06-09-2012, 09:09
Güzel bişekilde deneme fırsatın olur inşallah bende denemek istedim ama fırsatım olmadı.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Sonunda Boililerimiz
|
06-09-2012, 09:09
Güzel bişekilde deneme fırsatın olur inşallah bende denemek istedim ama fırsatım olmadı.
Memleket SİVAS/Şarkışla
06-09-2012, 13:20
İşlerim yüzünden İstanbul - Kütahya arasında gidip gelmekten hala denemek nasip olmadı. İnşallah önümüzdeki haftalarda deniyeceğim.
Sazanları özledim...
01-12-2012, 04:49
tebrikler rusan çok güzel görünüyorlar.
ama bu güzel görüntülere yemin nasıl yapıldığının içeriğinin tarifi yakışırdı.
(o o)
01-12-2012, 18:01
muratcoskun yazdı:tebrikler rusan çok güzel görünüyorlar. Teşekkürler Murat abi ama yemin içeriğini internette paylaşmayı düşünmüyorum.
Sazanları özledim...
01-12-2012, 19:44
hay maşallah çok iyi olmus rastgele
![]() ![]()
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
18-12-2012, 21:31
Yüzen ve batan olmak üzere iki farklı tipte boili denedik. Pop up boililerimizin yüzüşü gayet güzeldi. Sonunda boililerimizi istediğimiz gibi yüzdürmeyi başardık. Fakat bu sefer erime süreleri az oldu. Onu da yakında halledeceğiz, yaza kadar çalışmalara aralıksız devam
![]()
Sazanları özledim...
20-12-2012, 02:36
Ruşan kardeşim çok güzel olmuş elinize sağlık
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
20-12-2012, 13:20
Ruşan kardeşim başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.ilk denemelerde ufak tefek aksamalar olur,onlarda işin tuzu biberi.Yeterki insan istesin her zorluğun üstünden gelir.Tekrardan başarılar kardeşim umarım istediğin gibi olurlar.
20-12-2012, 15:25
Cihan Deniz yazdı:Ruşan kardeşim çok güzel olmuş elinize sağlık Teşekkürler Cihan abi ![]() dagistan yazdı:Ruşan kardeşim başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.ilk denemelerde ufak tefek aksamalar olur,onlarda işin tuzu biberi.Yeterki insan istesin her zorluğun üstünden gelir.Tekrardan başarılar kardeşim umarım istediğin gibi olurlar. Elimizde kesin bir tarif yok Aydın abi, tarifi kolay kolay kimse vermez. Bu yüzden de başlarken bu aksiliklerin olacağını biliyorduk. Sürekli aşama kaydediyoruz. İnşallah yaza kadar istediğimiz kıvamda ve güzellikte olacaklar. Teşekkürler ![]()
Sazanları özledim...
20-12-2012, 15:44
Ellerine sağlık Ruşan.Turnalardan sonra sıra sazanlara geldi desene.
Hadi rastgele ![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|