ellerinize sağlık,görüntüler çok güzel,son 10 günde 3 kere sakarya nehrine gidiyorum ve Fatih erkoç un ellerim bomboş şarkısı eşliğinde geri dönüyorum,böyle avları görüncede kendim tutmuş gibi bi hoş oluyorum,afiyetle
aynısı bize oldu muratım,hazırlık yaptıgımız kıyı avından birşey çıkaramadık,hazırlıksız oldugumuz tekne avından lüferler geldi.
bereketli olsun rastgele
Murat ellerine sağlık.mırmırlar şahane.
geçen hafta elde kalan yemleri denize atıp gelmiştim.
sizlerse yem bitince avı sonlandırmışsınız.
yani yem bitmese daha takılırdınız.
afiyetler olsun.
Cihan Deniz yazdı:Murat abim süpersin daha irilerine rastgele
Teşekkürler CİHAN kardeşim daha iyileri sizlerin olsun rastgele...
nihatkr yazdı:Murat harika bir av olmuş. Zaten bu av olayı böyledir. Hazırlanırsın hersey tamam ama balık tutamazsın.
Hazırlıksız gidersin boş iğneye balık atlar.
Katılıyorum sana NİHAT abi teşekkür ederim daha iyileri senin olsun...
Bereketli olsun. Afiyet olsun. Daha buyuk ve bolları olsun inşallah.
Katılıyorum sana NİHAT abi teşekkür ederim daha iyileri senin olsun...
yycolak yazdı:hay maşşallah.telefonda söylediğin kadar varmış mırmırlar helal olsun valla.afiyetle kardeşim.
Teşekkür ederim YALÇIN abicim perşembe günü daha iyileri sizlerin olsun...
aahmet yazdı:murat her ikinizide tebrik ederim, mırmırlar ışıl ışıl çıkmış afiyet olsun.
AHMET abicim teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun...
tedirgin SaZaN yazdı:ellerinize sağlık,görüntüler çok güzel,son 10 günde 3 kere sakarya nehrine gidiyorum ve Fatih erkoç un ellerim bomboş şarkısı eşliğinde geri dönüyorum,böyle avları görüncede kendim tutmuş gibi bi hoş oluyorum,afiyetle
Teşekkür ederim ÖMER kardeşim her şey kısmet daha iyilerine ...
LeVrEkCi yazdı:aynısı bize oldu muratım,hazırlık yaptıgımız kıyı avından birşey çıkaramadık,hazırlıksız oldugumuz tekne avından lüferler geldi.
bereketli olsun rastgele
Demekki fazla hazırlanmamak gerekiyor abi teşekkürler...
bucalıfikret yazdı:murat eline sağlık mırmırlar harika daha bollarına rast gele.
Teşekkürler FİKRET abicim daha iyileri sizlerin olsun...
tahsinmersin yazdı:Murat ellerine sağlık.mırmırlar şahane.
geçen hafta elde kalan yemleri denize atıp gelmiştim.
sizlerse yem bitince avı sonlandırmışsınız.
yani yem bitmese daha takılırdınız.
afiyetler olsun.
Aynen öyle abi daha takılırdık ve çıkardıda faka boru kurdu bitti tavuk ve sülünez pek iş yapmıyor resimde görünenler sadece benim yakaladıklarım 8 parçada arkadaşım aldı
Sevgili Murat,
Resmen mırmır şov olmuş. Harika.
Salkım saçak dizilmiş halleri ise meyve dalı gibi.
Bereketli olsun. Herdaim rastgele...
Sevgi ve selamlar.
vay Murat,helalin var..mirmirlar cok guzel..tebrikler
baliklari boyle dizdiginizden ilk aklima gelen ,biZIm burada kiraz vaktinde kirazlari bir dala oyle siralarlar...gulme ama o aklima geldi..gece gece
bu arada hazirliksiz avlari bende cok severim..suprizler ile dolu olur..
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
[quote=YaKaMoZ]Teşekkürler AYTEKİN kardeşim ben sana gel beraber bir gün gidelim flan demiyorum artık kaç senedir aynı şehirdeyiz daha tanışmadık bile bir gün arayacaksın ben şu gün musaitim diyeceksin ben seni gelip alacagım tekrar aldıgım yere bırakacagım hepsi bu
eyvallah allah razı olsun,çok teşekkürler.gerçekten bir gün buluşmak nasip olmadı yav,mutlaka ayarlayalım,düşüncen için çok teşekkürler.