Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baskılı Şapka Hk.
Sevgili forum üyeleri,
Şapka baskıları ile bir kaç bilgi vermek istiyorum.
Daha önce Oktay Bey'e de soyledigim gibi bizim surekli olarak bastığımız şapkaların kalite açısından sizleri pek tatmin edeceğini zannetmiyorum. Genellikle tek kullanımlık, veya belirli bir etkinlikte giyilecek şapkalar basmaktayız.
Cumartesi ve dün Ankara ve Bursa'dan bir kac firma ile gorustum. Açık konuşmak gerekirse verdikleri fiyatlardan (baskı ve şapka dahil 1.80 YTL) pek kaliteli olduklarını dusunmuyorum. Dun ise farklı bir yerden haber bekliyordum. Nakış baskı yaptırmak isterseniz eğer, kalıcı bir baskı ile çok daha kaliteli bir şapkaya sahip olabileceksiniz. Fiyat 6.00 YTL +KDV. Baskı örneğini ekte ki dosyada gonderiyorum.
Hepinize iyi günler dilerim.
Mahir Verdigil
Printix Baskı ve Kartuş EVi
0.286.212 78 14
Bul
Not : siperlik rengi isteğiniz üzerine değiştirilebilir.
Bul
kaliteli olması daha iyi olacaktır ben şahsen diger ucuz olandan tercih etmem heryerde giyebilecegimiz kalitede olması her zaman tercihtir bilgiler için teşekkürler
Bul
teşekkürler Mahir Bey. 6 lira çok uygun bence hem logonun solma, kaybolma gibi bir durumu da olmaz... siperlik rengi t-sihrt kol ve yaka rengi ile aynı olursa çok daha güzel olacaktır...
Bul
bu şapka bursadaki firmanın web adresindeki değilmi.
Bul
Merhaba,
şapka resmi temsilidir. Internet uzerinden bulup üzerine fikir vermesi açısından sizin logonuzu koydum. Bahsettiginiz firmaya ait olabilir.
Baskısı yapılacak olan şapkada sonuçta aynısı olacaktır.
Printix
Bul
tamam teşekkürler.bende internette gezinirken buna benzer şapkalar gördüm.ekinizdekiler bizim beğendiklerimizden bir tanesi.renk konusunda ayrıca oktay bey sizinle görüşecektir.
Bul
6ytl likten olsun da biraz çabuk olsun başımıza güneş geçecek walla
Bul
bebce uygun beyaz lacivert güzel...tek sorunu kirlenme olayı..artık onada dikkat edriz...fiatta uygun..harun abi ben sana şapkalar gelene kadar bir şapka hediye alayım..sana bişey olmasın..daha şöyle adam akıllı bir balık tutamadık...Smile))
Bul
Dostum şapka çokta anlamı olan yok
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  TİŞÖRT VE ŞAPKA KARGO BİLGİLERİ LeVrEkCi 56 9,186 24-11-2007, 18:14
Son Yorum: balıkçızakir
  tshirt-şapka sipariş formu LeVrEkCi 98 14,482 15-11-2007, 10:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  Tişört ve Şapka Siparişi verilmiştir Lapsetur 13 3,661 09-07-2007, 17:24
Son Yorum: Lapsetur
  Tişörtlerin Baskılı Görüntüsü Lapsetur 10 2,646 06-07-2007, 15:20