22-10-2012, 08:18
Cihancım tebrik ederim, yine güzel balıklar almışsın.
İzmirli oldun artık. Bucalı kardeşlere de paylaşımları için teşekkür ederim.
Narlıdere nin bereketli avlağı
|
Cihancım tebrik ederim, yine güzel balıklar almışsın.
Tebrikler Cihanım ama 1 ay sana balık yasak unutma...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-10-2012, 10:06
cihan site admini olarak avlarına kota koyacağım sebeb:aileyle geçirilen zamanı tamamen azaltmak..bak sonra üye hanımları bana beddua ediyor bunlarıda düşünmem lazım
bu ara bi dinlen be kardeşim bu ne?sanki 5 dakikalık yerden balık tutuyorsun.şaka maka bu ara hep balıktasın aman yollarda yorgun dikkat.bereketli olsun rastgele.(barış neden kota koydun bilmiyorum ama iyi yapmışsın )
22-10-2012, 10:16
LeVrEkCi yazdı:cihan site admini olarak avlarına kota koyacağım sebeb:aileyle geçirilen zamanı tamamen azaltmak..bak sonra üye hanımları bana beddua ediyor bunlarıda düşünmem lazım sebep senin yazdıkların nihatcım.azıcıkta evde otursun diye.hem önümüz bayram.
22-10-2012, 16:32
cihan bayramdan sonra hazırlan bekliyorum.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-10-2012, 20:15
Sevgili Cihan bu güzel av için tebrikler, hırs ve azminin karşılığını almışsın,
afiyet şeker olsun, selamlar,
22-10-2012, 23:11
Cihan tebrikler abisi Bulduğun her fırsatı değerlendiriyorsun valla helal olsun O sargozlar Obez olmuşlar o ne öyle ya Çupura 10 numaraAfiyetle
23-10-2012, 00:54
cihanım avlarına iç çekerek bakıyorum. valla helal olsun. bizim izin kağıdı almamız zor .senin avlarınla avunuyoruz. bayramdan sonra bir kaçamak yapabilirsek kaçalım. selamlar sevgiler kardeşim. rastgelsin.
balığa hasret yaşamak zor
23-10-2012, 18:10
bucalıfikret yazdı:cihanım aman diyeyim kanın kaynamasın bayramdan sonra gideriz.Tamam abi kasım ayında ayarlarız bişeyler tahsinmersin yazdı:Cihan bu balıkçılık sana fena girmiş abim.her hafta balıktasın,maşallah. Sorma abi 2 yılın acısını çıkardımama ara verecem bu aralar sık gitme sebebi bayram dolayısıyla bu bayram ailemle olacağım fish or die yazdı:cihan bereketli olsun porsiyon olarak düzenli alıyosun , canım balık çekti çak meraya hemen maşallahEyvallah Murat kardeşim meraya maşşallah diyorum herzaman yycolak yazdı:bereketli olsun cihancım.izmirin en aktif balıkçısı sensin.şansın daim olsun kardeşim.afiyetle.aman barışın peşini bırakma.ondaki bilgiler daima sağlamdır.Eyvallah Yalçın abi ustam 10 numara bir insan sağolsun
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bucalı abilerimle Narlıdere avımız | Cihan Deniz | 49 | 5,305 |
21-10-2012, 01:31 Son Yorum: Cihan Deniz |
|
Ambar liman (gürpınar) Bereketli geçti | Geveze_22 | 19 | 3,944 |
27-09-2007, 00:08 Son Yorum: Geveze_22 |