Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Altaylı İstanbulda görüldü :)
mavruşgil ile oturuyorduk telefonum çaldı,ercan abiyi yakaladık Gulumse aslında güzel bir organizasyon ayarlamıştık,hem kıyı hem tekne avı olacaktı ama hava şartları müsade etmedi,ileride kıyı organizasonundada görüşeceğiz inşallah.
eran abi bursa,yalova istanbul geziyor GulumseSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Nihatcım umarım bizlerinde birgün tanışması nasip olur, Ercan abicim yanaklarından öptüm daha önce yazdığım gibi göremediğimiz tüm gönül dostlarımıza selamımızı ilet SeerfSeerf

balık bahane AlkisAlkis
Bul
Sizin gibi güzel dostları görünce içim açılıyor inşallah hep beraber oluruz bir gün tüm arkadaşlarla.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Güzel , sıcak bir buluşma yine.AlkisDostların birarada olması ne güzel vallahi. Ercan abi Evliya Çelebi gibisin maaşallah. Dur durak yok.Boğaza olta atmadan dönme sakın GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Ercan kaptanın maşallahı varAlkisşöyle kıyıdan muhabbettiSeerfiçinde dişli avı giderGulumserasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Ercan kaptanın maşallahı varAlkisşöyle kıyıdan muhabbettiSeerfiçinde dişli avı giderGulumserasgele.

eğer bir değişiklik olmadıysa şu sıralar serkanla beraber lüfer avlıyor olmaları lazım orhan abi Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:eğer bir değişiklik olmadıysa şu sıralar serkanla beraber[SIZE="5"][B] lüfer avlıyor [/SIZE][/B]olmaları lazım orhan abi Gulumse

sen neden yoksun [SIZE="5"]ehtiyar[/SIZE] adminSiyirdimHappy
..................................................

Alkisbu arada 3 altin kalpli insan bir aradaAlkis..kare superSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Çok güzel bir kare Alkis madem Serkanla Ercan abi lüfer avında, o zaman RASTGELSİN diyelim Gulumse
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Albatros-gr yazdı:sen neden yoksun [SIZE="5"]ehtiyar[/SIZE] adminSiyirdimHappy
..................................................

Alkisbu arada 3 altin kalpli insan bir aradaAlkis..kare superSeerf

ben işyerimdeyken gittiler ehtiyar,birde uzak bir yere gittiler Seerf(daha kareyle üçgeni ayırt edemiyorsun 3 kişiyi kare yaptın ehtiyar Smile)
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben işyerimdeyken gittiler ehtiyar,birde uzak bir yere gittiler Seerf(daha kareyle üçgeni ayırt edemiyorsun 3 kişiyi kare yaptın ehtiyar Smile)

kare deyince..3 kisyi demedim..sayin admin..Hadiordan
foto karesi dedim..foto karesi....AlkisSeerf
kelime oyunu yapma yemezlerHadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Altaylı bugün Yalovaya uğradı. HAŞİM77 39 4,449 05-12-2012, 20:23
Son Yorum: yalova tatar
  Altaylı ve Serenay66 site yönetim 37 3,968 14-08-2011, 04:08
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi