Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altaylı İstanbulda görüldü :)
ALTAYLI yazdı:Harikaydı diyorum ama sanki daha da güzel ne desem acaba. Çok keyif aldık çokAlkisSeerf

Aynen Ercan abi Seerf anlatacak kelime bulamıyorum harika, muhteşem AlkisSeerf süper bir geceydi Seerf
nihatkr yazdı:ah birde şu hayırsızlar tuttukları balıklardan getirseydi Smile Siyirdim Seerf

Dimi yaa Siyirdim
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Harikasınız arkadaşlar,kutlarım sizi.Videolar tüm güzellikleri yansıtmış..AlkisSeerf
Bul
harika bir buluşma olmuş emeği geçen arkadaşlara teşekkürler Alkis iyiki varsınız.AlkisSeerf
Bul
videolarıda yüklüyorum bi ara eklerim.Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Tek kelimeyle muhteşemsiniz AlkisAlkisAlkis
Bul
[YOUTUBE]7ywt373QMA8[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]VQhnnGDnxgE[/YOUTUBE]
Bul
[YOUTUBE]PtG0u-c2pAM[/YOUTUBE]
Bul
Güzel bir gece geçirmişsiniz lakin aşkolsun size insan bizede haber verirdi,hem sizlerle bir kez daha görüşür,hemde Ercan abiylede tanışırdım.
dagistan yazdı:Güzel bir gece geçirmişsiniz lakin aşkolsun size insan bizede haber verirdi,hem sizlerle bir kez daha görüşür,hemde Ercan abiylede tanışırdım.

aydın abi o kadar hızlı geliştiki herkese haber vermek aklımıza gelmedi,birde mekan küçük biryer seçmek zorunda kaldık.güzel büyük bir organizasyonda inşallah tekrar buluşacağız.Seerf
Bul
Tekrar tekrar izliyor ve gerçekten felekten bir gece oldu diyorum.
Aydın kardeşim ben de tüm arkadaşlarla tanışmak birlikte vakit geçirmek istiyorum. Dün gece spoten oldu. Benim evliliğimin 30ncu yılı doluyordu hadi dedik abisi76
Nihat'ın söylediği gibi İnşallah büyük organizasyonda birlikte olucaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Altaylı bugün Yalovaya uğradı. HAŞİM77 39 4,462 05-12-2012, 20:23
Son Yorum: yalova tatar
  Altaylı ve Serenay66 site yönetim 37 3,969 14-08-2011, 04:08
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi