Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
krakermi balıkmı(2. organizasyon hakkında)
GURHAN yazdı:Arkadaşlar 20 dakikalığına çıkıyorum hemen dönecem. Gerçi Nihat şimdi iyi geceler mesajını yapıştırır da Smile))) tüh kaçırdık muhabbeti demem inşallah.

bu saatte bufede kapalıdır gurhan senın ordaBoboBobo
Bul
GURHAN yazdı:
BALIK and OZAN yazdı:
Harun yazdı:ozan kaçırırız seni yaw sen bolca çarşaf bulundur  evde

tamam abi...çarşafa gerek yok ben atlarım sizi aşşada göreyim yeter..tutarsınız artık..sanki çok kiloluyum...Bobo

Ozan avrupanın en büyük livarı bende livara atlarsın direk. Hehehe çok balık tuttuğum için daha küçüğü kesmiyor malum.Bobo

tamam abi sizden hayır yok..ben eniyisi kapıdan çıkayım geleyim..yere çakılırım gibime geliyor...ayrıca benim sığacağım bir livar varmıydı yaw..tekne yok livar nerden buldun abi sen yaw***Bobo
Bul
evet patrondan izin çıktı planlamayı yapalım harun ben haftaya olsun derim hafta içi olsun derim hafta sonları ben çocukların yanına gidiyorum hafta içi bana uyar
top sende
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:ibrahim abi hoşgeldin organizasyona direk yazdık seni dimi başka şeklini düşünemiyorum bile

Tabi Nihat,ekürimle beraber biz her yerde varız.Bobo
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:
GURHAN yazdı:
GÖKSEN yazdı:nihat abi ve diğer arkadaşlardan altın gibi kıyı balıkçılığı tiyoları bekliyorum inşallah bi gideyim sizlerin başını çok ağırtacağım gider gitmez adsl bağlatır bağlatmaz sorular tekniklere ait konularla sık sık karşınıza çıkacağım.

Göksen balık tutmak için Nihattan ve diğer arkadaşlardan faydalanacağından eminim. Ama tutamassan sadece bende var gerekli tiyolar haberin olsun. BoboBoboBobo

hemde çok pratik demiii BoboBoboBobo
ozan sen atla atlamasınada bizden seni tutabilecek delikanlı göremiyorum ona göre baştann itfaiyeyi çagır bnranda gersinler istersen puhahahahahaha

O delikanlı burada,geldi işte. Ozan sende kilo ver biraz...BoboBobo
Bul
BALIK and OZAN yazdı:
GURHAN yazdı:
BALIK and OZAN yazdı:
Harun yazdı:ozan kaçırırız seni yaw sen bolca çarşaf bulundur  evde

tamam abi...çarşafa gerek yok ben atlarım sizi aşşada göreyim yeter..tutarsınız artık..sanki çok kiloluyum...Bobo

Ozan avrupanın en büyük livarı bende livara atlarsın direk. Hehehe çok balık tuttuğum için daha küçüğü kesmiyor malum.Bobo

tamam abi sizden hayır yok..ben eniyisi kapıdan çıkayım geleyim..yere çakılırım gibime geliyor...ayrıca benim sığacağım bir livar varmıydı yaw..tekne yok livar nerden buldun abi sen yaw***Bobo

hışt hışt çekilin bakiim filinta gibi adam ne istiyorsunuz
Bul
filinta dimi dogru diyorsun biraz fazlası var ama filinta gibi delikanlı dogru valla
Bul
evet ya organızasyon bır an once olsa cok guzel olacak ama onumuzdekı hafta ıcınden sonra olursa ancak gelebılırım.
Bul
26/27 bana uyar en uygun günler yani
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:evet patrondan izin çıktı planlamayı yapalım harun ben haftaya olsun derim hafta içi olsun derim hafta sonları ben çocukların yanına gidiyorum hafta içi bana uyar
top sende

yok abicim bana uyar bakalım çoğunluk ne diyor
simdii bana farketmez ona göre ayarlarım
ekürüm ikii (ibrahim abi kendimi hipodrumda hissetim nereden buldun bu eküri işini yaw)
yalova yatar hafta sonu dedi ama bilemiyorum??
ibrahim abi tut tut tut abi topu atıyorum hehehe top sende şimdi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Organizasyon iptal üzgünüm LeVrEkCi 27 2,224 29-04-2016, 18:19
Son Yorum: LeVrEkCi
  organizasyon yem konusu fish or die 46 5,232 05-06-2014, 08:29
Son Yorum: yycolak
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,348 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  İstanbulda organizasyon 34lonely 2 1,185 09-09-2012, 00:20
Son Yorum: 34lonely
  14 ekim izmir organizasyon ALTAYLI 325 23,601 28-08-2012, 22:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Organizasyon oguzhan47 29 3,659 13-07-2012, 16:10
Son Yorum: yycolak
  izmir organizasyon detayları fish or die 37 5,326 26-06-2012, 00:47
Son Yorum: ALTAYLI
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 9,941 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  26 Eylül Pazar İzmir Organizasyon Detayları fish or die 215 22,317 01-10-2010, 14:50
Son Yorum: Uzun_ahmet
  organizasyon 6-4-2008 LeVrEkCi 89 9,542 08-03-2010, 23:24
Son Yorum: tedirgin SaZaN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi