Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ilginç bir av günü ( hikayesiyle )
haftaiçi perşembe günü işyerinin çarşısında aşağıda işletmesini yaptığımız restorantta herzmanki gibi öğlen yemeğimi yedim ,, hadi dedim dışarı çıkayım hava alıp bir sigara içeyim , tam kalktım gidiyorum bir baktım ercan abide yemekte bizim orada ,, aha dedim olaya bakınız hemen yanına atladım tabiki ,, bir saat kadar sohbet muhabbet konu yine esas olayımız balığa geldi tabiki Siyirdim ercan abi hadi haftasonu balığa gidelim dedi tamam dedik hava durumuna baktık cumartesi çok çok iyi pazar bozuğa çalıyor , cumartesi daha iyi olur pazar dinleniriz ,,kaptanı aradık herşey tamam vs derken ben cumartesiyi kurtaramam gibiydi pazaramı bırakalım dedik o karambolde ben işleri ayarladım cumartesimi temize çıkarttım Smile cuma akşamı tak ercan abinin ekstra bir toplantısıyla cumartesi ben iptalim dedi Siyirdim o öyle bu böyle derken yeter sayıya ulaşamadık keser35 gürkanla ikimiz kalakaldık Siyirdim ama yok kan kaynıyor aklıma bizim yemci yılmaz kardeşimizin yaptığı balık turları geldi, ( bir siteye tabi değil tur şirketi tarzında bır organizasyon ) kimse birbirini tanımıyor.. hadi yapalım bi delilik gidelimmi gidelim ve sabah gürkan babası ve ben koyulduk yola ,, hava güzel deniz güzel ,, balık bol adabeyi karagöz mercan gopez izmarit eşşek istavriti herkes balığı kırıyor bizde tık yok SiyirdimHappy toplamda 5 gopez bir karagöz ,, tabiki benim amacım ve gönlüm kalamard Smile toplamda 3 iri kalamarı oltama taktırdım ama çok çok ilginç bir şekilde 2 tanesi zokaya sarıldığı kollarını bırakıp kaçtılar su üstüne çıkmadan , böyle birşeyi ilk defa görüyorum yaşıyorum ,, ağırlıktan vs diyemiyorum ben büyük kalamarı bile kepçesiz çıkarttım . Hi neyse işin özü günü tek kalamar (350 gr geldi ) bol deniz havası rahatlama , muhabbet ve keyif ile tamamladım Seerf

not : buarada cuma günü yaklaşık 10 yıllık top sakalımı kestim Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bana hatıra bıraktıkları kollardan birisi Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
sakalsızda yakışıklısın şekerim,hemde daha fazla.sen artık kalamarcısın.ne işin var balıkla.almışsın yine kafadan bacaklıları.hakikaten hazin bir hikaye olmuş bu seferki.neyse sonuçta deniz havası muhabbet(kendi kendine galiba)Seerfgüzel olmuş.efiyetle kardeşim.teşekkürler.76
Bul
sağolasın yalçın abim Gulumse yok gürkanla beraberdik muhabbette Seerf tekte olsa güzel porsiyonluk kalamarı aldım Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Yürü be kalamar babaHappyAlkisSeerf
Bir dahakine inşallah beraberiz kardeş. Afiyet olsun.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
sağol bahadır abi total nevale 1 kalamar 2 bacak Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Tebrikler kalamar üstadı daha iyi avlarınaAlkisAlkisAlkis
Bul
Neye niyet neye kısmet. İşte tam o sözü doğruladık. Çok mu çok istememe rağmen gelemedim. Ancak iyi ki gelmemişim çünkü Gelin Damat Fuarını kapattık, Gökhan TEPE Konseri ve aracın birirni bugün için DARICA'ya gönderdim. Sabah ise il yöneticisi olduğum HERKES İÇİN DEMOKRASİ DERNEĞİ'nin kahvaltılıı toplantısı vardı.
SmileBalık istediğin gibi olmamış ama KALAMAR'ı kapmışsın abisi. 76
Bu arada yeni yüzün bence seni gerçek yaşında göstermiş. Yani gençAlkisAlkis
Bul
muratım eline sağlık kalamarı almışsın bacağınıda sana yem yapasındiye bırakmış Siyirdimdaha bollarına rast gele AlkisSeerf arkadaşlara selam.Alkis
Bul
canın saolsun krdeşim 1 kalamar bol oksijen bile şu ara hepimizin hayali.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  amatörün pazar günü.:) kengin 27 3,814 26-06-2012, 20:48
Son Yorum: kengin
  pazar günü galata nasıl olur ssevdim 12 2,726 29-08-2011, 04:04
Son Yorum: cilingoz
  KUZULARLA DANS (mart ayı icindeki bir av günü) rauf 43 12,599 11-05-2011, 18:36
Son Yorum: rauf
  11/01/2008 gÜnÜ yusufburdur arkadaŞim ve ben kefal Çİpura sazan avimiz(resİm-vİdeo) alperburdur 40 6,043 18-01-2009, 21:11
Son Yorum: BALIK and OZAN
  pazar günü çiftlikköy yalova tatar 22 4,144 05-11-2008, 16:07
Son Yorum: yalova tatar
  bir arkadasımın av gunu Ruhan Ozgen 13 2,611 26-10-2007, 12:31
Son Yorum: yalova tatar
  seçim günü kısa avım kovboy 15 3,033 26-07-2007, 00:37
Son Yorum: Boğaziçi
  03 06 2007 tarihinde yakalanan ilginç balık ekmekçi 16 3,445 06-06-2007, 09:15
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi