Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
met an gazına baglı kirlilikten dolayı koca koca yayınlar su üstüne ölü olarak çıkıyormuş bu suların yoklugunda nasıl kirli atık zehirli atık bırakılırki sulara yazık gerçekten yazık.
haberi internette gezerken buldum çok üzüldüm çok yazık.
Yorumları: 1,011
Konuları: 12
maalesef duyarsız insanlar biraz daha fazla para kazanmak uğruna memleketimizin güzelliklerini yokediyor
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ALLAH belalarını versin bunları yapanların
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:ALLAH belalarını versin bunları yapanların
bunları yapan çogu farkında bile olmayan insanlar belkide erden abi tabiki fabrika artıkları gibi durumlar fazla ama insanlar kendileride kirletiyorlar sularımızı ne yazıkki.
haklısın allahtan bulsunlar.
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Oksijen kalmadığından balıklar ölür.Gaz sudaki oksijenin ve canlıların düşmanıdır.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
nihat linkini bi atsana bu sarıyar bizim orası arkadaşlar yeni geldi hiç böyle birşeyden bahsetmediler her zamanki gibi katliama devam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
teşekkür ederim nihat.doğru olma ihtimali çok yüksek bir haber senelerin barajı tam bilmiyorum ama70 sene vardır. kuraklık yüzünden suyun bu kadar indiğini arkadaşlarla hiç görmemiştik tahmin ediyorum bu olay sarıyar bendinin olduğu bölümlerde olmuştur..aynı şey porsuk barajındada olmuştu. birde felaket koku vardı.bu barajı sadece ankara çayı porsuktan hariç sakarbaşından doğan ve bir çok kolları bulunan şiirlerde geçen sakaryada besliyor.zaten dsi den biri demişti bir barajın ömrü 50 yıldır diye çok büyük(75 km uzunlukta) ve verimli bir yerdi inşallah bir şeyler yapabilirler..senelerdirde dişe dokunur yayın balığı tutanı görmedim..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Met an gazı bataklık gazıdır sonuçta. Suların çekilmesi ile barajlar yavaş yavaş bataklığa dönüyor, hali ilede met an gazı oluşup sudaki oksijen oranını düşürüyor. Tek kurtuluş gökyüzünde. Yani bol yağışta.
Yorumları: 1,135
Konuları: 85
Bu tamamen bilinçsizliğin eseridir.Ben başka da bişey bilmem.Ben merak ediyorum ileride çocuklarıma balık nedir canlı bir örnekle gösterebilecekmiyim diye.Paylaşım için teşekkürler abi.Saygılar.