11-09-2012, 12:31
[COLOR="Navy"]dün akşam erol abi,sedat ve ben balık avlama kararı aldık.ben küçükyalıda akşam üzeri yem yakalamak için uğraştım.balık taze istavrite geliyor.10 tane yakaladım baktım bu yetmez.balıkçının akvaryumundanda canlı istavritlerden bir kilo aldım.erol abi beni 21.30 gibi küçükyalıdan aldı.sedatıda alıp saat 22.00 gibi boğazdaki yerimizi aldık.taze yemlerde taş gibi hava müsait.büyük bir heyecanla sezonun ilk avını gerçekleştirmek için oltaları yemledik çok açık atarak beklemeye başladık.çok geçmeden vuruşu aldım ve balık kovada.arar ara çok güzel vuruşlar alarak balıklarımızı yakaladık..balık hiç kesmedi.yem çok kestirdik.iğnesiz gelen takımlarımız oldu.üçümüzde ortalama 15 er balık alarak sezonun ilk dişli avını saat 03.00 gibi sonlandırdık.limit altı balıkları saldık.çok balık var ama lüferi alamadık kıyıya.iğneleri komple alan balıklar büyük ihtimalle lüferdi..takımlar çok ince idi.yapacak bir şey yok..şimdi büyük bir heyecanla bir dahaki avı bekliyorum.takımlarında nerede ise hepsini bu avda harcadım.20 tane takım gitti.şimdi takım yapma zamanı..herkese saygılar.rastgele.
[/COLOR]
[COLOR="Red"]takım:0.22mm 1kulaç misina,mantar,4no wmc çapraz 3 iğneli
kurşun:150gr
yem:taze kanlı canlı istavrit.[/COLOR]
[/COLOR]
[COLOR="Red"]takım:0.22mm 1kulaç misina,mantar,4no wmc çapraz 3 iğneli
kurşun:150gr
yem:taze kanlı canlı istavrit.[/COLOR]