru bildiğim söylenemez sizinde tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Öncelikle antalyalıyım ve bir olta takımına ihtiyacım var antalyadaki av malzelemeri satan balıkcılar vs.ler aşırı abez fiyatlarla karşımıza çıkıyor kiminle konuştuysam internet üzerinden alışveriş yaptıklarını belirttiler. Deniz kıyısından balık tutucam nasıl bir olta kamışı ve makarası almalıyım ? 100 150 lira kadarda fiyat belirledim kendim için nacizane tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden ilginiz için teşekkür ederim (:
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
emre aramıza hoşgeldin,antalyalı üyelerimizden antalyalı kullanıcı adlı aytekin ve yakamoz kullanıcı adlı murat arkadaşlarımız oranın iyi ve istekli balıkçılarındandır,onlarında yardımıyla hem iyi avlar yapmış olursun hemde 2 iyi dost edinmiş olursun.
kıyı avı için uzaga atışlar yapmak istiyorsan lineaeffenin surf kamışlarından 430-460 arası boylardaa olanları tavsiye ederim,üzerinede okuma marka bir surf kafa makine taktınmı uzak atışlarda gayet iyi sonuçlar alırsın.
sitede biraz dolaşırsan bu tarz sorulara verilen tüm cevaplara ulaşabilirsin.
rastgele.
Teşekkürler nihat abi bir arkadaşım bana kendi bir takım oluşturmuştu ortalama 78 lira kadar tutuyor kamışı carbon ve remixon markaydı sanırım makarasıda 9 bilyalı discovery idi. bu markalar nasıl peki ? Ayrıca genel bir olta olsun istiyorum bazen tekneylede gidilebilir bazen kıyıdanda tutulabilir bazen göldede tutulabilir hepsi için ayrı bir oltayamı sahip olmam gerekiyor ?
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Emre hoşgeldin keyifli paylaşmlar
![76 76](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/76.gif)
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Emre ailemize hosgedin
iyi paylasimlar
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret![71 71](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/1/71.gif)
[/SIZE]
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
emrecim hoş geldin.antalyalı arkadaşları buldunmu isteğin yerine gelir.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Emre,alacağın olta takımı için şimdiden hayırlı olsun.Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Emre hoşgeldin.o bütçenle yeterli takım alabilirsin.iyi paylaşımlar.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
EMRE ailemize hoşgeldin...
Öncelikle genel olarak istiyorum demişsin bu malesef pek mümkünn degil...
Anlayabildigim kadarıyla daha yeni başlıyorsun balık avcılıgına benim nacizhane tavsiyem yeni başlayan biri için çok pahalı makina ve kamış almaman nedenine gelince acemiligin döneminde ister istemez aksilikler olacaktır bu acemilik döneminde aldıgın pahalı bir makina ve ya kamış ister istemez zarar görecektir bu sebebpten dolayı ilk etapta çok pahalı malzemeleri ben senin yerinde olsam tercih etmezdim...
Müsait olursan alacagım malzemeler konusunda yardımcı oluruz saygılar...