Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tshirt-şapka sipariş formu
hasaplaı tam düzenledim ödemelre geldi teyidi aldım bundan sonra göndermek isteyenler llütfenbana ö m atıp ö m de adres tam isim soyisim belirtirse iyi olacak yatıranları ilk mesajın altına ekliyorum
Bul
lüferci1907 yazdı:oktay bey biz çanakkaleden baskı evinden ödemeyi yapıp beklemeden alabilirmiyiz.

Olabilir Mahir Bey'i bulup yaptırabilirsiniz en azından ön örnek görmüş oluruz
Bul
LeVReKCiBaBa yazdı:GARANTİ BANKASI
İSTANBUL/SARIYER ŞUBESİ /ŞUBE KODU 142
HESAP ADI-nihat aydın
HESAP NOSU-6604321
aynen böyle olmalı yoksa yanlış yere gider

Nihat, 1. sayfada  "Hesap Adı- amatorbalikci,  Hesap Nosu-6680978" yazıyor hangisi doğru.
Bul
kılçık yazdı:
LeVReKCiBaBa yazdı:GARANTİ BANKASI
HESAP ADI-nihat aydın
HESAP NOSU-6604321
aynen böyle olmalı yoksa yanlış yere gider

İlk sayfadaki değiştirildi

Nihat, 1. sayfada "Hesap Adı- amatorbalikci, Hesap Nosu-6680978" yazıyor hangisi doğru.
Bul
oktay bu adres ve hesap numarası doğrudur dimi teyyid almak bakımından sordum
Bul
Nihat'ın ilk verdiği hesap ta sorun çıktı havaleler yollayanlara geri dönmüş yeni hesapta sorun yok
Bul
GARANTİ BANKASI
HESAP ADI-NİHAT AYDIN
HESAP NOSU-6604321
IBAN : TR88 0006 2000 1420 0006 6043 21

hesap bu dogru olan ben dahil 8 kişi ödeme yapıldı 25/06/2007 son gündür birkaç kişide sipariş verdi 20 sinden sonra ödeme gönderecegiz dedi hesap no dan başka iban noda verdim iban danda gönderi yapılabilinir lütfen adres isim soyisim bilgilerini unutmayın
Bul
Cahilliğimi hoş görün Nihat Bey "İban" nedir. Açarsanız sevinirim
Bul
kılçık yazdı:Cahilliğimi hoş görün Nihat Bey "İban" nedir. Açarsanız sevinirim

Avrupa Birliği düzenlemeleri çerçevesinde, ülkeler arasında gerçekleştirlern para transferlerinin hızı ile kalitesini artırmak ve maliyetlerini düşürmek amacıyla International Bank Account Number-IBAN adı verilen uluslararası banka hesap numarası standardı geliştirilmiştir. IBAN bugün 33 Avrupa ülkesinde kullanılmaktadır.

IBAN’ın amacı Avrupa ülkelerindeki banka ve diğer finansal kurumlar aracılığı ile gerçekleştirilen para transferlerindeki hataları ve bundan doğan gecikmeleri engellemektir. IBAN sayesinde transfer edilen para daha hızlı ve hatasız bir biçimde göndericinin hesabından alıcının hesabına geçmekte; böylece, işlemlerde oluşan hatalardan kaynaklanan bekleme süreleri ve ek maliyetler ortadan kalkmaktadır.
Bul
Fisherman yazdı:
kılçık yazdı:Cahilliğimi hoş görün Nihat Bey "İban" nedir. Açarsanız sevinirim

Avrupa Birliği düzenlemeleri çerçevesinde, ülkeler arasında gerçekleştirlern para transferlerinin hızı ile kalitesini artırmak ve maliyetlerini düşürmek amacıyla International Bank Account Number-IBAN adı verilen uluslararası banka hesap numarası standardı geliştirilmiştir. IBAN bugün 33 Avrupa ülkesinde kullanılmaktadır.

IBAN

Teşekkür ederim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TİŞÖRT VE ŞAPKA KARGO BİLGİLERİ LeVrEkCi 56 9,699 24-11-2007, 18:14
Son Yorum: balıkçızakir
  Tişört ve Şapka Siparişi verilmiştir Lapsetur 13 3,782 09-07-2007, 17:24
Son Yorum: Lapsetur
  Tişört ve Şapka için havale yapanlar. SerenaY66 7 2,286 22-06-2007, 21:35
Son Yorum: Köksal
  Baskılı Şapka Hk. printix 18 3,498 13-06-2007, 00:03