Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ambar liman (gürpınar) Bereketli geçti
Arkadaşlar dün gece çıktığımız balık baya bereketli geçti resimleri koyucam umarım beyenirsiniz artık eskisi gibi fazla gidemiyorum ama gittiğimizdede boş dönmeyi sevmiyiyorum ama yakında artık hepi bu işi yapıcam gibi geliyor. Balık tezgahı açmayı düşünüyorum.

İşte bu ben ve eşkinam. İlk tuttuğum.
[Resim: dsc00173su0.jpg]

Bu ortağım ve çocukluk arkadaşım Barış.
[Resim: dsc00172wm5.jpg]

Bunlarda eşkinalar livarı gece çektim pek bişey belli olmuyor ama .
[Resim: dsc00175bl2.jpg]

Buda artık sabaj uzunoltadan sonra üstümüzü giyindik ve dönüyoruz.Balıkların bir kısmını koydum ipe.[Resim: dsc00178ju8.jpg]

Bunlarda balıklarımız bir çoğunu çekemedim livarda canlılardı  öldürmeye kıyamadım.
[Resim: dsc00180as3.jpg]

Buda livarı boşlatığımız zaman çekildi pek resim çekme fırsatı bulamadım ya çay içerken yada sigara içerken çektiğim resimler. Balık tutmaktan elime telefonu almaya fırsat bulmaıyorum ıslanır diye.
[Resim: dsc00182pl8.jpg]
Bul
bereketli olsun güzel geçmiş avcılık anlaşılan .
hayırlı olsun bu arada yeni meslek
Bul
Bereketli olsun, balıklar güzelmiş maaşallah
Bul
Hasan iyi çeşit yapmışsın,bereketli olsun.
Bul
Konuyu avlanma teknikleri başlığı altına açmışsınız ama maalesef pekte avdan bahsetmemişsiniz.
Bul
bereketli olsun,çeşit baya bolmus,afiyet olsun..
Bul
Tebrikler,bereketli olsun.Sayamadım kaç çeşit olduğunu;kolleksiyon gibi..Bir de avlanma tekniğini paylaşsaydınız...bilgimiz olurdu.
(herhalde yanlış başlığa açıldı konu)
Bul
konu hafta ici av raporlarına tasınmıstır..
tebrikler guzel cesit olmus..afiyet olsun..

ruhan
Bul
hasan güzel balıklar.ayrıca kalkan balığı limitler dahilinde değilmi.çünkü sınırda gibi geldi.yeni meslek demişsiin .balık tutup satacaksın galiba.hayırlı olsun.
Bul
Teşekkürler arkadaşlar. Avlanma tekniklerine yanlışlıkla açıldı konu değiştirdiğiniz için teşşekğr ederim. Ayrıca kalkan balığı 33 cm sınırın kaç olduğunu tam olarak bilmiyorum kusura bakmayın. Kalkanı uzun oltayla yem zargana olarak aldım eşkinaya iri karides kullandım. Eşkina, ispari, istavrit, izmarit, kalkan, kayabalığı, iskorpit, zargana ve ayrıca çekmece gölüne girişte yaklaşık 1.5 kiloya yakın 2 adet has kefal yakaladık. yani 9 çeşit. Allah izin verirse 2 gün sonra gene denizdeyim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Narlıdere nin bereketli avlağı Cihan Deniz 39 4,296 29-10-2012, 20:50
Son Yorum: YaKaMoZ
  24 eylül gürpınar MaVrUşGiL 23 3,957 03-10-2008, 16:47
Son Yorum: orhanekmekci
  ambarlı liman arkası eşkina avı balıkçı_ 17 3,538 01-11-2007, 13:39
Son Yorum: balıkçı_
  24 ekim gürpınar MaVrUşGiL 19 2,894 26-10-2007, 09:48
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü: