Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arnavut ciğeri
arkadaş ben seni yakaladımmı ısıracam olacağı odur,özledim muhabbeti kardeşim şöyle sessiz sakin bi toplansak sen söylesen biz dinlesek GulumseSeerfciğeri bende sevmem ama harika görünüyor Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaş ben seni yakaladımmı ısıracam olacağı odur,özledim muhabbeti kardeşim şöyle sessiz sakin bi toplansak sen söylesen biz dinlesek GulumseSeerfciğeri bende sevmem ama harika görünüyor Seerf

en kısa zamanda hallederiz..76
Seerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Siyirdim Hah bu eksikti bide kana ihtiyacımız vardı dimi HadiordanHappy kansızlığa iyi imiş falan muhabbetine götürmüşsün yine Seerf bu arada bir kaç gün önce hastayım falan diyordun Rolleyes ne oldu derya kuzuları iyi gelmiş anlaşılan Bobo kansız herif seni.

Kardeşim işin espirisi bir yana boğazın kralı sofraların pirisin SeerfAlkis afiyetin vede keyfin ömür boyu daim olsun...

kanka niye kızıyosunki.Snifsinftamam bundan sonra heç bişi yapmıyorum...
Seerf
Bul
çok cseverim kardeşim. yaparsan ben 1 kilo yerim..ellerine sağlıkBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
BALIK and OZAN yazdı:kanka niye kızıyosunki.Snifsinftamam bundan sonra heç bişi yapmıyorum...

Adamım yapma diyenmi var Hadiordan hep bana hep bana olmazki acıcık ucundan bizede versen yeminle sesimiz çıkmayacak SmileSeerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yalnız bu ciğerlerin pişme süresinde bir yalnışlık olmasın.ben bol kızgın yağda maksimum 2 dakika kızartıyorum ve lokum gibi sünger gibi oluyolar.15 dakikada kütük gibi olurlarlar kanatimce.edirnedeki ciğercilerde 1 ila 2 dakika süre veriyolar pişmesine.
Bul
ALTAYLI yazdı:Eğer Balığın haricinde bir yemek tercih edeceksem, İlk tercihim tavuk, 2nci tercihim tartışmasız Arnavut ciğeridir ve benim muhteşem yaptğım rivayet edilir. Patatesli hiç denemeiştim ama üzerine beyaz soğan kırmızı pul biber, Sumak ve maydanoz ile karıştırp üzerini iyice kapatıyor ve kızdırdığım temiz yağı çıkarmadan az önce kırmızı toz biber ile üzerine çalışyorum.
Ellerine sağlık olsun resmen canım çekti ve bu hafta ilk fırsatta masamızı süsleyecektirSeerfSağolasın76

Alkisveyyy benimde canım çektii bana yaparsın dimii ercan abii GulumseSiyirdimSeerf ıslatmadan olmasss dabii
Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ozannnn adamın dibisin laa Seerf nazdoavya Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ozanım afiyet olsun bende ciğeri mangalda severim süper oluyor AlkisSeerf
Bul