Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kurtboğazı barajı
[attachment=6243]hatırlarsanız daha öncede bu arabayı suyun içinde görüntülemiştim şimdiki haline bakın ne kadar kötü durumdayız
Bul
küresel ısınmanın xonuçları bunlar kamil abi şu güzelliğin gitmesine bak yazıklar olsun biz insanlara abi yanına eski resmide koysaydık ibretlik olurdu
hallederizzzzzzzzz
Bul
Baraj maalesef çöl olmuş. Şimdi siyasi olaylara girmek istemiyorum. Yazarsam çok uzun olacak.
Bul
VBen bu resmi hatırlıyorum ben o arabayı duba sanmıştım.
Bul
abi valla süper olmuş hatta ötesi insanoğlu maalesef işte tabiat kavramına hiçmi hiç değer vermıyor dunyamıza sahip çıkmazsak işimiz var bizim işimiz... kavrulacağız yakında
Fisherman yazdı:VBen bu resmi hatırlıyorum ben o arabayı duba sanmıştım.

hhaksızda sayılmazsın oktay suyun içinde arbadan bir duba sabit durumda tekneyi gönül rahatlığıyla bağla sabit kalırsın nede olsa bir tonluk bir dubaBobo
Bul
Kamil,modeli ne modeli.Çalıştırırmıyız onu.
Bul
abi yanın gittim baktığımda bir adet reno 12 idi şaşırdım motoruna kadar hepsi duruyordu hayret hiç bir balalı hurdacı görmemiş nasıl olduysa yoksa vidasını bile bulamazsın lazım olsa orada
Bul
konuyu açtıgımda ilk etapta anlamadım ne bu dedim heralde karada ve denizde giden reno diye bi an düşündüm de ne alaka o arada orada onu hala anlamadım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sarıyar barajı dev yayınlar LeVrEkCi 18 3,824 26-12-2008, 01:15
Son Yorum: thomas1925
  berdan barajı-ısparta eğridir LeVrEkCi 10 2,546 09-09-2008, 09:39
Son Yorum: fotokopici
  Ömerli ve Sazlıdere barajı Marjan 5 3,094 17-05-2007, 23:33
Son Yorum: Avcı Altan
  Hirfanlı Barajı'nda 2 metrelik balık harslan1978 14 6,388 14-05-2007, 16:29
Son Yorum: Marjan

Hızlı Menü: