Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arnavut ciğeri
bugün canım arnavut ciğeri çekti.kan yapsın dedim..çok severim bu yemeği.
çoğunuz bilirsiniz ama ben yinede paylaşayım dedim.
MALZEMELER:1/2 DANA CİĞERİ,2 ORTA BOY PATATES,1 BAŞ SOĞAN,BİR TUTAM MAYDANOZ,PULBİBER,TUZ VE BEYAZ UN.
YAPILIŞI;ciğerleri arzu kuşbaşından biraz daha ufak doğrayıp pulbiber ve tuzla karıştırın.sonra ciğerleri beyaz un ile iyice karştırın.unları sirkelemek gerekir yoksa tavada un yanacaktır.tavaya bol yağ koyup iyice kızmasını bekledikten sonra ciğerleri bir 15 dk çevirin..patatesleride küp küp doğrayıp aynı anda kızartın.daha sonra dern bir kapta patates ve ciğeri karıştırın.garnitür olarak en güzel maydanozlu soğan yanına gider.domates ve biberde olursa iyi olur.sonra servis tabağına koyup güzelce yiyebiliriz.meze olarak ta iyi olur..ben 1a ile çok severim.afiyet olsun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
Ozan abi ciğeri hiç sevmem ama çok güzel görünüyor. Afiyet olsunSeerf
Sazanları özledim...
Bul
Eğer Balığın haricinde bir yemek tercih edeceksem, İlk tercihim tavuk, 2nci tercihim tartışmasız Arnavut ciğeridir ve benim muhteşem yaptğım rivayet edilir. Patatesli hiç denemeiştim ama üzerine beyaz soğan kırmızı pul biber, Sumak ve maydanoz ile karıştırp üzerini iyice kapatıyor ve kızdırdığım temiz yağı çıkarmadan az önce kırmızı toz biber ile üzerine çalışyorum.
Ellerine sağlık olsun resmen canım çekti ve bu hafta ilk fırsatta masamızı süsleyecektirSeerfSağolasın76
Bul
Alkisozanım eline sağlık çok severim arnavut ciğerini.AlkisSeerf
Bul
OZAN kardeşim eline saglık çok güzel gözüküyor yeni yemek yedim ama yinede olsa hayır dememAlkis
Bul
Harika bir paylaşım,offf ağzım sulandı valla ne güzel giderdi şimdi aslan sütünün yanındaSiyirdimSeerfyapcak bişey yok peynire talimSiyirdimSeerf
Siyirdim Hah bu eksikti bide kana ihtiyacımız vardı dimi HadiordanHappy kansızlığa iyi imiş falan muhabbetine götürmüşsün yine Seerf bu arada bir kaç gün önce hastayım falan diyordun Rolleyes ne oldu derya kuzuları iyi gelmiş anlaşılan Bobo kansız herif seni.

Kardeşim işin espirisi bir yana boğazın kralı sofraların pirisin SeerfAlkis afiyetin vede keyfin ömür boyu daim olsun...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
SeerfSeerfSeerf
superrrrrrrrrrrrrrrrr..afiyet olsun OzanSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Abicim yapmayın böyle şeyler,Hadiordansizin gibi insanlar yüzünden 100 kg. geçtim.Hadiordan Siyirdim
Ozan eline sağlık abi,çok güzel olmuş.Özendirdin akşamüstü,akşamüstüAlkisAlkisSeerf

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
eyvah eyvah bu nasıl bir görüntüdür böyle, ozan yine döktürmüşsünAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi