Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr eski ve yeni rapor
[SIZE="4"]ESKI RAPOR[/SIZE]
7/8/2012
Yazliktaki komsum Vasilis ile aniden bir paragat atma karari aliyoruz...hemen yemleyip paragati atiyoruz.Yarin ki gun paragati cok erken toplayip,islerimize gidiyoruz.(Asagidaki ilk 2 foto makinada kalmisti,simdi gordum..ve bu gunku rapora ekledim).

[SIZE="4"]YENI RAPOR[/SIZE]

1/9/2012 Cumartesi
Adnan ile paragat atma programi yapmistik,fakat Adnan`in isi cikinca..ben yalniz atma karari aliyorum.
Saat 20:00 Hava tahminlerinin aksine,deniz lodos..bu neden ile bizim beli de fazla zorlamamak icin paragati,lodosa sakin olan bir koya birazda erken atiyorum..amac ispari tutulsun,ve sansim var ise bu isparilere birde levrek tutulsun..ama nerdeeeeeSiyirdim
2/9/2012 pazar
Saat 07:30..Paragatimin basindayim...tahminler bu defa tuttuHadiordan...meteo -gr hic olmazsa bu sabahta keske disari dusseydi..kuvvetli poyrazi cikardi,lodosa sakin olan mera poyraza acik..paragati topladim(ama nasil topladim),dise takacak 2 balik var..1 iskathari birde cipura..
Paragatta 2 tane kesik ispari cikinca,birden lufer heyecani sardi...o poyrazin icinde 1 saat kadar sirtide yaptim..iyimi..bir balik tik der yaw...luferde olmadiSnifsinf
fakaaattt
Ispariler paragata tutulmus,fakat levrek tutulmamisSiyirdimonemli degil her seye bir cozum var...hemen limana ciktim cep oltasi ile balikcidan birde levrek carptimSiyirdim,mangal tamamSeerf

[COLOR="DarkOrange"]NOT:
Yillardir paragat atiyorum,paragat sonrasi ilk dafa balikciya ugruyorum...durum vahim yani[/COLOR]
SnifsinfSiyirdim

Cep oltasiz balikciliklar sizlerin olsunSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Şansına komşunda balıkcıymışAlkisSeerfkendisine İzmirden selamlarGulumse
Denizin dalgalı halini görünce yormuşdur seniGulumseaslında tam sırtı havasıda olmamış cep oltası sağolsunHappyAfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Şansına komşunda balıkcıymışAlkisSeerfkendisine İzmirden selamlarGulumse
Denizin dalgalı halini görünce yormuşdur seniGulumseaslında tam sırtı havasıda olmamış cep oltası sağolsunHappyAfiyetleSeerf

tskler Orhan abi...
evet balikci..kendinin guzel bir botu var..derin sulara paragat atalim diyor..fakat bizim bel`den hayir yok..ne yazik ki
sizlerede cep oltasiz rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
balık tutmaya gittinmi?
evet!
balık tuttunmu?
evet!
güzelce deniz havası aldınmı?
evet!
beline güzel bir masaj oldumu?
eh evet!!
ama gümüş ama nikelaj iğne;mangal yandımı?
yine evet!Alkis
balıklarda yabana gitmediyseSeerfsenden iyisi yok o zaman.
afiyet şeker olsun farukcum.
ekibe hürmetler.76
Bul
yycolak yazdı:balık tutmaya gittinmi?
evet!
balık tuttunmu?
evet!
güzelce deniz havası aldınmı?
evet!
[COLOR="Red"][SIZE="5"]beline güzel bir masaj oldumu?
eh evet!![/SIZE][/COLOR]

ama gümüş ama nikelaj iğne;mangal yandımı?
yine evet!Alkis
balıklarda yabana gitmediyseSeerfsenden iyisi yok o zaman.
afiyet şeker olsun farukcum.
ekibe hürmetler.76

cok guzel yorum Yalcin tesekkurler..
ozellikle yukaridaki soru ve cevap....aynenSiyirdim
sakin bir mera olsun diye,balik olmasin dedim..fakat dalga da olmasin diye dusundum..ama sabah poyrazi yedimSiyirdim
bu arada baliklarin da hakki verilimistirSeerf..bilginize
darisi cipurali avlar ile sizlerin basina
rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:cok guzel yorum Yalcin tesekkurler..
ozellikle yukaridaki soru ve cevap....aynenSiyirdim
sakin bir mera olsun diye,balik olmasin dedim..fakat dalga da olmasin diye dusundum..ama sabah poyrazi yedimSiyirdim
bu arada baliklarin da hakki verilimistirSeerf..bilginize
darisi cipurali avlar ile sizlerin basina
rastgele

her şeyi kabul etmişsin.bende ettim.sanki denizin tek balığı çipura.tamam şöhretine saygımız var.ama olsun,biz ne tutarsak veya yakalarsak(gümüş iğne) ona rağzıyız.ONUN İÇİN ÖNEMLİ OLAN BALIĞIN MUHABBETİ.GERİSİ TEFERRUATyine senin ellerine sağlık.AlkisAlkisağzınada.Seerf
Bul
sepet dolmuş daha ne olsun,o sepettekilerin yarısını tutamıyoruz burada Gulumse,
o balıkları ısıran ney bilemem ama lüfer olmadıgı kesin faruk abi,cep oltası kışın lazım yazın istavrit olsun tuttup taze balığı tercih ederim GulumseSeerfafiyet olsun abi,rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sepet dolmuş daha ne olsun,o sepettekilerin yarısını tutamıyoruz burada Gulumse,
o balıkları ısıran ney bilemem ama lüfer olmadıgı kesin faruk abi,cep oltası kışın lazım yazın istavrit olsun tuttup taze balığı tercih ederim GulumseSeerfafiyet olsun abi,rastgele.

sagol Nihat tesekkurler de
o sepettekiler eski rapor...Siyirdim
bu gunku baliklar sadece 2 tane..Snifsinf
isiran sey lufer olmadigi kansisina isirik ay seklinde olmadigindan mi vardin
Bul
şimdi bir daha dikkatli baktım.soldaki balıkta sanki iki diş izi var.bolon olmasın allah korusun.Nayirolamaz
Bul
Faruk abi eline saglik. harika baliklar ve mangalda lezzetli görünüyorlar. tadini cikarmissindir. Senden iyisi yok o zamanGulumse daha güzel avlarin olmasi dilegiyle. tesekkürler.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  03.01.2016 tahsinm.yeni tur, yeni bilet. tahsinmersin 22 2,209 16-01-2016, 19:27
Son Yorum: tahsinmersin
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,565 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,308 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,280 22-06-2015, 23:31
  mariner8'den yeni sezon mariner8 15 1,782 13-06-2015, 07:42
Son Yorum: mariner8
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,329 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,526 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 2,964 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,001 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,268 12-11-2014, 18:34

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi