Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bunlarda TUZLA dan....
Tebrikler Kaya.Darısı lüferlerin başına AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Kaya balıklar sahane. Pazar günü bende tuttum bukadar olmasada. Onedenle ufak olmadığını biliyorum. Daha buyukleri rasgeleAlkis
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Kaya guzel balik almissinAlkis..afiyet olsunSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
abi masallah guzel balik almissin,sanki aksam istimasina cekmissin baliklari hepsi bir guzel siraya gecmislerSiyirdimafiyet olsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Tebrikler Kaya abi güzel av olmuş. Afiyetle.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bereketli olsun kaya abi,afiyet olsun,rastgeleSeerf
Bul
Kaya bereketli olsun güzel balıklar almışsın daha büyük boylarına inşallahAlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Avcı Altan yazdı:bereketli av olmuş ama yine küçük balık, yani demek istediğim şunlar lüfer olana kadar bi sabredebilsek düşünsenize bunların hepsinin 350-400 gr oldugunu, şahsi kanaatimi söylüyorum bu büyüklükteki balıgı yakalamak kanunlar çerçevesinde bile olsa etik degil, bakın kaya abimin saatinin önündeki sıraya belki sınır dahilinde ama yinede küçük

Kesinlikle katılıyorum. İleride lüfer, kofana, sırtı karaları görmek istiyorsak bunları ellememeliyiz.

kaya yazdı:masanın tahtaları en-27 cm boy-1.45 yani balıklar ufak sayılırlar ama mevsim balığı bu kadar olur geçen haftaki lüferler gibi olmasını bende isterdim tabii ama adı üzerinde sarı kanat bunlar...limitlere uygun olduğunu bildiğim için sizlerle paylaştım ama gerçekten kolay kolay yakalanıpta buraya resmi konmuyor buna inanın herkesin oltasına daha büyükleri gelir inşallah...

Sırtı avının zorluklarını, verilen emekleri bilen bir kişi olarak sizi anlıyorum. Umarım sizde bizi anlıyorsunuzdur.
Sevgilerimle...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Tebrikler Kaya abi AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Kaya abi, öncelikle tebrik eder yeni avlarında daha irilerini dilerim AlkisSeerf

Yapılan eleştirileri takip etmek ve sonunda fikrimi yazmak için bu konuya yazmayı geciktirdim biraz çünki çok keyifli vede seviyeli bir sohbet oldu Alkis

Kaya abinin tutduğu balıkların dahada büyümesi benimde en büyük isteklerimdendir ancak tebliğe uygun ölçülerde balıkların tutulmuş olması bence gayet normaldir.

İşim gereği şu sıralar sürekli dışarda oluşum ve ilgi nedeni ilede gitdiğim yerlerdeki balıkçı tezgahlarını inceleme fırsatı buldum, bu ölçüdeki balıklar lüfer diye satılmakta olup yarısı boyutunda olanlar hemde koskoca kartonlara çinekop yazarak sergilenmektedir maalesef Mahcup

Duyar gibiyim niye şikayet etmiyorsun?

Cevap vereyim; Beşiktaş tan, Taksim, Bakırköy, Küçükçekmece ve Avcılar ilçelerinin hepsinde bu şekildedir hangisini şikayet edeyim?

Bu balık halinden çıkan balıkları bu kadar hassas olduklarını iddia eden ilgili kurumlar görmemektemidirler?

Şeklinde ben cevaplayım.

Umarım bu yazdıklarım vesile olurda aynı araştırmayı yapıp gördüklerini ilgili mercilere bildiren bir gurup oluşur ve tebliğe uygun olmayan şeylerede aynı tepkiyi koyarlar...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bunlarda Mordoğandan orhanekmekci 44 4,767 08-04-2010, 14:12
Son Yorum: orhanekmekci
  Bunlarda 2008 sazanları By Adapazarlı carpsakarya 19 3,202 17-07-2009, 12:46
Son Yorum: harun77
  bunlarda benden orhanekmekci 22 3,687 22-07-2008, 13:03
Son Yorum: memoli3579