Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sonunda Boililerimiz
Sonunda bu sezon için boililerimizi hazırladık. Beklediğimizden de güzel oldu ama sonuçlarını deneyince görücez. Umarım emeklerimize değer.
Mustafa abi yorumlarını bekliyorum Gulumse

Bu arada yaptığımız boililerin 4 katı kadar daha hamur var. Buzlukta bekletiyorum. Koyacak yerimiz ve yapacak zamanımız olmadıgından ayırdık. Hamur bozulmaz di mi?

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
İnşallah karşılığını görürsünüz,çok güzel olmuşlarAffetRastgeleGulumseAlkisAlkis
Kaçan balık büyük olur.
Kaçamayan ızgara.GulumseSmile
Bul
Bayram şekerleri gibiHappyellerinize sağlık gençler,inşallah bereketli avlarınız olur.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
en güzel trofeleri yakalamanız dileklerimle
[Resim: 4hg03.jpg]
Bul
valla onlardan ben bile yerim,balıklar bayılırlar heralde.rasgelsin ruşancım.her şey gönlünüzce olsun.Alkis
Bul
Bu durumda balıklara fazla şans kalmamışAlkisAlkisHadi bakalım keyifle ve bereketle76
Bul
ruşan kardeş boililerin muazzam olmuş merayı 15 gün aynı saatte yemle trofeler senindir emeklerinin karşılığını inşallah alırsın karışımını merak ettim boya ne kullandın ?? selamlar
Bul
Bu emeğe karşılık büyük trofeleriniz olsunAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Herkese güzel yorumları için teşekkür ederim. Gulumse

brösi yazdı:ruşan kardeş boililerin muazzam olmuş merayı 15 gün aynı saatte yemle trofeler senindir emeklerinin karşılığını inşallah alırsın karışımını merak ettim boya ne kullandın ?? selamlar

Teşekkürler Hayati abi, merayı önceden yemleme şansım yok malesef. Hem uzak hemde kendim bile gidicek arabayı zor buluyorum. Bayramdan sonra güzel bir kamp kurup bol yemleme ile sonuçlarını görücez. Aylardır karışımı elde edebilmek için uğraştım. İçeriği ne kadar doğru bilinmez. Eksikleri çoktur elbet. Ama ben çok ümitliyim. Bu sene benim merada pek balık yok ama kısmet artık.
Hamurun kendi rengi çok güzeldi. Ama gene de sarı ve kırmızı gıda boyası kullandık.
Sazanları özledim...
Bul
Bereketli avlar kardeşim rastgeleAlkis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi