Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gripal belirtiler üzerine doktoruma gittiğimde Bu seneki grip aşısında böyle belirtilerin olduğunu söyleyip muayene etti ve TANSİYONU'mun 175/105 olduğuna şaşırdım. Çünkü bende yllardır 120/80 olarak çıkar. Her 6 ayda bir genel testlerimi yaptırırım ve yine bunun için teşekküllü hastaneye başvurdum ve bir haftada tüm testlerim tamamlandı. Yıllardır çektiğim böbrek taşım yine 1cm olarak karşıma çıktı ve onu bugün kırdırdım. İnşallah kurtulucam ama konuyu açmama sebep bu değil. Farkında olmadığımız hiper tansiyonun Kalp kaslarımızı kalnlaştırdığıdır. Maalesef bende de aynı durum ortaya çıktı Normal kalınlğı 11milim iken 14 milim çıktı ve ilaca başladım. Eğer farkına varlmazsa çok ciddi sorunlar açan bu rahatsızlığa sizlerinde dikkatini çekmek istedim. Sağlıcakla kalın
Kalp Kası Kalınlaşmasına Dikkat Edin!
http://www.hastane.com.tr/saglik/kalp-ka...-edin.html
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gripal belirtiler üzerine doktoruma gittiğimde Bu seneki grip aşısında böyle belirtilerin olduğunu söyleyip muayene etti ve TANSİYONU'mun 175/105 olduğuna şaşırdım. Çünkü bende yllardır 120/80 olarak çıkar. Her 6 ayda bir genel testlerimi yaptırırım ve yine bunun için teşekküllü hastaneye başvurdum ve bir haftada tüm testlerim tamamlandı. Yıllardır çektiğim böbrek taşım yine 1cm olarak karşıma çıktı ve onu bugün kırdırdım. İnşallah kurtulucam ama konuyu açmama sebep bu değil. Farkında olmadığımız hiper tansiyonun Kalp kaslarımızı kalnlaştırdığıdır. Maalesef bende de aynı durum ortaya çıktı Normal kalınlğı 11milim iken 14 milim çıktı ve ilaca başladım. Eğer farkına varlmazsa çok ciddi sorunlar açan bu rahatsızlığa sizlerinde dikkatini çekmek istedim. Sağlıcakla kalın
Geçmiş olsun kaptanım,

dietine başladınmı
Bornova - izmir
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
ALTAYLI yazdı:Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce gripal belirtiler üzerine doktoruma gittiğimde Bu seneki grip aşısında böyle belirtilerin olduğunu söyleyip muayene etti ve TANSİYONU'mun 175/105 olduğuna şaşırdım. Çünkü bende yllardır 120/80 olarak çıkar. Her 6 ayda bir genel testlerimi yaptırırım ve yine bunun için teşekküllü hastaneye başvurdum ve bir haftada tüm testlerim tamamlandı. Yıllardır çektiğim böbrek taşım yine 1cm olarak karşıma çıktı ve onu bugün kırdırdım. İnşallah kurtulucam ama konuyu açmama sebep bu değil. Farkında olmadığımız hiper tansiyonun Kalp kaslarımızı kalnlaştırdığıdır. Maalesef bende de aynı durum ortaya çıktı Normal kalınlğı 11milim iken 14 milim çıktı ve ilaca başladım. Eğer farkına varlmazsa çok ciddi sorunlar açan bu rahatsızlığa sizlerinde dikkatini çekmek istedim. Sağlıcakla kalın
aman abim geçmiş olsun.biraz daha dikkat lütfen.
orhanekmekci yazdı:Geçmiş olsun kaptanım,
dietine başladınmı
Evet ya

tüm doktorlar gibi benim doktorumda 2

de kal dedi. Bende önümüzdeki maçlara bakıcaz dedim.

Zaten böbrekteki kırılan taş için 7 gün antibiyotik var
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Geçmiş olsun Ercan abi.
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 620
Konuları: 41
Çok geçmiş olsun , .. denetim altında olmak lazım .. bende yıllardır tansiyon ilacı kullanıyorum buna ilaveten kalp ve kolestrol .. her gün sabah akşam haplama..
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Ercan abi çok geçmişler olsun

ufak düzeltmelerin bile bu tarz tedavilerde faydası olacaktır, kolaylıklar dilerim...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Kaptanım geçmiş olsun, acil şifalar inşallah..
yycolak yazdı:aman abim geçmiş olsun.biraz daha dikkat lütfen.
Sağolasın kardeşim dikkat ediyorum bu işin şakası olmuyormuş
Bahadır Sarıca yazdı:Geçmiş olsun Ercan abi.
İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Bahadır sağolasın İnşallah abicim
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi çok geçmişler olsun
ufak düzeltmelerin bile bu tarz tedavilerde faydası olacaktır, kolaylıklar dilerim...
Aynen öyle abicim doktorumun da aynen dediğin gibi söyledi. Ufak tefek düzeltmeler geleceğini korumak içinmiş
Lakerda yazdı:Kaptanım geçmiş olsun, acil şifalar inşallah..
Sağolasn kaptanım