Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cumartesi sirti bereketi
cumartesi sabah erkenden uyandim 5.30 ve Adnan abi ile anlastigimiz gibi imaretin yolunu tuttum ben eve varinca Adnan abiyi telefonla uyandirdim, o hazir olana kadar kahvemi yaptim ve tekneyi ve gereken malzemeleri hazirladim, anlastigimiz gibi sirti yapacaktik.
saat 6.30 ve denizdeyiz hemen meraya dogru yola ciktik, martilari bulunca hemen sahteleri denize biraktik, hedefimiz palamut idi ama bu arada asagida ne oldugunu bilemezsiniz, palamutlarla birlikte birde sinarit tuttuk 3 kg. Bu kadar buyuk tuttugum yoktu (sirtide), paraketada bu heyecani yasamistim ama sirtide bunu ilk defa yasiyorum, ama bu daha heyecanli.Adnan abiye palamut tutuldu ama palamut misinayi kamisin uzerinden gecirince, kamisisn uzerinde asili kaldi tam o esnada buyuk bir sey kamistan misinaya almaya basladi, ilk anda palamutu almaya calisirken sahte herhalde yere takildi diye dusundum, ama palamut misinanin karismasinda dolayi kurtuldu kamisin misinasinin karismasindan dolayi, baktim misina hala gidiyor kamisi elime alir almaz, misinayi baligin aldigini farkettim ve mucadele basladi, bambaska bir heyecan arkadaslar, balik asagiya cekiyor sen yukari cikarmaya calisiyorsun, baligin o kafa darbeleri,harika birsey baligi yoruyorum ve kapce ile tekneye aliyoruz, sevincten ciglik atiyorum.Sinarit 3 kg, dolamaya devam, palamut aliyoruz ama bir daha sinarit vurmuyor, biraz daha dolasiyoruz ve avimizi sonlandiriyoruz.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
abi ellerine saglik cok guzel bir paylasim olmus baliklarda masallah iyimis daha iyileri rastgelsin insallahAlkisAlkisAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Burhan kardeşim harika bir av olmuş. BÜYÜK BALIK KÜÇÜK BALIĞI YUTAR işte örnek. Yaşadığınız heyecanı ve sonrası sevincinizi çok iyi anlıyor ve siziAlkisAlkisum Sırtı ile balık tutmanın keyfini hiç bir av şekline değişemem.76 Bu arada balığı mangalda biraz kurutmuşsun gibi geldi. Kömür kor hale geldikten sonra daha önceden ayırdığn küllerle ateşi iyice örtüp zeytin yağına batırıp mangala yatırmanı ve kestiğin yere az biraz tereyağı gezdirerek pişirmeni öneririm. SeerfAfiyetle abicim. Süper bir av olmuş
Bul
Burhan ne diyeyim....boyle bir sirti avi sadeceAlkisAlkisAlkisnir...
helal olsun sizlere..
Adnan da bakiyorum,sinagrit ile yakisikli cikmisAlkis
fotolardan biri avatar olarak yakisir..
sinagritin takildigi sahte hangisi..bir gorsek..diyecekisn goreceksinde ne olacak..nasilsa baliga cikamiyorsunSiyirdimHappy..dogru..
daha da buyuklerine
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ben yorum yapmıycam.Hi
Fotoğrafları görünce takla atasım geldi.Smile Maşşallah maşşallah.Affet

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Maşallah BurhanAlkissırtıda beş çeşit balık İmaretin bereketi başlamışAlkissınarit günün bonusu olmuş tekneye alıncaya kadar verdiği keyif kadar lezzetiylede farklı.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
harika balıklar vallahi şekil olmuş çoktan buyana greak teamden böyle güzel rapor gelmemişti.yalnız palamut dediklerin yazılı gibi geldirastgelsin pişmiş hallerine zaten diyecek bir şey yokBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Harika balıklar. Sırtı bereketli olmuş. Sinaritte mangalda misler gibi görünüyor.

afiyet olsun. Daha buyuklarını tutasınız inşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
Burhan kardeşim süper bir av günü olmuş, paylaşımın da haarika AlkisAlkis

daha güzelleri de rastgelsin Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Adnan abiye ve sana tebrikler AlkisAlkisAlkis .
Unutulmayacak bir sirti avı yaşamışsınız. O sinagriti çekerken yaşadıkların harika olmalı. Deniz ve fotoğraflar çok güzel. Gözlerinizin içi gülüyor.
Afiyet olsun diyecem ama çoktan olmuş Happy .
Avlarınızın devamını dilerim...
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  Albatros-gr paragat-sirti 1-0 Albatros-gr 22 3,607 28-09-2013, 15:57
Son Yorum: Cahit Acun
  Albatros -gr sirti avi Albatros-gr 30 4,310 17-05-2013, 20:34
Son Yorum: Salih Reis
  Cumartesi Eşkina Avı nihatkr 32 4,415 17-04-2013, 13:43
Son Yorum: bahriyeli
  Palamutlar ..............23 Şubat Cumartesi 2013 Sivrice. Torik Orhanbaba 12 1,996 25-02-2013, 19:06
Son Yorum: fish or die
  Dostlarla Cumartesi Keyfi :) xfisher 25 2,912 31-01-2013, 10:42
Son Yorum: xfisher
  Albatros-gr paragat & sirti Albatros-gr 33 4,238 11-10-2012, 21:59
Son Yorum: Albatros-gr
  olta-paraketa-sirti bereketi makineci 40 4,697 28-09-2012, 12:59
Son Yorum: bucalıfikret
  lufer bereketi makineci 31 4,061 28-09-2012, 12:53
Son Yorum: bucalıfikret
  Cumartesi akşamının bereketi harun77 46 7,026 03-08-2012, 20:56
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: