Yorumları: 609
Konuları: 40
Mufi yazdı:Metin kardeş, afiyet olsun .. berektin devamlı olsun .
fotolar daki bu oynama olayını ilk kez gördüm .. sakıncası yoksa neden desem ?? 
Anlatayım üstadım. Bir mera keşfediyorsun. Sakin, sessiz ve balıkta var. Müthiş keyifle avını yapıyorsun ve nette meranın yerini de belli ederek internette paylaşıyorsun. Ertesi hafta bir gidiyorsun ki ortalık ana baba günü, üstüste atanlar mı istersin, deli gibi gürültü yapanlar mı istersin, acemi atıcılarla mı boğuşursun. Hele ki istanbulda hafta sonları artık avlanmak ölüm oldu.
Bu olayı birebir yaşamış bir adam olarak raporlarımda artık meranın belli olduğu arka planları siliyorum.
Bu üyelere yapılmış bir hareket değil. Çünkü forumlar üye olmayanlara da açık.
Bütün bunların sebebi bu. Hayırlı avlar dilerim
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bereketli olsun metincim.lüfer dedinmi akan sular bile duruyor benim için.istavritlerde güzel görünüyor.afiyetle kardeşim.ekibe selamlar.teşekkürler.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
metin abi bereketli olsun böyle sezon açılışına can kurban

şu lüferi bikere de ben yakalasam ahhhha aaaahh
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
yycolak yazdı:bereketli olsun metincim.lüfer dedinmi akan sular bile duruyor benim için.istavritlerde güzel görünüyor.afiyetle kardeşim.ekibe selamlar.teşekkürler.
Sağol abicim. İstavritleri canlı bir balıkçıdan aldık. Kilosuna 30 TL aldı vicdansız. Ama lüferlerii çekince herşeyi unuttuk
fish or die yazdı:metin abi bereketli olsun böyle sezon açılışına can kurban
şu lüferi bikere de ben yakalasam ahhhha aaaahh 
Ah ah dostum bende hiç yakalamamıştım lüferi. İlk defa çekiyoruz. Tam bir adrenalin. İnşallah daha büyüğü sana gelir. Tam kısmet işi. Hatta kovaya bakmaya gelen iki arkadaş oldu. Birisi kovaya gelirken lüferlere saydırıyor da saydırıyor.
"Hayırdır" dedim. Dedi ki " şimdiye kadar bu sezon burda onlarca dişli çektim şu meret hiç gelmedi".
Biz ilk atışlarda iki lüfer çektik. Belki kendi yaptığım takımdan oldu arkadaşta aynı benzerini kullandı. Bir de tam gün batımında aldık. Sonrasında gece onikiye kadar oradaydık. Lüfer falan olmadı. Kısmet işte
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Metin abi, tebrik ederim

güzel iş çıkarmışsın...
Bu gidiş gelişleri bu kadar seyreltmesen daha mutlu olacam

bi selamını eksik bırakma.
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Metinim tekrar tebrikler.. yalnız ben 2 hafta önce kartal sahilde canlı istavriti kilosu 7 TL'den almıştım, arada geçen zamanda epey pahalılaşmış.. kofana da tutarsın inşallah
bir tutkudur balık tutmak..
xfisher yazdı:Metinim tekrar tebrikler.. yalnız ben 2 hafta önce kartal sahilde canlı istavriti kilosu 7 TL'den almıştım, arada geçen zamanda epey pahalılaşmış.. kofana da tutarsın inşallah 
eyvallah kardeşim.. Dedim ya vicdansız diye
Yorumları: 913
Konuları: 30
gözün aydın Metin,
tanışmanın ardından lüferlerle dostluğunu pekiştirirsin inşallah.
rastgele,
Yorumları: 19
Konuları: 0
İsa ve seni tebrik ederim, avlarınız bereketli ve bol olsun, iğneleriniz boş gelmesin... SELÂMLAR....Her daim RASTGELE...