Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bunlarda benden
Sizlerden ayrı kaldığım,havanın müsade ettiği günlerde oltama takılanlar daha bolları ve büyükleri sizlerin olması dileğimle.Rasgele.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
ustam61 yazdı:Tebrikler.güzel av olmuş.
1989 da antalya limanında bende bir ahtapot yakalamış çok korkmuştum.Yanımda bir balıkcı arkadaş vardı korktuğumu görünce "ben onu çiğ yerim "demiş ve ahtapotun ensesinden ısırmıştı.anında ölen ahtapotu benim almadığımı görünce "bunu bana satarmısın"dediğinde "aman kardeş sen benim oltayı kurtardın bu meretten ne parası al senin olsun "demiştim.bana 1 paket sigara bırakıp sevinerek koşarak gitmişti.

Teşekkür ederim Hayrettin bey,bu meretin lezetine bir alışsan birdaha bırakamassın.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi ahtapot ve kalamarlar süper Alkis
Bul
orhan abi orda heralde ahtapot ve yılan balığımı yoksa mürenmi onuda bilmiyorum bunlar hariç geri kalanı yerdim.niye ahtopot yemiyorsun çok lezzetlidir dersen yokki yiyelim.hadi var diyelim ama bu seferde kim yapacakki.
rastgele daha daha çeşitler sizlerin olsun.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:orhan abi orda heralde ahtapot ve yılan balığımı yoksa mürenmi onuda bilmiyorum bunlar hariç geri kalanı yerdim.niye ahtopot yemiyorsun çok lezzetlidir dersen yokki yiyelim.hadi var diyelim ama bu seferde kim yapacakki.
rastgele daha daha çeşitler sizlerin olsun.

İlker bulabilsen ahtapot cok lezzetli,hazırlamasını bir kere görmen yeterli.Son fotodaki müren balığı.Saygılarımla rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Orhan kaptan, 10 gün içinde iyi avlar çıkarmışsınız deniz ana da cömertliğini esirgememiş anlaşılan.Bayağı bir çeşit görüyorum fotolarda.Tebrik ederim,kolleksiyon gibi maşallah.Müreni görmek te sürpriz oldu benim için.Daha önce forumda avlayan varmıydı hatırlayamadım.Zaptetmeniz ve iğneyi çıkarmanız kolay olmamıştır herhalde.Bereketli olsun..
Rastgele..
Bul
bereketli olsun.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Tebrikler abicim, özellikle 1. resim vitrinlik gibi durmuş, fakat hepsi harika gözüküyor. afiyet olsun.
Bul
orhan abim malı götürmüşsün tebrikler...organizasyona hazırlık heraldeBoboBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Lakerda yazdı:Orhan kaptan, 10 gün içinde iyi avlar çıkarmışsınız deniz ana da cömertliğini esirgememiş anlaşılan.Bayağı bir çeşit görüyorum fotolarda.Tebrik ederim,kolleksiyon gibi maşallah.Müreni görmek te sürpriz oldu benim için.Daha önce forumda avlayan varmıydı hatırlayamadım.Zaptetmeniz ve iğneyi çıkarmanız kolay olmamıştır herhalde.Bereketli olsun..
Rastgele..

Mehmet bey müren olsun mıgri olsun oltadan çıkarmak çok zor özellikle müren daha saldırgan bu nedenle elimin altında bulunan büyük kargaburunla başını sıkarak öldürüyorum.Saygılarımla rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bunlarda TUZLA dan.... kaya 19 3,391 05-10-2012, 00:55
Son Yorum: MaVrUşGiL
  bu lüferde benden fotokopici 27 3,886 30-09-2012, 16:38
Son Yorum: yycolak
  Bunlarda Mordoğandan orhanekmekci 44 5,139 08-04-2010, 14:12
Son Yorum: orhanekmekci
  Nihayet bir raporda benden HAŞİM77 45 5,993 27-12-2009, 15:24
Son Yorum: Can ARSLAN