Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kalp kası kalınlaşması
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gripal belirtiler üzerine doktoruma gittiğimde Bu seneki grip aşısında böyle belirtilerin olduğunu söyleyip muayene etti ve TANSİYONU'mun 175/105 olduğuna şaşırdım. Çünkü bende yllardır 120/80 olarak çıkar. Her 6 ayda bir genel testlerimi yaptırırım ve yine bunun için teşekküllü hastaneye başvurdum ve bir haftada tüm testlerim tamamlandı. Yıllardır çektiğim böbrek taşım yine 1cm olarak karşıma çıktı ve onu bugün kırdırdım. İnşallah kurtulucam ama konuyu açmama sebep bu değil. Farkında olmadığımız hiper tansiyonun Kalp kaslarımızı kalnlaştırdığıdır. Maalesef bende de aynı durum ortaya çıktı Normal kalınlğı 11milim iken 14 milim çıktı ve ilaca başladım. Eğer farkına varlmazsa çok ciddi sorunlar açan bu rahatsızlığa sizlerinde dikkatini çekmek istedim. Sağlıcakla kalın

Kalp Kası Kalınlaşmasına Dikkat Edin!

http://www.hastane.com.tr/saglik/kalp-ka...-edin.html
Bul
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gripal belirtiler üzerine doktoruma gittiğimde Bu seneki grip aşısında böyle belirtilerin olduğunu söyleyip muayene etti ve TANSİYONU'mun 175/105 olduğuna şaşırdım. Çünkü bende yllardır 120/80 olarak çıkar. Her 6 ayda bir genel testlerimi yaptırırım ve yine bunun için teşekküllü hastaneye başvurdum ve bir haftada tüm testlerim tamamlandı. Yıllardır çektiğim böbrek taşım yine 1cm olarak karşıma çıktı ve onu bugün kırdırdım. İnşallah kurtulucam ama konuyu açmama sebep bu değil. Farkında olmadığımız hiper tansiyonun Kalp kaslarımızı kalnlaştırdığıdır. Maalesef bende de aynı durum ortaya çıktı Normal kalınlğı 11milim iken 14 milim çıktı ve ilaca başladım. Eğer farkına varlmazsa çok ciddi sorunlar açan bu rahatsızlığa sizlerinde dikkatini çekmek istedim. Sağlıcakla kalın

Geçmiş olsun kaptanım,Seerfdietine başladınmıGulumse
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gripal belirtiler üzerine doktoruma gittiğimde Bu seneki grip aşısında böyle belirtilerin olduğunu söyleyip muayene etti ve TANSİYONU'mun 175/105 olduğuna şaşırdım. Çünkü bende yllardır 120/80 olarak çıkar. Her 6 ayda bir genel testlerimi yaptırırım ve yine bunun için teşekküllü hastaneye başvurdum ve bir haftada tüm testlerim tamamlandı. Yıllardır çektiğim böbrek taşım yine 1cm olarak karşıma çıktı ve onu bugün kırdırdım. İnşallah kurtulucam ama konuyu açmama sebep bu değil. Farkında olmadığımız hiper tansiyonun Kalp kaslarımızı kalnlaştırdığıdır. Maalesef bende de aynı durum ortaya çıktı Normal kalınlğı 11milim iken 14 milim çıktı ve ilaca başladım. Eğer farkına varlmazsa çok ciddi sorunlar açan bu rahatsızlığa sizlerinde dikkatini çekmek istedim. Sağlıcakla kalın

aman abim geçmiş olsun.biraz daha dikkat lütfen.Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Geçmiş olsun kaptanım,Seerfdietine başladınmıGulumse

Evet yaRolleyes tüm doktorlar gibi benim doktorumda 2 Seerf de kal dedi. Bende önümüzdeki maçlara bakıcaz dedim. 76Zaten böbrekteki kırılan taş için 7 gün antibiyotik varSmile
Bul
Geçmiş olsun Ercan abi.
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Affet
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Çok geçmiş olsun , .. denetim altında olmak lazım .. bende yıllardır tansiyon ilacı kullanıyorum buna ilaveten kalp ve kolestrol .. her gün sabah akşam haplama.. Gulumse
Bul
Ercan abi çok geçmişler olsun Mahcup ufak düzeltmelerin bile bu tarz tedavilerde faydası olacaktır, kolaylıklar dilerim...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kaptanım geçmiş olsun, acil şifalar inşallah..
Bul
yycolak yazdı:aman abim geçmiş olsun.biraz daha dikkat lütfen.Gulumse
Sağolasın kardeşim dikkat ediyorum bu işin şakası olmuyormuş

Bahadır Sarıca yazdı:Geçmiş olsun Ercan abi.
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Affet
Bahadır sağolasın İnşallah abicim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi çok geçmişler olsun Mahcup ufak düzeltmelerin bile bu tarz tedavilerde faydası olacaktır, kolaylıklar dilerim...
Aynen öyle abicim doktorumun da aynen dediğin gibi söyledi. Ufak tefek düzeltmeler geleceğini korumak içinmiş

Lakerda yazdı:Kaptanım geçmiş olsun, acil şifalar inşallah..
Sağolasn kaptanım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kalp krizinde yapilmasi gereken phnx 22 6,180 19-06-2009, 11:08
Son Yorum: harun77
  kalp sağlığı için soğuk deniz balığı LeVrEkCi 7 2,332 28-04-2009, 10:26
Son Yorum: yycolak
  Balık, kalp ritmini düzenliyor     GÖKSEN 7 3,211 04-12-2006, 23:43
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi